Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libica
    15. Kolovoz 2020. 00:29

Hvala vam! Deckic je ( al ko ce ga znat, kad su mali su svi isti, ne bum mu rekla da se ne uvredi 😁) 
    I ja se nadam da ce picek bit ok, sad si ga jadnog zamisljam mokrog i zalosnog 😅

Beba V. ❤

Hany92
    15. Kolovoz 2020. 00:49

Libica

Maja bas slatka curica, ko mala tenisacica 😄 mi jos malo pa 4 mj, veselim se, a s druge strane sam tuzna da tako brzo prolazi 😃😪
    Mi se nismo sluzbeno predstavili, evo jedne novije
    https://ibb.co/rMwFFZY

Slatkis🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Maja 3
    15. Kolovoz 2020. 03:22

Hvala cure!
    Libice,presladak je taj mali celavac.
    Skoljka..nadam se da ce sve na broju bit.

Jahanara
    15. Kolovoz 2020. 04:33

Libica malac je slatkis🥰
    .
    Skoljka🤞 da pilic bude dobro.

15. Kolovoz 2020. 05:56

Skoljka, javi nam za pilica 🤞❤️

sagi
    15. Kolovoz 2020. 06:15

Majo preslatka je 🥰
    Libica bombonček 🙂
    Skoljka nadam se da je pile na sigurnom 🤞

15. Kolovoz 2020. 07:29

Jutroo ☕
    Maja sretnih 4 i preslatka mala i odlicna fotka, mi moramo danas neku smisliti jucer je bio pretezak dan za ista 😂
    Libice slatkis je mali 🍬
    Skoljka cikla ti se kuha u kori cijela i preko sat vremena, najbolje normalno ako domacu mozes nabaviti, ali sto bi sad ako nemas. E i najbolje ti je skuhati vise komada pa nareckati pa zalediti jer tko ce je kuhati toliko dugo. Ja prvi dan nareckala sitno kao skuhat ce se to brzo, malo sutra sve se drugo skuhalo ona tvrda, reko aj danas uvodimo u skuhanom sokicu. Drugi dan u padeli skuham u kori 3 cikle, taj dan dam svjezu i par komadica stavim u zdjelicu pokrijem folijom i u hladnjak za sutra, ostalo zaledila.
    E i nadam se da je pile dobro 😅
    Karla da da bila je borba sa starijom, 3 mj u petrovoj smo bile ali nismo se dale 😀

• Pupi30
    15. Kolovoz 2020. 08:02

Jutro curke,Libica dobrodosla! 😊
    .
    Bebice su vam jako slatke 🤩
    .
    Skoljka nadam se da ces naci pilica i da se nije prestrasio puno jadnicak 😶🤭

MickeyMouse
    15. Kolovoz 2020. 10:22

Jooooj Libica oprosti! Ja sam mislila kak su na isti datum da je isto curica 🙈 još nemaš dolje trakicu a išla sam provjeravati 🙈 
    Skoljka javi nam kak je pilić! 
    Kod nas je danas malo hladnije nego ovih dana bome se bas vidi na maloj kako joj pase. 

skoljka
    15. Kolovoz 2020. 10:30

Ziiiv jeee 😃🥰
    Pokisao jadnicak jutros cekao u predkavezu 💪🏻

Jutro, sa bome rashladilo, da hoce svako jutro bit ovakvo da normalno odradimo setnju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.