Hvala ženske!
Bybaby bome svaka čast, prava je 😍
Corinne moja ne doji duže od 15 minuta, ma nema šanse duže.
Miki sretnih 5 🥳
My baby super za isprobavanje, ici ce to njoj sigurno, ali bome je i pravi kapitalac 😁 da prodje bez ture 🤞🏻
Jagodica da ovo vjrijeme je bas za spavanje, i ja bi, ali netko treba i rucak skuhat, izvlacim se danima sa raznim glupostima za jest 🙊pa sam mislila danas nes na zlicu da se oporavimo 🤪
Znaci doji normalno dugo.. a ne znam, probat cu ga nuditi cesto, ovak imam dojam da si je zamijenio dan i noć sto de tiče jela.
.
Pečeno mislim da moze odmah, a za dinstano ne znam.
.
Ja razmisljam o hranilicama. Kuma mi prepuručuje onu jeftinu iz Ikee, a ja mislila kupiti neku koja ima više položaja, jer on jos neko vrijeme nece sam sjediti. Tipa: https://mycbx.com/en-en/interior/taima
Pozdrav curke🙃 ja malo upadam sa zimskih/2020.
Ovako, prodajem Twistshake podlogu + tanjurić.
Novo zapakirano, boja ljubičasta. https://postimg.cc/wtx9zB1d
Cijena 165kn (uključena poštarina) inače je puna cijena do 299kn, ovisi koja web str.
Svi upiti, dimenzije itd na mail ➡️ pesorda.ana@gmail.com
E malina ja se odjavila iz svjeta knjiga, imas rok od 14 dana ako ces se odjavljivati.
.
Spavao je ravbo 20 min za popodnevno, sad sam mu okrenula ledja u nadi da ce sam zaspati, al evo navlaci me za kosu 🤯🙉 🤕
Skoljka nema ti ovaj kapitalac nikad turu od cjepiva😁spava vec tri sata skoro ko oduzeta😂prije tog se normalno igrala i smijala samnom.
Ovaj sad glumo da kaslje i place da mu se okrenem,, ooo da je meni da odspava 3 sata po danu. Dodje mi da odem na breg kod susjeda u vikendicu jer je gore spavao ko zaklan. Evo ga sad se okrenuona stomak i viri me preko glave i hoce meni dat dudu 🙈, nista od danasnjeg izlezavanja
Sto se tice dojenja malo kasnim s komentarima,moja isto nije nikad duze od 15 min na cici u tih 15 min bas jede jede i onda se igra poslije no tad ju micem sa cice jedino se voli uspavat na njoj.ali kad ustanem kad zaspe ona nastavi spavati.pedijatrica nam je rekla da je sva nadosla da je prava bebetina😂cak ni na cjepljenju se malo pobunila kad ju je upikla sestra i kad sam ju uzela pocela se smijat😂.moje cure su isto stvarno bili andjelci ko mali ali ona je cudo.mozes ju uzet na ruke a i ne moras,ta apsolutno nikad nije plakala,sve joj je smijesno
Sortiraj odgovore
Najstariji