Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    25. Rujan 2020. 23:00

Malina a koliko dugo dojis jednom po noci? 

My baby
    25. Rujan 2020. 23:08

Moja ne doji po noci doji oko pol osam ujutro kad cure krenu u skolu al spava samo doji i onda spava do 11- pola 12 sljedece spavanje nam je oko jedan onda

25. Rujan 2020. 23:10

Jahanara

Pa nepunih tjedan dana. Al cudno mi je sto je gin prosli prosli tjedan rekao da menge nema na vidiku. Taj isto zna posao 😁

Jahanara
    25. Rujan 2020. 23:10

My baby a nisi dobila bez obzira sta nema nocnih podoja?

25. Rujan 2020. 23:12

My baby

Moja ne doji po noci doji oko pol osam ujutro kad cure krenu u skolu al spava samo doji i onda spava do 11- pola 12 sljedece spavanje nam je oko jedan onda

Ma bas vas briga 😍

My baby
    25. Rujan 2020. 23:16

Ne jahanara i nemam apsolutno nikakvih simptoma

• Anita91
    25. Rujan 2020. 23:17

malina08

Jahanara

Pa nepunih tjedan dana. Al cudno mi je sto je gin prosli prosli tjedan rekao da menge nema na vidiku. Taj isto zna posao 😁

Daj me nemoj plasit, ja prekjucer bila kod gin i isto je reko da menge nema na vidiku, a i mi smo poceli s jednim dojenjem po noci, a nekad prespava i cijelu noc 

My baby
    25. Rujan 2020. 23:17

Ja svojoj ginicki vjerujem uvijek je sve pogodila i rekla je da su mi jajnici totalno u mirovanju da nece tako brzo menga

Hany92
    25. Rujan 2020. 23:23

Da moze ovdje dop,tamo slike
    Moj od kad ga zubici zezaju dosta trazi po noci,3 puta najmanje ..jedno vrijeme ga bas zezali i bio nervozan primao se za usta tada je trazio malo malo(valjda utjeha)

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    25. Rujan 2020. 23:24

sagi

Moj zaspao u pol 8 i ja legla i kao dosta tipkanja, idem spavat konačno al eto njega. Mislim da ga muče zubići, bacaka se po krevetiću. Sad sam mu dala sisu pa se možda smiri i spava dalje.
    Sutra nam je krštenje, iako smo samo s kumovima, baš sam uzbuđena.
    Muževi će doć u crkvu samo.

Sretno sa krstenjem😉

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.