Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    31. Kolovoz 2020. 15:16

Mom

Cure, malo da vas pitam kako vi i šta vaši pedijatru kažu. Mi bile danas na drugom cijepljenju, postavim joj par pitanja pa me začudili odgovori.
    1. NE sa djetetom van po magli jer magla nije dobra zbog velike vlage u zraku. Nikako po magli van. Kad je vjetrovito, ne jer joj ne mogu zaštititi oči. 😳 Živim u Klani, magle je na izvoz.
    2. Mjerenje temperature običnim toplomjerom u guzu. Ja to ne mogu. Ja joj mjerim ispod ruke.
    3. Idemo na godišnji na more u nedjelju na 10 dana. Pitam ju za more, kaže samo do 10 ujutro i od 17h, nikako između! Ja kažem, ako smo u hladu, pod suncobranom, kaže ne jer se svjetlost reflektira bla bla. Ja kažem, možemo li onda ići prošetati s njom u tom vremenu od 10 do 17h, kaže ne prejako je sunce. Ako morate od točke A do točke B odite ali prekrijte kolica. 😳 Pa šta ću 10 dana čamiti u apartmanu većinu vremena??

Što vi mislite o tome svemu i kako vi?

Za maglu sam cula za novorodjencad da ih se ne vodi. Ti vec imas dijete ne bebu..mislim da nece smetat. Preporuke su i za odrasle da se izbjegava sunce izmedju 10 i 5. A ovo za prekrit kolica..stavis tetricu da ne przi bas unutra i bok..mozes di oces. Mi smo znali bit po cijele dane na moru..tek navecer se vracat u apartman..pazili smo da se ne kupa bas u tom periodu..da se ne przi..da ima hlada.

My baby
    31. Kolovoz 2020. 15:26

Mom mislim da do godinu ne ides nigdje iz kuce s bebom😂.ja sampod starinski mama naravno da bebe nisam izlagala jakom suncu u to vrijeme aliu hladu su bez problema.ja nemam problem smjerenjem temperature u guzi ali cinjenica je da su bolji stari toplomjeri ja sam u bosni nabavila toplomjer i on mi je jedino tocno pokazao temperaturu ovi digitalni su bzv al eto i to su nam uveli.nedavno sam sebi mjerila temperaturu digitalnim novim pa obicnim i velika je razlika u temperaturu tj tocan je bio obicni.
    Sagi i moja ti ponekad napravi most tj digne nogice ali samo ako ju spustim negdje gdje joj ne pasepa se posne buniti,pa napravi to.Sad drugo ako ti to stalno radi malecki al mislim ako ponekad napravi da to nije nista zabrinjavajuce.

Mom
    31. Kolovoz 2020. 15:40

Ok, hvala vam. 💕 Morala sam čuti još mišljenja jer ovo mi je sve suludo. Najbolje da je držim u kući i nikud s njom. 🤦 Cura koja je rodila isti dan kao ja je malu vodila na more sa mjesec i pol. Kampiraju svaki vikend itd. Curica joj je super napredna. 

sagi
    31. Kolovoz 2020. 15:41

Nikad čula za ovo s maglom. A za sunce, pa naravno da nećeš izlagat ditektno, al ovo da ne smiju bit u hladu ne kužim 🙄

My baby most ssmo ponekad kod presvlačenja kad je ljut.  A izvijanje glavom unatrag radi češće. 

skoljka
    31. Kolovoz 2020. 15:45

Momkako je netko rekao tebi do god dana nema izlaska iz kuce 😁😁😁, naravno ako ces slijepo slusati pedicu. Mi smo bili vec par puta na moru i u 7.om i u 8.om mjesecu i sad u 9.om idemo beba u hladu, sad i zastitni faktor  iz Lidla, mada sam ga ja i tad mazala malo po rukicama i nogicama, i imam namjeru cjeli  dan biti na plazi. 
    Majo necu ja cvarke, ako ista nevolim onda je to masno cudo 🙈🤣
    Sto se tice spavanja u tisini, evo danas sam ga uspavala uz laganu muziku ( mocarta), i naravno da je opet cuo van sobe zvukove. 
    Jahamara poslala sam i ja zahtjev Mulleru, zato sam i pitala. U torti od Mullera sam dobila njihove vlazne maramice 99%voda, bas su dobre 👍🏻, isla kupiti ono veliko pakiranje i naravno krive uzmem neke sensitiv, ali i one su ok, ali one su bolje. 
    Mybaby torta 😍 prekrasna 
    Malina jel se tusiras vani 😂🌧️🌧️🌧️

