Sretne mjesecnice svim predivnim bebama!❤️
.
Enigma, normalno je plakati.. i ja bas danas plakala nad placljivom bebom pa je ubrzo zasutio i zaspao.
.
Bas si i ja mislim danas o zubicima,sanjala sam da su izbili 🥰
Majo sretna 4 mjeseca 🥳💝, pogle ti nju sto uziva, vi izgleda nemate namjeru doma 👍🏻😂😂😂
Karla ma bude vidjet ces za koji dan. A je prvih dana jedva dvije zlicice, pa se lagano povecavalo, tek je 8mi dan pojeo pola od napravljenog i danas 10ti dan sve, ali nije to dovoljna kolicina, moram povecati ali ne zuri mi se bitno da prihvaca.
.
Koliko treba kuhati batat, nisam to nikad radila?
Vidjela sam da u Lidlu ima vec kuhana cikla, sta mislite o njoj? Nemam ciklu, jedino da zicam susjedu neku, koliko se ona kuha nesto jako dugo jel da?
.
Ima li nevremena kod neke od vas. Meni je vecer prosla kao u horor filmu.
Jedno mi pile nije uslo u kokosinjac (to mi je najgore od svega 😒) jer je grmilo sjevalo, nadam se da ga nece nista smazati, kako sam ja bila zivcana i A se uznmirio, stavila sam ga pred tv u ljulji i trcala pile traziti al 0 bodova, sva sam se izgrebala u grmlju, pokisla. Njega uspjela na vrijeme pripremiti za spavanje, taman ga pocela dojiti kako su svi prozori po kuci bili otvoreni na kip kad je to pocelo lupat uzas, onak s njim u narucju trcala zatvarati da se ne polupaju, dodjem do wc a tam poplava, nanosila kisa, aaa reko kud je kraj. Dobro nije toliko strasno ali u tih sat vremena sam se valjda 100 puta preznojila, i zao mi ako mi nesto pile pojede, jadnicak valjda se dobro sakrio.
Miki ti ces mi se smijati ali ja nejedem svoje zivotinje ☺️
skoljkaotvara usta kao uvijek, am am 😆 ili je prasac pa ce sve pojesti… Stolica i dalje u redu, ne zali se ni trbuscic. Dobar mi je okus i puniji okus od staklenki, samo treba pomijesati dobro jer se voda odvoji ovisno o namirnicama kada se odledi.
Uuu hvala na linku, nisam se alija sjetila nikako.
.
.
Malo da pustim dusu… Ova korona kako nas je zatvorila i distancirala. Imamo mali krug ljudi jer ih je dosta van grada. S druge strane me umori bilo kakvo duze druzenje s ljudima. Koliko god sam ojacala zbog malca, toliko me i neke stvari pucaju da me samo rasplacu… Nije toliko grozno, ali osjetljivija sam nego prije, iznenadim samu sebe. Pripisat cu umoru i vrucinama s malom dozom hormona zasad.
Isprike za zaljenje malo, lakse je izbaciti i podijeliti. ♥️
A jooj, izgleda da si propustila nase zalopojke od prije par dana. Ma skoro sve smo u istom sosu, sve nas sto hormoni sto vrucina sto obiteljski odnosi, sto koroma... Drmaju. Mene su hormoni popustili, ali zato ona nervoza kad trebam dobiti, e ona je sad izrazenija 100 puta vise nego prije.
https://ibb.co/5rksTB8
Evo nas🤣
Slatkica💜😍
Sretna 4 mj!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Maja bas slatka curica, ko mala tenisacica 😄 mi jos malo pa 4 mj, veselim se, a s druge strane sam tuzna da tako brzo prolazi 😃😪
Mi se nismo sluzbeno predstavili, evo jedne novije
https://ibb.co/rMwFFZY
Beba V. ❤
Majo sretna četvorka! 🥰
Mellorine joj, ja sam očito to propustila..nisam ni znala da si prvu curku rodila u 28tj 😔 ne mogu ni zamisliti kako vam je bilo tada.. al bitno da je cura super 😊
Školjka baš čitala po portalima..kod nas u kvartu opet poplavilo podvožnjak 😆 dobro da su ga bandićevi dečki popravljali prije dvoje godine 🙈 u zadnjih mj dana je već 3-4 put poplavio.. užas..
Ja se nadam da mi je malo zalilo cvijeće, kumkvat i ružmarin na balkonu.. 😆😆 svako ljeto mi sve propadne na balkonu, jer nas nema tri tjedna 🥴
Nadam se da će pilić preživit do jutra, sigurno se sakrio negdje 😁
Maja bas slatka curica, ko mala tenisacica 😄 mi jos malo pa 4 mj, veselim se, a s druge strane sam tuzna da tako brzo prolazi 😃😪
Mi se nismo sluzbeno predstavili, evo jedne novije
https://ibb.co/rMwFFZY
😍 Šećer maleni ❤️
Napišem i obrišem 🤦🏼♀️
Maja sretna 4 mjeseca! Preslatka je Nina! 😍
Skoljka nadam se da se pilić dobro sakrio i da se sutra pridružuje opet ekipi! Hehe i mi smo na brzinu zatvarali ovce, koke... kod nas je bio pljusak samo, u daljini grmi ne znam hoće li opet padat.
Libica preslatka je 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji