Jutro drage moje! Opet luda noc, tolko nisam bila mamurna od izlazaka kolko od ovog maog🤪🤣
Mellorine hvala, mi smo dobili synflorix.. al sad cu ic pametnija na ta cijepljenja..
Da, da, porodiljni sam ispravila, a nazalost imam svoj obrt pa dobivam istu cifru i na komplikacijama i na porodijnom i rodiljnom.
Jao citam o palacinkama i kolacima, ja volim kuhat i pec (a i jest), a sad sam zakinuta jer nemamo klimu 😪
Beba V. ❤
Jutroo opet sam fulala tajming za kasicu😬, u 7 je zadnji put sisao, u 9 sam mu isla dati kasicu i pocelo mu se spavati, ma nema sanse nije ni zlicicu pojeo. Probat cu poslije opet.
.
Tko je prije par dana pisao da napravi kasicu za par dana? Sta nije da kasica mora biti uvjek svjeza?
.
Mmamma i bejb jahanara drzte se zene, bas vam je veselo, mene izludjuje njegovo ne spavanje po danu pa se zalim a kod vas jos gore 🙈 ali meni nije zbog mene nego mi ga zao da ne spava a znam koliko je bitno.
Sad sam navratila do hzzo, ne trebam produljivati, automatski ide do god dana porodiljna.
Mi koristimo afaftin baby gel i ogrlicu od jantara, za sirup su mi rekli paracetamol i to dajrm bas kad je kriticno
Jutroo opet sam fulala tajming za kasicu😬, u 7 je zadnji put sisao, u 9 sam mu isla dati kasicu i pocelo mu se spavati, ma nema sanse nije ni zlicicu pojeo. Probat cu poslije opet.
.
Tko je prije par dana pisao da napravi kasicu za par dana? Sta nije da kasica mora biti uvjek svjeza?
.
Mmamma i bejb jahanaradrzte se zene, bas vam je veselo, mene izludjuje njegovo ne spavanje po danu pa se zalim a kod vas jos gore 🙈 ali meni nije zbog mene nego mi ga zao da ne spava a znam koliko je bitno.
Da mislim da uvjek mora svijeze max 2h stajanja
Sta koristite za zubice?
Znaci grize mi bradavice 😱
Probaj dentinox gel za desni.. i mi kupili u dmu četkicu za glođanje .. super joj to masira desni.
Da, da, obavezno zaposlene mame nakon što beba navrši 5mj produžiti za sljedećih 6mj.. e sad kak je za nezaposlene to ne znam 🤷
Mellorine sretna petica i vama ❤️💜
Meni vrijeme tak brzo leti .. ne znam gdje ne prošlo već 5mjeseci.. ono za mjesec dana smo na pola godine 🙈🥰
.
Kašice smiju stajati max 2 sata koliko sam se ja informirala.. ja joj ponudim oko 10-11.. nakon prvog spavanja cica, pa onda za sat vremena kašica i malo vode nakon.. i onda za sat vremena od kašice ide opet cica i spavanje.. danas je papala batat, tikvicu i edmu..pojela je duplo više nego prvih dana.
.
Mame čije bebice ne spavaju.. ne znam kaj da vam kažem..proći će, tješimo se 😆😆 mi isto jučer imali dan nespavanja. .sve nešto po 15min.. al izgleda da joj madrac u ovom krevetiću putnom ne paše.. jer ak je ostavimo na našem krevetu spava sat vremena a u krevetiću se roštilja stalno i probudi za 15min.. ići ćemo joj uzet normalan madrac danas..
Inače M zna ljepše spavati ako je samo u bodiju..čim manje robe na njoj ona ljepše spava i to nePokrivena.. pa probajte, možda im je vruće i zato ne spavaju.
Mi smo danas batat i ciklu sce je smazao mama zadovoljna😂😂😂e da pojede mi nekih 125,250g je to ok?
Sanja pa to je odlicno, mij da toliko pojede sigurno bi izbacili jedno dojenje, ialo mi se cini da ce se ovaj moj tesko odrec sise, on moze i kad nije gladan.
Jako je smjesan kad ga hocu dojiti lezeci, prvo ga stavim na krevet on se odmah okrene i pocne gmizati u krug na stomaku, a ja legnem pored i dignem majicu, jaaaoo te borbe kad vidi sisu da dodje do nje 🙈😂😂😂😂
.
Karla super za kasicu, ja sam narucils jucer edmu😂 jesam dobro napisala 😂😂😂iz sibenika hladno presano 😉
.
Pravila sam opet kasicu cjela jabuka, 2lista mala blitve i dvije dnite tikvice, sve smazao. Ocito ono jutros fulan tajming pa nije htio.
.
Sjetila sam se Enigma je pisala to da kuha unaprijed, mozda ja nisam nesto dobro shvatila 🙈
.
Moj spava samo u bodiju kratkom po danu, po noci u pijdami
Sortiraj odgovore
Najstariji