Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libica
    14. Kolovoz 2020. 16:28

Sretnih 5 mj Mellorine i Karla!! 
    Koliko je moguce da nama s nepuna 4 mj rastu zubi? I to ako rastu cini mi se da su gornje jedinice 😳 zadnje vrijeme mi je jako slinio i svima cuclao rame, ali mislila sam da je od opcenito poceo proizvodit vise sline pa da ju ne zna gutat, medutim danas bas neutjesno place onim placem kakvog je imao i za vrijeme grceva.. doljnja celjust je mekana skroz, a na gornjoj bi moglo nesto biti, nisam ziher jesu to naborici 😐 
    I ako ko ima preporuciti sto je najbolje iz ljekarne za to? Hvala!

Mene isto korona bedira, nekako ne vidim tome kraj.. i kad se poboljsa stanje, dovoljna je opet jedna osoba u guzvi i opet sve ispocetka 😒

Beba V. ❤

bejb2
    14. Kolovoz 2020. 17:56

Curke sretnih velikih 5mj!!🥳💪🏻
    Moj je jucer i danas neutjesno plakao tocno 45 min, nije htio sisu, nosila ga, pjevala, mazila nista plakao i plakao, na par min ga je smirilo dok sam ga odnijela u kupaonu, pustila vodu i umivala ga. Tura prste dolje na desni cijelo vrijeme, onda sam namocila gazu i masirala mu donje desni, a on je sisao gazu, pa opet u plac i tako 45min. Ne znam dal je moguce da su zubici?? Nekako mi je prerano.. Idemo 18. Kod doktorice pa cu pitati jer on do sad nikaad nije tako dugo plakao bez prestanka, bas sam se zabrinula..

MickeyMouse
    14. Kolovoz 2020. 18:36

Mellorine i Karla sretnih 5 mjeseci! 
    E i moja je tako, gura prste u usta, trlja desni, bas se čuje da glođe kad je ruka u ustima, preko onih kostiju kad prelazi, nije da cica prste. 🤷🏼‍♀️ Moguće da su zubi krenuli dolje negdje pa idu prema gore. Rekao mi je zubar sa starijom još da zubi rastu u valovima, pa ih vjerojatno zato malo muci, a malo ne. 
    I kod nas je danas strašna vrućina, bas se vidi na njoj da joj to smeta. I sada se sprema nevrijeme pa je nabilo pritisak 🤯

Boa35
    14. Kolovoz 2020. 19:18

Hvala vam svima 🤗😊
    Moguće je da bebama idu zubići.. od nas 4 iz rodilišta jedini moja M nema zubić..ovo troje ima po jedan 🙈
    Školjka super za edmu 🤗 bolje je uzet tak od nekog, nego kupovno..mi imamo svoje masline pa radimo ulje. 
    Joj, da M toliko pojede.. al vjerujem da hoće s vremenom.. već sad vidim da više pojede nego prije 3 dana.. ona pojede oko 10 malih žiičica, ali ne u vrh punih.. no mislim da je to skroz dovoljno, jer sat vremena prije cica. 

My baby
    14. Kolovoz 2020. 19:36

Libica mojoj najstarijoj su nikli zubici sa nepuna 4,5 mj nisam ni znala,uistinu nikad nismo imali problema sa zubicima osim sto su slinile dosta i trpale sve u usta a isto tako su joj rano i ispali mislim da je imala prt god i nesto no zubi su joj super nema nikakvih problema.
    Mellorine ti si pisala da si stariju kcer rodila ranije tri mj.U kojem si tjednu rodila i radi cega?Jel bebica imala nekih poteskoca?Onako me zanima.

Libica
    14. Kolovoz 2020. 20:35

My baby da znaci to je valjda to, mom decku su kad je bio mali niknuli s 3.5 mj, mislila sam da je izuzetak..

Beba V. ❤

14. Kolovoz 2020. 20:49

My baby da rodila sam stariju u 28tt zbog preeklampsije, pa bilo je svega dok je bila u inkubatoru, ali hvala Bogu sve smo to prosli, isli na vježbice kasnije i sustigla je vrsnjake u svemu. Sve je kasnila ajmo reci ta 3 mj, prohodala je sa 15 mj. Jedino sto eto nosi naocale, a inace vrtirepka samo takva 😊

Maja 3
    14. Kolovoz 2020. 21:43

Mellorine i Karla,sretnih 5 mjeseci! Jos malo i pola godine!
    Mi danas slavimo 4!

Maja 3
    14. Kolovoz 2020. 21:46

https://ibb.co/5rksTB8
    Evo nas🤣

Jahanara
    14. Kolovoz 2020. 21:50

Maja 3

https://ibb.co/5rksTB8
    Evo nas🤣

Sretna 4mj🥳🥳preslatka je!🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.