Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    17. Rujan 2020. 17:10

skoljka

https://ibb.co/SyV9sd2

Pteslatko 🥰

skoljka
    17. Rujan 2020. 19:17

Jahanara mozda je to ped od Jagodice, savjeti zvuce skoro pa identicno 🙊

Sad vidim i meni jucer porodiljni sjeo i storniran 🤔, a bas sam ga mislila sutra trositi 🤪

Jahanara
    17. Rujan 2020. 19:45

skoljka

Jahanara mozda je to ped od Jagodice, savjeti zvuce skoro pa identicno 🙊
    .
    Sad vidim i meni jucer porodiljni sjeo i storniran 🤔, a bas sam ga mislila sutra trositi 🤪

Moguce🤔, cekamo  Jagodicu da se oglasi.
    .
    Meni nisu stornirali.

mom3
    17. Rujan 2020. 19:46

Jahanara

skoljka

https://ibb.co/SyV9sd2

🥰 bas ste slatki
    .
    Moj doji 5 min kako treba, ostalo gleda okolo pa se vrati na sisi pa se smije i tako…
    .
    Prica mi prijateljica danas da su bili na pregledu kod pedijatra. Beba ima 4.mj. Odmah krenuti sa kasicama, i to vocnim. Kakvo davanje namirnica po 3 dana. Slobodno bananu sa petit keksom. A sa 6.mj krecu sa konkretnom hranom-sto god to znacilo. Bebu lagano dizati za ruke u sjedeci polozaj.Mozda je koja od vas iz Klc kod tog pedijatra. Prezime sa F. Zapravo me to iznenadilo jer sam cula smao pohvale za njega a ovo mi bas nista ne zvuci dobro.

Mislis na Frankovica. Mi smo kod njega i super nam je. Doduse nama nije spominjao nikakvu bananu i keks 🤔 Nama je isto rekao da pocnemo s vocem (samo jabuka, kruska i banana). Na svoju ruku sve uvodim po 3 dana, to nije spominjao. Sa 6 mjeseci se uz dorucak, bebi uvodi rucak. Na to je mislio. Ovo za vjezbanje i radimo. Radili smo i sa starijom. Nikakvih problema nije bilo, tako da nastavljamo i sa mlađom. To ju pridignes 2-3 puta i lagano spustis u lezeci, nista strasno, samo zvuci strasno.

Daisy30
    17. Rujan 2020. 19:53

Jahanara

Daisy30

Sanja89

Cure sretnih 6.mj vam zelim
    Kod nas danas ludnica sad je plakao sat i pol bez prestanka izgleda da ga bas zubi posteno muce jer je bas trpao rukice u usta i vristao… Dala sam mu i gel, i sirup, sad je muz otisao po lupocet cepice dobili smo preporuku da probamo, nekako se nadam mirnoj noci proplakala sam skupa s njim…

Ne znam jel netko od cura vec spomenuo, s obzirom da citam stranice s debelim zaostatkom 😅 ali i nas zubici muce i jednu noc je bas vristao jadnicak i pomogle su mu fenistil kapi. Relativno brzo se primirio i uspio zaspati.

Sta Fenistil nije za alergiju?🤔

I ja sam se iznenadila, al pedica nam ih je dala na recept bas za zubice... jer kad izbijaju, osim sto ih boli, i peče ih. 

Daisy30
    17. Rujan 2020. 19:53

Daisy30

Jahanara

Daisy30

Sanja89

Cure sretnih 6.mj vam zelim
    Kod nas danas ludnica sad je plakao sat i pol bez prestanka izgleda da ga bas zubi posteno muce jer je bas trpao rukice u usta i vristao… Dala sam mu i gel, i sirup, sad je muz otisao po lupocet cepice dobili smo preporuku da probamo, nekako se nadam mirnoj noci proplakala sam skupa s njim…

Ne znam jel netko od cura vec spomenuo, s obzirom da citam stranice s debelim zaostatkom 😅 ali i nas zubici muce i jednu noc je bas vristao jadnicak i pomogle su mu fenistil kapi. Relativno brzo se primirio i uspio zaspati.

Sta Fenistil nije za alergiju?🤔

I ja sam se iznenadila, al pedica nam ih je dala na recept bas za zubice… jer kad izbijaju, osim sto ih boli, i peče ih.

*svrbi (ne peče 😅)

My baby
    17. Rujan 2020. 19:55

Skoljka ajde nek nije samo meni storniran😂,no ti nisi dirala a ja jesam..bas me zanima sta ce sutra bit s tim porodiljnim.
    Mom a ok to to i ja radim sa svojom uzmem ju za rukice pa da ide ko da ce sjest pa ju lagano vratim.

My baby
    17. Rujan 2020. 19:56

Skoljka i ti si nezaposlena?
    Mislim da oni u radnom odnosu nisu imali problema s porodiljnim samo mi nezaposleni

brankica09
    17. Rujan 2020. 20:34

Corinne i ja sam u potrazi za hranilicom , ova je super 🙈
    Skoljka bas ste slatki 💙 nista od odmora 🙊
    My baby daj recept za takvu divnu djecu 😋🥰 
    R cupa nenormalno 🤯🙈 smije se svima, pogotovo babama, svim babama 🤣 hvala Bogu nije vise onak mrgudna, samo sam se nadala da nece ostat takva 🤣 💪 

brankica09
    17. Rujan 2020. 20:37

Vidite ova 2 zubica 🤣🙈 kak su brzo izasli 🙊
    https://ibb.co/7bm3c1M 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.