Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2020. 16:04

Hehe, da. A nemrem ju smislit, ne mogu si pomoc. Kad cujem s cim je hranila muza kao dijete, pomislila sam da sam ja tako hranila svog psa. 
    Nego,ajmo pametnije teme. Kak da organiziramo grupu a da si ne pisemo brojeve mobitela ovdje?

brankica09
    24. Rujan 2020. 16:06

https://ibb.co/znFxMFk 🙈 rastrgale mi bebu 🙊

brankica09
    24. Rujan 2020. 16:07

Jahanara

Meni je najbolje kako se ti stariji zgrazaju sta mi dajemo djeci tj na koji nacin uvodimo hranu🤣 zadnji zgrazanje: u nedjelju bili na krstitcima i pricam sa braticevom zenom-imaju malca od 10mj, o pocetku dohrane i kako mu je sta uvodila itd kad cujem komentar aiiiaiii mi smo svojima odmah davali prezgane juhe, sto vi izvodite s tom djecom.

Slazem se 🤣 i rezance su odmah davale 🤣🤣

Corinne
    24. Rujan 2020. 16:08

Svekrve su neiscrpna tema. Moja isto ima bisera na bacanje. Sva sreca pa zivimo 800km dalje. Bila je kod nas dva tjedna.. prvi tjedan sve fino, isforsirano ali fino, a drugi.. jedva sam cekala da ode! Danas cujem kako ju muz zove opet k nama u goste za Bozic 
    .
    Ja imam i Viber i WhatsApp. Ja sam za ak su svi za! 

24. Rujan 2020. 16:08

brankica09

Hahahahhaha, ovo je za fejsbuk!😂😂
    .
    Ja planiram rec sveki, a i vec sam rekla svojoi staroj: prije je bilo tak, a sad je tak. Adio

Corinne
    24. Rujan 2020. 16:12

Hahahaha pišam od smijeha!! Koja fotka, stvarno su lude! 

Jahanara
    24. Rujan 2020. 16:14

brankica09

Umirem🤣🤣🤣

• Pupi30
    24. Rujan 2020. 16:37

Moze grupa sto se mene tice,samo ne znam kako da razmjienimo brojeve 😎

24. Rujan 2020. 16:44

Meni pada na pamet da kreiramo mail adresu i onda tom jednom posaljemo brojeve, taj umemorira i sve nas doda 🤷

MickeyMouse
    24. Rujan 2020. 16:52

Ahahaha Brankica znaci hranim malu i vidim ovu sliku 😂😂😂 mala me samo pogledala ahahaha 
    Ja za svoju svekrvu nemam dovoljno rijeci hvale, ja ću se truditi biti takva punica za sada 😄 veli i ona da je imala odličnu svekrvu pa da se i ona tak ponaša. 
    Ja sam isto za ako su svi za 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.