Sto se tice dojenja malo kasnim s komentarima,moja isto nije nikad duze od 15 min na cici u tih 15 min bas jede jede i onda se igra poslije no tad ju micem sa cice jedino se voli uspavat na njoj.ali kad ustanem kad zaspe ona nastavi spavati.pedijatrica nam je rekla da je sva nadosla da je prava bebetina😂cak ni na cjepljenju se malo pobunila kad ju je upikla sestra i kad sam ju uzela pocela se smijat😂.moje cure su isto stvarno bili andjelci ko mali ali ona je cudo.mozes ju uzet na ruke a i ne moras,ta apsolutno nikad nije plakala,sve joj je smijesno
Al ce te ta za........ kad poraste 🙊😂😂😂😂😂
Ajoooj slatkoće! skoljka bas si me nasmijla, preslatko je! Nema spavanja mama!
Haha skoljka sladak je❤️.
A ne vjerujem da ce zajeb..jer nsjstarija kcer mi jejako slicna njoj a vjeruj mi za najstariju ni dan danas ne znam😂
Skoljka, preslatki ste 😍
.
Sto se tice Svijeta knjige, kako se ispisati? Nisam jos pogledala naslove, budem veceras pa cu vidjeti
Skoljka, preslatki ste 😍
.
Sto se tice Svijeta knjige, kako se ispisati? Nisam jos pogledala naslove, budem veceras pa cu vidjeti
Samo posaljes mail.
https://ibb.co/SyV9sd2
Kukuuu😁.
Ja neznam kak da napravim fine kasice, sta god joj dam a da nije banana ne pojede vise od par zlicica danas sam joj naribala jabuku u pirovu kasicu i nece 😭, jel vi u sve stavljate ad ili?
Sta se tice godina, ja imam 29 :)
E da, Patricia ima neku fazu di se rasplace ko god da ju pogleda a da nismo ja ili dragi, kak su vasi bebaci?
I zavolila je bit na busi, sad bude i po par pjesama i onda se samo strovali na ledja 😂
Anita moja se svima smije samo se smije tko joj se god obrati a najstarija kcer mi je tako reagirala kao tvoja tko god ju pogleda zaplace jedino je moju sestru prihvatila od prve ali i iste smo😂.prosla ju je ta faza sa nekih sedam mj
https://ibb.co/SyV9sd2
🥰 bas ste slatki
.
Moj doji 5 min kako treba, ostalo gleda okolo pa se vrati na sisi pa se smije i tako...
.
Prica mi prijateljica danas da su bili na pregledu kod pedijatra. Beba ima 4.mj. Odmah krenuti sa kasicama, i to vocnim. Kakvo davanje namirnica po 3 dana. Slobodno bananu sa petit keksom. A sa 6.mj krecu sa konkretnom hranom-sto god to znacilo. Bebu lagano dizati za ruke u sjedeci polozaj.Mozda je koja od vas iz Klc kod tog pedijatra. Prezime sa F. Zapravo me to iznenadilo jer sam cula smao pohvale za njega a ovo mi bas nista ne zvuci dobro.
Jahanara i moja ti nije rekla za davanje namirnica po par dana istih rekla mi je voce i povrce a ja ti jskreno nisam nikada svojim curama davala jednu namirnicu po par dana,mozda sam dva dana davala isto pa dala nesto drugo.a to za sjedeci polozaj mi nije nista rekla ona je provjerila motoriku i rekla da je sve super,a ja ju sigurno ne mislim posjedati😂
Sortiraj odgovore
Najstariji