A znam, pijem u kompote i juhe i svasta. Al on je ok pa valjda je sve ok 🤷
.
Jahanara, stigao mi ruksak :)
Jutro curke 🙂
Jahanara super za prelazak u sobu 🙂
Nekome je prosao osip al sam zaboravila kome je to bilo tako da super za to. Mozda je od vrucine dobila.
Ostalo sam zaboravila 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Evo nas 😀
https://ibb.co/Cb2J1Xy
Divne ste,😍
Uzivancija🌴🐬
Nikako se naviknuti da si sada Hany😁
🙃😋
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
.
Super! Jesi zadovoljna?
Mog jos nema... nadam se da ce uskoro. Zadnji status je 27.7.da je poslan
Bila sam na šišanju! Prvi put u ovom salonu i imaju stolac za pranje kose sa masažom - znaci vrh! Odrezala sam svu kosu, imam sad malo ispod uha a bila mi je do pola leđa, osjećam se oslobođenom 😄
I nama sok od marelice je pomagao! Sad ima 10 dana da kaka svaki dan i danas nije 😨 sva je neka nervozna al točno se vidi da je od vrućine.
.
Super! Jesi zadovoljna?
Mog jos nema… nadam se da ce uskoro. Zadnji status je 27.7.da je poslan
Jesam
.
Super! Jesi zadovoljna?
Mog jos nema… nadam se da ce uskoro. Zadnji status je 27.7.da je poslan
Miki, bravo za sisanje! Ajme negdje si se preporodila na stolcu 😁
Super za preglede i kakice! Mi poceli 1 dnevno kakat, sto mi je cudno obzirom da je prije znalo biti i po 10ak puta 😄
Jako ima lijepih mamica i bebica na temi bome!
Sto se tice cijepljenja, ja sam malo ljuta na nasu pedicu jer kako sam rodila Vala mjesec dana prerano, preporucuje se cekati malo s cijepljenjem, a i imamo pravo na ono koje se inace placa.. ja sam to naravno sve saznala tek kad smo se cijepili, ali smatram da je to nesto sto nam je ona trebala reci. Ah, sad pisi kuci propalo 😑
Ej neznam kako to vasa pedica preporucuje, ali ja sam rodila stariju 3 mjeseca ranije i preporuka je ne odgađati cijepljenje i sve druge sto sam upoznala mame isto su rekle i za njihove bebe, sve su se redovno cijepile. Ako si ispod 36tt rodila onda sigurno imas pravo na besplatno cjepivo
Super za sisanje, kakanje i ostalo sam zaboravila 😂
.
Mi smo opet uvodili sol 🌊🌊🌊🏊 bebolina uziva na moru bas je prava ribica, ona bi valjda odmah proplivala, ali zato starija se samo treska i drhce, valjda se nemoze opustiti, ali svejedno nece van.
E da osim soli dobila je danas i dvije maline, a koje su to face bile.
.
Skoljka jesi isla na hzzo onaj papir potpisati za drugih 6 mj porodiljnog, ja se sad toga sjetila pa da tu napisem da ne zaboravim. Karla i mi to vec mozemo rjesiti sljedeci tjedan.
Joj sto me glava boli 😰 raspada se doslovno
Miki nemogu zamisliti da toliko sad kosu skratim 😬 super za masazu
Melorine ka sam nezaposlena, primam porodiljnu/rodiljnu od hzzo, ali pojma nemam jel se trebam opet javljat na hzzo, nisu mi nis rekli kad sam prvi put odnijela papire. Vi koje radite obavezno otici prije napunjenog 6 mjeseca od otvaranja porodiljnog.
Sortiraj odgovore
Najstariji