Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb2
    14. Kolovoz 2020. 08:45

Jutro drage moje! Opet luda noc, tolko nisam bila mamurna od izlazaka kolko od ovog maog🤪🤣

Libica
    14. Kolovoz 2020. 09:33

Mellorine hvala, mi smo dobili synflorix.. al sad cu ic pametnija na ta cijepljenja.. 
    Da, da, porodiljni sam ispravila, a nazalost imam svoj obrt pa dobivam istu cifru i na komplikacijama i na porodijnom i rodiljnom.

Jao citam o palacinkama i kolacima, ja volim kuhat i pec (a i jest), a sad sam zakinuta jer nemamo klimu 😪

Beba V. ❤

skoljka
    14. Kolovoz 2020. 09:48

Jutroo opet sam fulala tajming za kasicu😬, u 7 je zadnji put sisao, u 9 sam mu isla dati kasicu i pocelo mu se spavati, ma nema sanse nije ni zlicicu pojeo. Probat cu poslije opet.
    .
    Tko je prije par dana pisao da napravi kasicu za par dana? Sta nije da kasica mora biti uvjek svjeza?

Mmamma i bejb jahanara drzte se zene, bas vam je veselo, mene izludjuje njegovo ne spavanje po danu pa se zalim a kod vas jos gore 🙈 ali meni nije zbog mene nego mi ga zao da ne spava a znam koliko je bitno. 

skoljka
    14. Kolovoz 2020. 09:51

Sad sam navratila do hzzo, ne trebam produljivati, automatski ide do god dana porodiljna. 

• Sancy3
    14. Kolovoz 2020. 10:22

Mi koristimo afaftin baby gel i ogrlicu od jantara, za sirup su mi rekli paracetamol i to dajrm bas kad je kriticno

• Sancy3
    14. Kolovoz 2020. 10:23

skoljka

Jutroo opet sam fulala tajming za kasicu😬, u 7 je zadnji put sisao, u 9 sam mu isla dati kasicu i pocelo mu se spavati, ma nema sanse nije ni zlicicu pojeo. Probat cu poslije opet.
    .
    Tko je prije par dana pisao da napravi kasicu za par dana? Sta nije da kasica mora biti uvjek svjeza?
    .
    Mmamma i bejb jahanaradrzte se zene, bas vam je veselo, mene izludjuje njegovo ne spavanje po danu pa se zalim a kod vas jos gore 🙈 ali meni nije zbog mene nego mi ga zao da ne spava a znam koliko je bitno.

Da mislim da uvjek mora svijeze max 2h stajanja

Boa35
    14. Kolovoz 2020. 11:43

Anita91

Sta koristite za zubice?
    Znaci grize mi bradavice 😱

Probaj dentinox gel za desni.. i mi kupili u dmu četkicu za glođanje .. super joj to masira desni. 

Boa35
    14. Kolovoz 2020. 11:56

Da, da, obavezno zaposlene mame nakon što beba navrši 5mj produžiti za sljedećih 6mj.. e sad kak je za nezaposlene to ne znam 🤷
    Mellorine sretna petica i vama ❤️💜 
    Meni vrijeme tak brzo leti .. ne znam gdje ne prošlo već 5mjeseci.. ono za mjesec dana smo na pola godine 🙈🥰
    .
    Kašice smiju stajati max 2 sata koliko sam se ja informirala.. ja joj ponudim oko 10-11.. nakon prvog spavanja cica, pa onda za sat vremena kašica i malo vode nakon.. i onda za sat vremena od kašice ide opet cica i spavanje.. danas je papala batat, tikvicu i edmu..pojela je duplo više nego prvih dana. 
    .
    Mame čije bebice ne spavaju.. ne znam kaj da vam kažem..proći će, tješimo se 😆😆 mi isto jučer imali dan nespavanja. .sve nešto po 15min.. al izgleda da joj madrac u ovom krevetiću putnom ne paše.. jer ak je ostavimo na našem krevetu spava sat vremena a u krevetiću se roštilja stalno i probudi za 15min.. ići ćemo joj uzet normalan madrac danas.. 
    Inače M zna ljepše spavati ako je samo u bodiju..čim manje robe na njoj ona ljepše spava i to nePokrivena.. pa probajte, možda im je vruće i zato ne spavaju. 

• Sancy3
    14. Kolovoz 2020. 11:58

Mi smo danas batat i ciklu sce je smazao mama zadovoljna😂😂😂e da pojede mi nekih 125,250g je to ok? 

skoljka
    14. Kolovoz 2020. 12:41

Sanja pa to je odlicno, mij da toliko pojede sigurno bi izbacili jedno dojenje, ialo mi se cini da ce se ovaj moj tesko odrec sise, on moze i kad nije gladan.
    Jako je smjesan kad ga hocu dojiti lezeci, prvo ga stavim na krevet on se odmah okrene i pocne gmizati u krug na stomaku, a ja legnem pored i dignem majicu, jaaaoo te borbe kad vidi sisu da dodje do nje 🙈😂😂😂😂

Karla super za kasicu, ja sam narucils jucer edmu😂 jesam dobro napisala 😂😂😂iz sibenika hladno presano 😉

Pravila sam opet kasicu cjela jabuka, 2lista mala blitve i dvije dnite tikvice, sve smazao. Ocito ono jutros fulan tajming pa nije htio.

Sjetila sam se Enigma je pisala to da kuha unaprijed, mozda ja nisam nesto dobro shvatila 🙈

Moj spava samo u bodiju kratkom po danu, po noci u pijdami

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.