Cure sretnih 6.mj vam zelim
Kod nas danas ludnica sad je plakao sat i pol bez prestanka izgleda da ga bas zubi posteno muce jer je bas trpao rukice u usta i vristao… Dala sam mu i gel, i sirup, sad je muz otisao po lupocet cepice dobili smo preporuku da probamo, nekako se nadam mirnoj noci proplakala sam skupa s njim…
Ne znam jel netko od cura vec spomenuo, s obzirom da citam stranice s debelim zaostatkom 😅 ali i nas zubici muce i jednu noc je bas vristao jadnicak i pomogle su mu fenistil kapi. Relativno brzo se primirio i uspio zaspati.
Hvala ovo cu si zapisat... I danas je bio sou
Ja sam ubjedjena da je Fenistil za ubode, opekline i tak,... Idem googlat
Ja sam ubjedjena da je Fenistil za ubode, opekline i tak,… Idem googlat
Fulala sam..
Za svrbez, otekline izazvane alergijama, ujedno i ubode.
Vjerojatno zato sto ublazava svrbez i otekline samim tim pomaze i kod nadrazenih desni, jer one i svrbe i otekle su pri izbijanju zubica 🤷🏻♀️
Bas sam ja htjela napisat da je fenistil za alergije i takve stvari.
Skoljka ja gledam Super par😁
Skoljka sretan rodendan!
Ja imam 32, uskoro 33 al uvijek svi misle da sam neka klinkica 😑
Pricale ste o baby handlingu, mene je najvise zacudilo da se u Americi npr potice sjedenje vec prije 6mj, kao posjedne se beba pa se stavlja igracka ispred da sto duze ostane sjedit sama 😳
Ja isto mislim da se malo pretjeruje, bas sam se s frendicom zezala, nisam jos vidla da nekom od nas ne drzi glava kak spada, kao "joj pardon, glava mi tu i tam padne zbog loseg handlanja" 😄 ma mislim, i ja pazim i dizem kad se sjetim s boka, al opet nekad pretjeruju..
Beba V. ❤
Moj evo drugu vecer za redom od 4 budan...igra se gymu.A ja pod upalom grla i sinusa...zivcana i neispavana.Sinoc sam spavala 1 sat...a veceras 2...preko dana nista.
Cure, moja zaspe oko 20. 30, 21h a budi se oko 6. Još oko 6 mogu prihvatiti ali brate mili, ima dana kad se probudi u 5. Vani mrkli mrak. I nema šanse uspavati je više ni dojenjem ni nikako. Ima li koja taj problem?
Jutro cure!
Pupi kad sam procitala vasu noc, onda se na nasu necu zaliti a imala sam plan🙆♀️
.
Mom moj zaspe oko 9 pa je jutarnje budjenje oko 6 pola 7 kako koji dan. O budjenjima izmedju necu. Ponovno zaspe oko 8. Al on meni preko dana bas slabo spava, to nikako dovesti u red.
.
4-ti dan bez kakanja... ovo nam je najduze. Jedem i zobene i suhe sljive i jucer pila sok od marelice al nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji