Mell, daj zezas 🙈
🙊🙈😂😂😂😂😂
Bumo nacitane malina 😎
A nije bed, neka knjiga uvijek treba a i za poklon su uvijek zgodne 😁😁
.
Nisam jos usla u bipo klub, uvijek mi je to mutavo bilo kad sam probala u trudnoci, bas cu vidjet sta treba.
.
Vaki, pa znas da imamo sve kolektivno amneziju 😂 al ja se veselim kupovini i svemu tome, nije bed 😊
Cure sretnih 6.mj vam zelim
Kod nas danas ludnica sad je plakao sat i pol bez prestanka izgleda da ga bas zubi posteno muce jer je bas trpao rukice u usta i vristao… Dala sam mu i gel, i sirup, sad je muz otisao po lupocet cepice dobili smo preporuku da probamo, nekako se nadam mirnoj noci proplakala sam skupa s njim…
Ne znam jel netko od cura vec spomenuo, s obzirom da citam stranice s debelim zaostatkom 😅 ali i nas zubici muce i jednu noc je bas vristao jadnicak i pomogle su mu fenistil kapi. Relativno brzo se primirio i uspio zaspati.
U DMu pelene Pampers 2+1
E netko je to spomenuo prije 10 dana... I danas listam i ne vidim to, vec sam se pomirila s tim da sam sanjala. Bas bih i mogla, imam jos 2 paketa, ali steta ne nalupat bodova
Cure sretnih 6.mj vam zelim
Kod nas danas ludnica sad je plakao sat i pol bez prestanka izgleda da ga bas zubi posteno muce jer je bas trpao rukice u usta i vristao… Dala sam mu i gel, i sirup, sad je muz otisao po lupocet cepice dobili smo preporuku da probamo, nekako se nadam mirnoj noci proplakala sam skupa s njim…
Ne znam jel netko od cura vec spomenuo, s obzirom da citam stranice s debelim zaostatkom 😅 ali i nas zubici muce i jednu noc je bas vristao jadnicak i pomogle su mu fenistil kapi. Relativno brzo se primirio i uspio zaspati.
Sta Fenistil nije za alergiju?🤔
E nisam vam rekla da je moja počela dudati palac 😪 ak nema dude kad je zamislila da će ona dudati fino namjesti palac i lagano
Upravo sam na face-u procitala da su dijelili 6000 paketa dobrodoslice u Bipo klub i da je vec sve podijeljeno. Cak i neki koji su dobili kod na mail nisu dobili nista u trgovini jer vise nema paketa. Steta... zakasnile smo 😔
Uh sad neznam sta sam sve htjela komentirati koliko stranica 🙈, eto Vaki koliko o tome da ne citamo, procitala al nisam skuzila. E da koliko minimalno se treba naruciti? Sta svaka 3 mjeseca dobijete jednu gratis ili sam nesto zabrijala? Bas sam gledala ponudu knjiga, nesto nisam naj odusevljenija 😏
.
Mamma mozda u manjim mjestima jos ima, al dok dobijem auto nazad ave ce otici 🙉
.
Daisy jesi sigurna da si dala Fenistil 🤔
.
Jel jos neka gleda Super par?
Sortiraj odgovore
Najstariji