Bejb2 bravo za dobar pregled, bas je bucko! 🤞 da prodje bez temp!
.
Malina gdje si nasla da se dobiju slikovnice za uclanjenje?
.
My baby super za sestru! Hormoni luduju, tako da tesko ugoditi. Slazem se s Malinom da najbolje pricati o drugim temama. Ako i ima ceste uzv sigurno postoji razlog za to. Nece ih do kraja trudnoce imati cesto. U prvoj trudnoci na pocetku sam ih i sama imala puno(svakih par dana) zbog sindroma nestajuceg blizanca i poslije hematoma al kad se to ocistilo onda jednom mjesecno.
.
Godine- ajme koliko se tipkamo a tek sad o godinama😁 ja cu u 11.mj 35god.
Evo ja neki dan 35 napunila 😊
Skoljka sretan rođendan 🎉🎂🎊
.
Hvala sto ste rekle za onu slikovnicu sa Tiska za 3,90kn. Otisla sam danas po to, stvarno je super. Evo fotka ispod da vidite kako to izgleda.
Hvala
Super da si stavila sliku, sta je to plavo di pisu naslovi cjele zbirke? Moram se zaletit i po to 😁
Bejb2 bravo za dobar pregled, bas je bucko! 🤞 da prodje bez temp!
.
Malina gdje si nasla da se dobiju slikovnice za uclanjenje?
.
My baby super za sestru! Hormoni luduju, tako da tesko ugoditi. Slazem se s Malinom da najbolje pricati o drugim temama. Ako i ima ceste uzv sigurno postoji razlog za to. Nece ih do kraja trudnoce imati cesto. U prvoj trudnoci na pocetku sam ih i sama imala puno(svakih par dana) zbog sindroma nestajuceg blizanca i poslije hematoma al kad se to ocistilo onda jednom mjesecno.
.
Godine- ajme koliko se tipkamo a tek sad o godinama😁 ja cu u 11.mj 35god.
Evo ja neki dan 35 napunila 😊
Ne sjecam se da smo ti cestitale 🤔
Sretan rockas sa zakasnjenjem 🧁🥂
Samo ako neka nije skuzila za to uclanjenje se obvezujete da cete 2 godine svaka 3 mj kupiti bar jednu knjigu. Tako u komentarima na fejsu ima.
A sta se ovo treba u Bipi da se dobije paket? Usla u njihovu strabicu, nista nemogu naci
Skoljka meni frendica slikala za bipu i paket budem stavila sliku sad.
Sto se tice porodiljnog sad mi pisalo na net bankarstvu da je stornirana,zvala banku oni mi rekli da nije ni proknjizena njima pise tek 18-tog a frendica mi kaze da su danas skoro svima stornirali pa si provjerite..
Sortiraj odgovore
Najstariji