Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    17. Rujan 2020. 08:56

Zar je isplativije Pampers tako uzeti u DM-u nego kupiti negdje kad su na -25%?

17. Rujan 2020. 09:04

Po meni se isplati DM zbog bodova, a i mogu zamijeniti pelene ako ostane paket.
    .
    A spavanje, sto tek bude kad se sad bude micao unazad?🙄

skoljka
    17. Rujan 2020. 09:04

Mom

Cure, moja zaspe oko 20. 30, 21h a budi se oko 6. Još oko 6 mogu prihvatiti ali brate mili, ima dana kad se probudi u 5. Vani mrkli mrak. I nema šanse uspavati je više ni dojenjem ni nikako. Ima li koja taj problem?

✌🏻
    Moj se zna probuditi u 5, dam mu sisu malo podoji, onda se nastavi igrati, ja ga ignoriram, bitno da mu se ne obracas, ne palis svjetla i takve atvari, i nakon nekog vremena zaspi. Preksinoc je tak bilo 🤷🏻‍♀️, po sat vremena zna tak vrtiti se, nabijat nas nogama, pricati..... 

sagi
    17. Rujan 2020. 09:28

malina08

Po meni se isplati DM zbog bodova, a i mogu zamijeniti pelene ako ostane paket.
    .
    A spavanje, sto tek bude kad se sad bude micao unazad?🙄

I ja zato preferiram dm.
    Vaki ja ga presvlačim jednom kod hranjenja, mislim da bi inače isto bio mokar. Nekka mi ga žao ostavit cijelu noć 🙊🙈 Danas je bio svejedno mokar i on i krevet, dobro da imam nepremočivu podlogu. Po noći stavila ppc gaćice, one nam često promoče sa strane. Btw i mi smo na 4.

Od pon imate opet ponudu za bebe u Lidlu, bodići, posteljina.. 

17. Rujan 2020. 09:36

Nama jos nikad nije Ppc promocio, a ima pelenu po 12h po noci i ujutro ima 100kg. 
    .
    Jel cija beba spava ovo jutro ko zaklana? Ja stavila na spavanac, rijetko kad prebaci preko 40min, a sad vec roka 1:25h. Isla sam provjeriti jel ziv.
    https://ibb.co/R3DsTD4

skoljka
    17. Rujan 2020. 09:45

Corinne

Jutro curke! I ja sam se došla žaliti ali pupiipak pobjeduje!
    Moj ide spavati oko 20, a budi se oko 7 ili 8. Ali zato izmedu toga ima sto buđenja. Vise ni ne brojim. Kak je moguce da mu je razmak izmedu papanja prek dana i do 4 sata, a navecer izdrzi max 2 sata?!

Mozda bas zato sto mu je 4 sata prek dana razmak, pa nadoknadjuje po noci. Moj recimo kad zaspi 6 sati se ne budi e onda nastupi ili svako sat cremena ili svaka dva a nekad jos jedno budjenhe a rijetko niti jedno 😁

Ja inace sam uvijek rano ustajala izmedju 7-8 nema veze jel radila ili ne, tak da mi nije to problem, radje da tak ranije ustane pa da po danu moze odspavati, jer ako dugo ujutro spava po danu nema spavanja, opcenito ako prije podne duze odspava popodne nema spavanja kao jucer 🤯

Jahanara ma nisam jos narucivala, sve cekam da odem do Arene da vidim jel imaju u ducanu, a nije nam jos hladno. Kod mene  zimi nije preko 20 u sobi, inace nema spavanja. 

MickeyMouse
    17. Rujan 2020. 09:51

Jutro! I mi smo imali buđenje oko 6 al ja nju pustim da se “igra”, ona guguce i okreće se a ja ležim kraj nje. Na kraju je i zaspala i onda se probudila u 7:20 sto mi je totalno poremetilo ritam dnevni i sad mi neće u isto vrijeme njih dvije spavati 😪 
    Kod nas isto nije vise od 20 stupnjeva po zimi, ja u tu sobu ni ne puštam grijanje. Po zimi ću je oblačiti u boravku koji će biti grijan. Ne mogu drugačije jer im se onda zastopa nos, nemirno spavam i ja i starija isto 🤷🏼‍♀️

Corinne
    17. Rujan 2020. 10:26

Skoljka ja ga dojim na zahtjev, a vec sam probala mu dati češće, pa povuče par puta i nece vise. Evo jucer je vrištao i bacao se kad sam mu ponudila sisu nakon dva sata, a sam je tražio tek nakon 4 sata. I uzasno mu se skratilo vrijeme dojenja. Jede maximalno 10 minuta. Koliko dugo vase bebe doje?

skoljka
    17. Rujan 2020. 10:48

Melorine ocito spava, a svako jutro se prije mene javi 🤪
    Ugl ja prokuhala dvije smokve ( nisam ih gulila) , izblendala i umjesala u proso sa mjericom ad,  bilo mu je 😋

Corine i moj doji 10 min ali ja ga pustim jos deset da se gusta ako ce zaspati, a ako samo jede sam pusti i pocne vikati i odgurivati se.

Miki tak se i meni poremeti raspored ako spava duze od 7h,, kao danas, sad sam jedva na vrijeme stigla kasicu i evo sad spava.

Kakvo je vrijeme  kod vas, ovdje bilo suncano, a sad tako tmurno da treba svjetlo u boravku? 

My baby
    17. Rujan 2020. 10:49

Mi smo bili jutros na cjepljenju moja isto spava uveliko a i ivo vrijeme.imamo 8500 i 68 dugi.meni je isto rekla da mogu pocet sa dohranom voce i povrce pitala sam ju jel ide sta redom,ona je rekla da uzmem bilo sta sto ide sa 4 mjeseca.cisto da isproba okuse.eto tako da cemo mi krenut od sutra a mozda joj i danas ponudim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.