Skoljka cestitam princu na 7 mj 😊
.
Melorine sretan rockas 🥳🥳
.
Mame koje vec dajete kasice jel imate za preporuciti neku stranicu di mogu naruciti posudice,zlicice,termo posudu,silikonske slinceke…sve na jednom mjestu i da su lijepi 😊😊
Pupi ovo pitanje kao da si me čula o čemu trabunjam zadnjih dana a nikako da tu postavim vama pitanje hahaha 🤣🤣 Muzu svaki dan ispirem mozak s zdjelicama, žličicama itd a nikako da negdje nešto narucim /kupim. tako da pitanje ti je topp. I ja sam u potrazi za time i ne znam gdje bi narucila ili da kupim samo u dmu
Nista vam to netreba 🙈😂vjerujte, samo zlica. To je sve slatko radi slikanja. Ja sam dohranu planirala sa 6mj, iznenada krenula ranije pa nisam na vrijeme nista stigla kupiti a planovi bili razna cuda. Na kraju imala one zlicice iz dm i nekakvu plavu zdjelicu, sad ni nju ne koristim nego nase jer se u njima prije ohladi a u plavoj vjecnost.
Poslala :), meni je svejedno viber ili wapp, a ime mi je isto i tu i tamo 😂
Bas sam te htjela anita pitat za ime al si sad napisala da je isto😂evo malu uspavala pa cu grupu napraviti i dodati vas i moram vam sliku poslat kako se mala obiljezila noktom po nosu😂
Poslano, za wp ako svi imaju, ja bi da nam uz ime sa foruma pise i nase ime ako ste za.
Ajde moze,dok ne naucimo imena :D tko zna skoljka kak se ti zoves, sad me zanima 😁
Hvala vam cure.
U Pepcu predivnih stvari minnie i miki mouse cak za decke puno ljepsih doslo mi da joj uzmem i muske😂donji dijelovi miki mouse trenirki su vam 26 kn
Jesu li majice na Minnie i Miki one deblje ili one skroz tanke? Ode mi lova 😅😅😅
.
I ja sam poslala na mail svoj broj 😁 pa me dodajte 😉
Kak mislite ovo ime dodati uz pravo? To onda vide svi kontakti iz imenika ili?
Mmma deblje su majice i donji dijelovi trenirki su deblji za decke imaju miki i lisice neke predivna mi je muska kolekcija i majice su te deblje do 30 kn
Poslano, za wp ako svi imaju, ja bi da nam uz ime sa foruma pise i nase ime ako ste za.
Ajde moze,dok ne naucimo imena :D tko zna skoljka kak se ti zoves, sad me zanima 😁
Ko zna koliko vas/nas ima isto ime 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji