Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    17. Rujan 2020. 06:53

Jutro, 
    Mom moj slično ko Jahanara, ima buđenje za papanje uglavnom jednom između. Meškolji se još i između, ali upalim šum na vrtuljku i zaspi.
    Pomirila se da je ranoranioc i da smo budni u zoru 🙈 preko dana ritam nikakav. 

Jahanara
    17. Rujan 2020. 06:54

Skoljka ne znam jesi kupovala vrecu za spavanje, sad nakon tjedan dana koristenja ove iz Sinsaya mogu ti reci da nama deblja ne treba. Temp u stanu nam je izmedju 20-22 po noci, tako ce biti i po zimi kad se krene loziti ako ne i vise. 

Jahanara
    17. Rujan 2020. 06:58

sagi

Jutro,
    Mommoj slično ko Jahanara, ima buđenje za papanje uglavnom jednom između. Meškolji se još i između, ali upalim šum na vrtuljku i zaspi.
    Pomirila se da je ranoranioc i da smo budni u zoru 🙈 preko dana ritam nikakav.

Moj se tri puta u zadnje vrijeme budi prije konacnog budjenja. Ne znam sta se dogadja. Ne bi rekla da je regresija jer on pojede i spava dalje.

Corinne
    17. Rujan 2020. 07:11

Jutro curke! I ja sam se došla žaliti ali pupi  ipak pobjeduje!
    Moj ide spavati oko 20, a budi se oko 7 ili 8. Ali zato izmedu toga ima sto buđenja. Vise ni ne brojim. Kak je moguce da mu je razmak izmedu papanja prek dana i do 4 sata, a navecer izdrzi max 2 sata?! 

17. Rujan 2020. 07:37

Jutro!
    Moj se sinoc budio od pola 9 do pola 11 valjda 6 puta... Nikak utonuti u san. A po noci klasika, okretanje na trbuh pa gundjanje 🙄

Vaki
    17. Rujan 2020. 08:16

Skoljka - samo prvi put dobiješ 3 knjige na poklon, zbog učlanjenja. Nakon toga su knjige povoljnije, ali nema ništa gratis. Možeš kupiti samo jednu i to najjeftiniju ako želiš. Mi uvijek kupimo 2 slikovnice. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    17. Rujan 2020. 08:19

Spavanje ne komentiram da ne ureknem... 
    Jedino me zezaju pelene. Oko 20h mu stavim čistu pelenu, prije spavanja, i ujutro u 9h je mokar do grla. Imamo četvorku i nije mu mala. Možda trebamo probati drugu vrstu... 

🤞❤️🙏

Mom
    17. Rujan 2020. 08:22

Corinne

Jutro curke! I ja sam se došla žaliti ali pupiipak pobjeduje!
    Moj ide spavati oko 20, a budi se oko 7 ili 8. Ali zato izmedu toga ima sto buđenja. Vise ni ne brojim. Kak je moguce da mu je razmak izmedu papanja prek dana i do 4 sata, a navecer izdrzi max 2 sata?!

Corinne, negdje sam čitala da veću broj podoja po danu njih izmori da noću bolje spavaju. E sad jel istina ne znam. Moja isto jede svaka 3-4 sata po danu, noću se budi 2x za jesti. Sad kad smo na moru bili 10 dana sam je puno češće hranila po danu zbog vrućina (isključivo dojim) ali noću je svejedno 2x jela. Tako da ne znam drži li ta teorija vode. 🤔🤷‍♀️
    Nego meni nije jasno to buđenje u 5, 5.30 kad je još mrkli mrak u sobi. I da, kao i vama, gospođica u 8h ujutro opet ide spavati. 
    Po danu sam olabavila se uopće zamarati s time koliko spava i od tad je situacija puuuuno bolja. Prije bi gledala na sat kad je staviti spavati, uspavljivala i gubila živce. Sad je pustim dok ne vidim znakove umora, trljanje okica, zijevanje. Taman to bila na 3 ili 4 sata razmaka, nebitno. Onda duda i krevet i fakat zaspe. Ako ne, stavim je u nosiljku i obavljam po doma šta trebam. Ona promatra promatra i zaspe.

A dohrana pak, danas idemo pedijatrici, tema je dohrana i znam da će mi reći da počnem sad. A čujem i teorije da je bolje čekati do 6 mjeseca djeteta pa onda krenuti i sama ne znam šta napraviti. Sa godinu dana ću ići raditi, planirala sam je dojiti do njenih cca devetog mjeseca pa pomalo odvikavati od cice. Pa ne znam jel mi zbog toga možda pametnije ranije krenuti s dohranom ili ću i ovako sve stići?
    .
    Skoljka, hvala ti na čestitki, i ja tebi čestitam rođendan od srca 🎈❤️ djevice 🤩

Vaki
    17. Rujan 2020. 08:39

Mom - ne znam hoćete li stići... Ako beba dobro prihvati dohranu onda super... Mi smo krenuli nakon što je napunio 5 mjeseci i zapeli smo... Tikvice mu idu super, a ostalo sve pljuje. Ne mogu mu uvaliti ni 2 žlice.
    Jahanara - hvala za pelene. 

🤞❤️🙏

skoljka
    17. Rujan 2020. 08:56

Jutro ima li kave i za mene?
    Melorine kako si smokvu pripremila? Prokuhala? Jel ju treba guliti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.