Bravo Hany za nalaz💙
.
Ajme kod nas bila prijateljica iz parka. Ugl zena ima 4 djece. Mala sta ima 3god kaos samo takav. Moja je plakala cijelo vrijeme jer joj sve razbacuje i trga. Muz i ja strazarili jer mala otvara kuhinjske elemente, vadi tanjure, otvara ladice od regala itd a mama nista. Bili su manje od sat vremena a ja mislim da sam dobila PTSP.
Je bar nisu virusi👌😉
Ajme Jahanara to je uzas mogu misliti,bas nezgodno kad tako netko pusti i briga ga.Napravi stetu i ozljedit se moze sto je najbitnije😵
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Evo ako koja cita i ovdje,da ne nabijam poruke stalno,dobili smo nalaz stolice za virus-negativan🙏
Sad cekamo u pon na bakterije.Sreca smiruje mu se to sa proljevom i bolovima.Nadam se da ce tako i ostati.Pije antibiotik 2× dnevno sad,i to drugi onaj mu valjda ne odgovara vise za to kad je dobio bakteriju u urinokulturi😪
Školjka gdje si kupila ono za pod,spuzvaste puzzle?Ima i sarenih?
Odlično za nalaz!! 💪
Bit će sigurno ok i ovaj u ponedjeljak 🤗
.
Poslala i ja mail.
Hany super za nalaz! Nadam se da će biti takav i u ponedjeljak ☺️
Jahanara jaoooo nadam se da moje neće nikad biti takve, mislim ja ću radije biti dosadna zvocava baba koja će djetetu 1000 puta reci ne to, nego da sjedim i ne reagiram 😱
Jahanara 😨 jesi dosla sebi ? A jadna tvoja curka , dijete ostalo sokirano 🙊
Hm, ne znam, ne razumijem zasto ne reagiraju 🤷♀️🙊
Mickey sve je to do odgoja. Rekla mi je prijateljica, kad sam joj se zalila da jedno te isto ponavljam sto puta, da to ipak ostaje njima u glavicama i da kad bude trebalo da ce znati primjeniti.Nema mi nista gore nego vidjeti da se tako djeca ponasaju al opet smatram da nisu djeca kriva nego roditelji.
Ajme koliko poruka na wp, pa sta niste rekle da cemo se tu dopisivati, ja ono nemogu popratiti ima preko 200 poruka da procitam 🙉🙉🙉🙉
.
I zasto mi sad i svira i vibrira kad dolaze poruke, jel se to moze iskljuciti, kad dobijem poruku van grupe ne vibrira.
.
Jel vas sve moram dodati u imenik? Ima nekih imena za koje poooojma nemam ko su
Sortiraj odgovore
Najstariji