31. Kolovoz 2020. 16:29

Skoljka, aha, tusiram🙄 drndam malog cijeli dan. 
    Evo slikica iz crkve, na svakoj sam si kao tenk :( jos samo da pojedem 2 kutije slaje sto imam i micem slatko 😁
    Kuma drzi bebu
    https://ibb.co/mSwhCGL

MickeyMouse
    31. Kolovoz 2020. 16:33

Ja sam čula to za maglu, zapravo je problem vlaga, ako je vlažnost zraka velika onda ne bi trebalo biti dugo vani. 
    Toplomjer je i meni najbolji onaj obični, alkoholni. Ovi digitalni su mi uvijek pod upitnikom.
    Mi se danas mučimo za zubima to je strašno! Nikad nije bila ovakva. Gura obje sake u usta, mlati glavom lijevo desni po njima. Skoro sam joj i pola cepica dala al se smirilo poslije spavanja
    Ima jedan položaj kad je nosim gdje mi se jako izvija, moram pitati doktoricu u srijedu oko toga jel ima brige. 

Mom
    31. Kolovoz 2020. 16:38

MickeyMouse

Ja sam čula to za maglu, zapravo je problem vlaga, ako je vlažnost zraka velika onda ne bi trebalo biti dugo vani.
    Toplomjer je i meni najbolji onaj obični, alkoholni. Ovi digitalni su mi uvijek pod upitnikom.
    Mi se danas mučimo za zubima to je strašno! Nikad nije bila ovakva. Gura obje sake u usta, mlati glavom lijevo desni po njima. Skoro sam joj i pola cepica dala al se smirilo poslije spavanja
    Ima jedan položaj kad je nosim gdje mi se jako izvija, moram pitati doktoricu u srijedu oko toga jel ima brige.

I nas zubići znaju zezati da bude jako grintava i da joj ništa ne valja. Ali nije svaki dan redovno. Ništa se ne vidi ali vjerujem da je do toga jer isto tako gura ruke u usta. Kad krene, čini mi se da će obje šake u usta zgurati. 

skoljka
    31. Kolovoz 2020. 16:52

Malina krasni ste 😍, kad si stavila onu kiselu sliku htjela komentirati tvoju kozu lica i zaboravila i sad me podsjeti, fakat imas divnu kozu lica 😍

Jahanara
    31. Kolovoz 2020. 16:56

Magla- cula sam jos sa prvom da nije dobra za djecu, trudnice i kronicne bolesnike. Zapravo tada udisemo vlazne cestice zraka i to nije dobro za pluca. Od par setnji sigurno nece biti nista al stalno izlaganje valjda ne bi bilo dobro. 
    .
    Malina bas ste zgodni😀
    .
    Cudim se da sam onda ja dobila od Mullera, obicno bude da svi dobiju a ja ne🤣🤣 evo sad sam isla bas pogledat mailove, 14.8.sam se registrirala a 28.8.sam nasla u sanducicu.
    .
    Teo isto dize guzu tako, a cesto i poskakuje tako dok to radi. 
    .
    E Sagi  pitala sam pedijatra za stenjanje dok piski, rekao je da pratimo pa ako se to bude stalno dogadjalo i ako pelena pocne smrditi da dodjemo prije redovne kontrole pa cemo raditi kontrolu urina. S obzirom da uskoro idete na kontrolu mozda da spomenes da vam se to dogadja pa da vidis sta ce vam reci. Koliko sam skuzila da je i  to jedan od znakova uroinfekta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.