Ja se sjecam da nam je fontanela bila uredna na pregledu nije nis dr komentirala.malo je veca od jagodice prsta koliko ja pipam al ja ne volim to bas pipat pa ne znam ni odredit😂
Uf dobro, onda je to sve ok i u granicama. Ljubim vas cure😘😘 bas ste me umirile.
.
Sagi da, sutra imamo krstitke. Evo letim na sve strane.... jedva cekam da sutra prodje😅. Krstitci u 11 a rucak u 1. Mene od svega najvise brine kako i kad cu mu dati jesti🤣🤣
Uf dobro, onda je to sve ok i u granicama. Ljubim vas cure😘😘 bas ste me umirile.
.
Sagi da, sutra imamo krstitke. Evo letim na sve strane…. jedva cekam da sutra prodje😅. Krstitci u 11 a rucak u 1. Mene od svega najvise brine kako i kad cu mu dati jesti🤣🤣
Jahanara,sretno! Ja cu ponijeti haljini da se preobucem poslije koja mi je za cickanje, bas me briga :D ili to ili doma
Jahanara sretno 🙂i ja kad razmišljam o krstitksma mi je to glavna briga 😂🙉
Mi ćemo krajem 9.og il u 10om mjesecu ,moramo se dogovorit s kumovima.
Malina i vi imate sutra krstitke il sam ja to pobrkala?
Kad ocekivti mengu ? Kad ste dobile poslje poroda ?
Mi otisli za vikend na more i ujutro tragovi krvi pa neznam jel meng ili je kupanje u moru uzrok .
Inace A je odlicna ,izgleda da joj pase zrak .Spava ,jede i bas je vesela.
Majuska s prvom sam dobila nakon 9 mjeseci, a sada još nisam dobila. I nisam imala promjena, kak mi je prije bila tak mi je bila došla i nakon poroda, jednako boli, jednako dana trajala...
Jahanara sretno 🙂i ja kad razmišljam o krstitksma mi je to glavna briga 😂🙉
Mi ćemo krajem 9.og il u 10om mjesecu ,moramo se dogovorit s kumovima.
Malina i vi imate sutra krstitke il sam ja to pobrkala?
Mi smo 29.8.,al isto brinem oko papice jer haljina nije dojenje friendLy 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji