Jooooj Libica oprosti! Ja sam mislila kak su na isti datum da je isto curica 🙈 još nemaš dolje trakicu a išla sam provjeravati 🙈
Skoljka javi nam kak je pilić!
Kod nas je danas malo hladnije nego ovih dana bome se bas vidi na maloj kako joj pase.
Haha ma nista 😄
Ma pokusavala sam stavit trakicu pa me zezalo, pa sam odustala 😑
Super za picekica!
Beba V. ❤
Cure kolika je prednja fontanela kod vasih beba?
Mene sad muzeva sestricna isprepadala kako mu je mala fontanela...
Mene sad muzeva sestricna isprepadala kako mu je mala fontanela…
I nasa je mala velicine jagodice prsta, uopce se ne razumjem u ta mjerenja i dali je to nesto lose?
Jutroo ☕
Maja sretnih 4 i preslatka mala i odlicna fotka, mi moramo danas neku smisliti jucer je bio pretezak dan za ista 😂
Libice slatkis je mali 🍬
Skoljka cikla ti se kuha u kori cijela i preko sat vremena, najbolje normalno ako domacu mozes nabaviti, ali sto bi sad ako nemas. E i najbolje ti je skuhati vise komada pa nareckati pa zalediti jer tko ce je kuhati toliko dugo. Ja prvi dan nareckala sitno kao skuhat ce se to brzo, malo sutra sve se drugo skuhalo ona tvrda, reko aj danas uvodimo u skuhanom sokicu. Drugi dan u padeli skuham u kori 3 cikle, taj dan dam svjezu i par komadica stavim u zdjelicu pokrijem folijom i u hladnjak za sutra, ostalo zaledila.
E i nadam se da je pile dobro 😅
Karla da da bila je borba sa starijom, 3 mj u petrovoj smo bile ali nismo se dale 😀
Svaka vam cast nije vam bilo lako,vazno da sve dobro proslo🙏🙏🙏❤
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
I nasa je mala velicine jagodice prsta, uopce se ne razumjem u ta mjerenja i dali je to nesto lose?
Ne razumijem se ni ja. Mom je malo veca od jagodice.
Jahanara a kako da recem, ajmo reci kao vrh palca da je velicina fontanela, ma to kod svakog drugacije se zatvara nekom ranije nekom kasnije, jedini problem ako se ranije zatvori nemogu ultrazvuk napraviti, a mislim jako mali postotak da je nesto ozbiljnije.
.
Meni pase bome ovo vrijeme napokon se malo može udahnuti zraka. Danas na meniju jabuka, cikla, kruska,edmu. I kasnije joj skuhala sljivu da proba kad je nisam imala na vrijeme 😊
Malo veća od jagodice.
Našla na netu da može biti veličine jagodice prsta do pet centimetara.
Vi sutra imate krštenje?
Pozdrav cure, kod nas isto beba ima manju fontanelu za vrh jagodice prsta, nas je pedijatrica isprepadala da to moze biti neurolosko oboljenje, uzas, na kraju smo isli i djecijem neurologu i bitno je da se mjesecno prati obim glave i pravilan rast u suportnom bi morali kontaktirati neurohirurga...
Sortiraj odgovore
Najstariji