Sanja pa to je odlicno, mij da toliko pojede sigurno bi izbacili jedno dojenje, ialo mi se cini da ce se ovaj moj tesko odrec sise, on moze i kad nije gladan.
Jako je smjesan kad ga hocu dojiti lezeci, prvo ga stavim na krevet on se odmah okrene i pocne gmizati u krug na stomaku, a ja legnem pored i dignem majicu, jaaaoo te borbe kad vidi sisu da dodje do nje 🙈😂😂😂😂
.
Karla super za kasicu, ja sam narucils jucer edmu😂 jesam dobro napisala 😂😂😂iz sibenika hladno presano 😉
.
Pravila sam opet kasicu cjela jabuka, 2lista mala blitve i dvije dnite tikvice, sve smazao. Ocito ono jutros fulan tajming pa nije htio.
.
Sjetila sam se Enigma je pisala to da kuha unaprijed, mozda ja nisam nesto dobro shvatila 🙈
.
Moj spava samo u bodiju kratkom po danu, po noci u pijdami
Jos pojede bocu odmah nakon 120
Skoljka 😂😂tako i moja kad vidi sisu i rukama i nogama mlatara i uzdise brzo😂
Nisam se izjasnila 🤭 danas skuham za danas i sledim za sutra, i drugo jutro odledim. Sve ovisi o namirnicama, ali kuhano i smrznuto kazu da je ok. Cura iz mog rodilista isto zna za cijeli tjedan. Vidjeh da se moze smrznuti u kockice za led pa se mijesaju namirnice po zelji. Ja sam doslovno 3 puta tako napravila jer smo drugi dan imali jutro na moru ili smo van kuce pa se nije stiglo kuhati.
.
Sretni ulazak u novi mjesec bebacima 😊
.
Curke kakav ruksak ste narucile? Trazim neki vec duze vrijeme sa separatorima i da nije ogroman posto se volimo setat sa klokanicom. 🙂
Mybaby 😂
Melorine Karla 🥳💝🥳💝
Enigma sta stvarno, svasta sam citala za kasice ali to jos nisam. Jesam da se prokuhano povrce zaledi i moze stajati do 6 mjeseci, al to je standard opcenito se tak radi sa povrcem, ali da se kasica zaledi to stvarno nisam, zato mi je ostalo u sjecanju da si pisala, a zaboravila odmah pitat. Ja jutros onu bacila pa novu radila nakon 2 sata. I kako prihvati to, jel sto promjeni okus ili je isto.
.
Sad cu ti ja naci svoj na Aliju pa ti stavim link, ja sam prezadovoljnaaaa. Nije mali, a nije ni veliki kao one torbe sto dodju sa kolicima.
HRK 207.02 | Disney Mummy diaper bags Bottle Insulation backpack With USB heater Mother Nappy Multi-function bag DPJ08
https://a.aliexpress.com/_dVZNo0O
skoljka otvara usta kao uvijek, am am 😆 ili je prasac pa ce sve pojesti... Stolica i dalje u redu, ne zali se ni trbuscic. Dobar mi je okus i puniji okus od staklenki, samo treba pomijesati dobro jer se voda odvoji ovisno o namirnicama kada se odledi.
Uuu hvala na linku, nisam se alija sjetila nikako.
.
.
Malo da pustim dusu... Ova korona kako nas je zatvorila i distancirala. Imamo mali krug ljudi jer ih je dosta van grada. S druge strane me umori bilo kakvo duze druzenje s ljudima. Koliko god sam ojacala zbog malca, toliko me i neke stvari pucaju da me samo rasplacu... Nije toliko grozno, ali osjetljivija sam nego prije, iznenadim samu sebe. Pripisat cu umoru i vrucinama s malom dozom hormona zasad.
Isprike za zaljenje malo, lakse je izbaciti i podijeliti. ♥️
Wuuhoo sretnih nam 5mj Karla i hvala cure 🎉💝
Mozda se to po novom zbog korone nemora ici na hzzo, prije je bilo obavezno bar za zaposlene mame.
Kod nas danas 🍎tikvica i pirove pahuljice jer sam joj kasnije opet dala dvije maline da proba. Premda je ona svjeze voce nisam primjetila da joj je ista zasmetala samo pravi face da je ljuta, presmijesna je. A zao mi da neproba domace maline.
.
Ja svojoj nisam jos nista za zube uzimala, zasad samo ruku zvace 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji