Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    13. Kolovoz 2020. 22:56

Meni su na hzzo rekli javi se kad beba navrsi 5mj.neznam dal to vrijedi i drugdje za, zaposlene al evo dobro je imat na umu

Jahanara
    13. Kolovoz 2020. 22:57

Mickeý znaci i ti si skratila👍 super za masazu. 
    .
    Mellorine a jesi navalila na tu sol😋😎

Libica
    13. Kolovoz 2020. 23:06

Mellorine

Libica

Super za preglede i kakice! Mi poceli 1 dnevno kakat, sto mi je cudno obzirom da je prije znalo biti i po 10ak puta 😄
    Jako ima lijepih mamica i bebica na temi bome!
    Sto se tice cijepljenja, ja sam malo ljuta na nasu pedicu jer kako sam rodila Vala mjesec dana prerano, preporucuje se cekati malo s cijepljenjem, a i imamo pravo na ono koje se inace placa.. ja sam to naravno sve saznala tek kad smo se cijepili, ali smatram da je to nesto sto nam je ona trebala reci. Ah, sad pisi kuci propalo 😑

Ej neznam kako to vasa pedica preporucuje, ali ja sam rodila stariju 3 mjeseca ranije i preporuka je ne odgađati cijepljenje i sve druge sto sam upoznala mame isto su rekle i za njihove bebe, sve su se redovno cijepile. Ako si ispod 36tt rodila onda sigurno imas pravo na besplatno cjepivo

A ma nije pedica, nego jedna obiteljska prijateljica koja je defektolog, normalno smo se cijepili s dva mjeseca (korigirano 1 mj jer sam rodila u 35tt), al kad je ona to rekla vec je bilo kasno.. nisam nista placala, krivo sam se izrazila, nego prerano rodene bebe imaju pravo na ono procisceno cjepivo koje se inace posebno kupuje, ali nam je presutila to,, pa smo dobili standardno..
    Da, bas cu ju pitati iduci put!
    Za kakanje sam cula da je dobar i sok od sljive iz dma, stoji kod dodataka prehrani, ne kod ostale hrane, u staklenoj boci!

Beba V. ❤

Libica
    13. Kolovoz 2020. 23:12

Ali htjela sam jos dodati da me tjesi ako ocito takva praksa i na drugima, malo me prepala s tim savjetom o cekanju za cijepljenje

Beba V. ❤

My baby
    14. Kolovoz 2020. 00:44

Skoljka i ja sam nezaposlena i mislim da moras produzavat porodiljno koliko se sjecam,ja ne trebam jer sam na rodiljnoj postedi zbog treceg djeteta pa znam da mi je pravnik kad sam isla predavat papire i to rekao kao prednost pa mislim da trebas ako sam ja dobro razumijela njega

sagi
    14. Kolovoz 2020. 02:50

Mickey super zasuper za masažu 🙂 koji je to salon? 😁
    Mellorine trebala bi u fejs grupu Kašice stavit kak uvodiš sol 😂😂

Jahanara
    14. Kolovoz 2020. 06:46

Jutro cure!
    Mi opet budni od pola 6.🤪
    .
    Nadam se da su vam prosle glavobolje i grlobolje.
    .
    Odoh popit kavu i bacam se na pecenje kolaca za nedjelju.🙋‍♀️

sagi
    14. Kolovoz 2020. 07:34

Jutro, 
    Jahanara nama je to normalno buđenje 🙉
    Sretno s kolačima 😉
    Meni se grlobolja smanjila, ali glavobolja pojačala. 

14. Kolovoz 2020. 07:38

Sagi mislim da bi zavrsila na lomaci da to napisem 😂😂😂
    Skoljka mislim da je nebitno jesi zaposlena ili nezaposlena, to se u biti potpisuje da ces ti koristiti i drugih 6mj a ne muz ako se dobro sjecam.
    Libica znam da su nama rekli da nikako odgađati cijepljenje jer je njima najvaznije, imas pravo na besplatnu rotu, a prevenar je ionako sad u redovnom kalendaru, neznam dal jos koje cjepivo ima. Imas pravo i na produljenje porodiljnog za toliko koliko si ranije rodila, ako nisi podnesla taj zahtjev odi sto prije da to rjesavaju

mom3
    14. Kolovoz 2020. 08:10

Anita91

Sta koristite za zubice?
    Znaci grize mi bradavice 😱

Nama su isto krenuli zubici prije par dana... jadno dijete. Zvala sam pedijatra i rekao mi je 3 opcije. Omotati gazu oko prsta, namociti u sok od limuna i trljati po desnima, to moze do 15x na dan. Lupocet ako je bas jako boli, 3ml sirupa ili pola cepica. I Dentinoks gel.
    .
    Mene isto zanima sto vi ostale koristite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.