Ne stignem sve prokomentirati jer je akcija od pola 7, a nacicavanje opet 80 puta kroz noc..sva sam smozdena. I sad kroz jutro nikako zaspati, samo cendra. Da se bar hoce uspavati na sisi, ni to nece vise. Danas nemam nista kuhano i planiram jesti sladoled cijeli dan.
Najradije bi gola hodala po cesti sad kad kisa rokne 😵
I da, ja sam se davno uclanila u muller i nikad nista nisam dobila a rekli su da budu 😡
Meni je bilo ok za šetati vani.
Doduše pola vremena je bio u nosiljci, ali nema veze 🙈
Plan mi je spavat kad i on, sad samo da zaspi 😂😂
.
Da, fever se naglo prestala javljat. 🤔
I da, ja sam se davno uclanila u muller i nikad nista nisam dobila a rekli su da budu 😡
Tak i ja. 🙄
Ovo za Muller je po novom koliko sam skuzila🤔 ja sam se uclanila mozda prije 2tjedna, a knjizica je dosla nakon 10dana otprilike.
Cestitam na krstenju tko je imao!Torte su super i vidla sam balone👌😍Najsss
Bebica u haljinici prekrasna🤗🤗..ma svi divni!
Cestitam i pune mjesece i mi neki dan navrsili 4,tako mi sad brzo ideee.
Po noci trazi cesce sisu,valjda si navlaci vise mlijeka a i zubic u kombinaciji uff,umorna sam bome.Uhvati me kriza ali kad me pogleda i nasmije se sveeee prode,jos bi jednog onda hahha🙃
Sutra opet u dnevnu i tako..jedva cekam zapiciti na more,mislimo biti 3 tj.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cestitam na krstenju tko je imao!Torte su super i vidla sam balone👌😍Najsss
Bebica u haljinici prekrasna🤗🤗..ma svi divni!
Cestitam i pune mjesece i mi neki dan navrsili 4,tako mi sad brzo ideee.
Po noci trazi cesce sisu,valjda si navlaci vise mlijeka a i zubic u kombinaciji uff,umorna sam bome.Uhvati me kriza ali kad me pogleda i nasmije se sveeee prode,jos bi jednog onda hahha🙃
Sutra opet u dnevnu i tako..jedva cekam zapiciti na more,mislimo biti 3 tj.
💪🤞💙 javi novosti i kako je proslo 🙈
Jutro curke! Mi smo ustali prije sat😂i mislila sam da ce biti budenja radi nove okoline al nista vec smo utempirali svoje opet.bebama koje su slavile pune mjesece sretni!
Sta je sa fever?Vise ju uopce nema
My baby pa da Fever se vec duze ne javlja 🤷♀️🙈
Ovo za Muller je po novom koliko sam skuzila🤔 ja sam se uclanila mozda prije 2tjedna, a knjizica je dosla nakon 10dana otprilike.
Meni nije ništa došlo... čudno.
.
Ali nam je zato došao paket svega lijepog za malu i veliku seku + poklon maskice za nas odrasle
Meni nije ništa došlo… čudno.
.
Ali nam je zato došao paket svega lijepog za malu i veliku seku+ poklon maskice za nas odrasle
Wau,pree🤩
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji