Jutro curke 🙂
Jahanara super za prelazak u sobu 🙂
Nekome je prosao osip al sam zaboravila kome je to bilo tako da super za to. Mozda je od vrucine dobila.
Ostalo sam zaboravila 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Evo nas 😀
https://ibb.co/Cb2J1Xy
Divne ste,😍
Uzivancija🌴🐬
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro curke 🙂
Jahanara super za prelazak u sobu 🙂
Nekome je prosao osip al sam zaboravila kome je to bilo tako da super za to. Mozda je od vrucine dobila.
Ostalo sam zaboravila 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Evo nas 😀
https://ibb.co/Cb2J1Xy
Divne ste,😍
Uzivancija🌴🐬
Nikako se naviknuti da si sada Hany😁
Brankica 🤞 da prođe bez temp i sve super!
Evo mi kakali napokon 😆
Skuhala sam joj dvije suhe šljive, procijedila i dala taj sokić da pije..i ja se nalila gustim sokom od marelice..
Bome je dobrano kakala..al niš nije van izašlo, valjda kak je papala kašice prošla tri dana sad je malo gušće.. 🙈 oprostite na opisu..
Al mi taman ručali, a ona i hranilici s nama i čujemo na jedanput da kaka..počeli smo svi pljeskati i veseliti se..a mala nas gleda pogledom :"koji vam je k?!" 😁😁😁
Haha Karla super za kakanje! Ja znam reci da nisam mislila da ću se ikad tak u životu veseliti govnima 😂
E ja dala cepic nakon 10 dana, izaslo nest slabo. Valjda stvarno nema nista za kakat 🤷
Jagodica ja sam kod sestre u srednjoj bosni tu nema puno zarazenih,al bude u novinama..Inace u Zg zivim
Super za preglede i kakice! Mi poceli 1 dnevno kakat, sto mi je cudno obzirom da je prije znalo biti i po 10ak puta 😄
Jako ima lijepih mamica i bebica na temi bome!
Sto se tice cijepljenja, ja sam malo ljuta na nasu pedicu jer kako sam rodila Vala mjesec dana prerano, preporucuje se cekati malo s cijepljenjem, a i imamo pravo na ono koje se inace placa.. ja sam to naravno sve saznala tek kad smo se cijepili, ali smatram da je to nesto sto nam je ona trebala reci. Ah, sad pisi kuci propalo 😑
Beba V. ❤
Haha Karla super za kakanje! Ja znam reci da nisam mislila da ću se ikad tak u životu veseliti govnima 😂
To sam i ja rekla 😂😂
Bravo Mareta 🥳🥳🥳 samo ti casti ukucane za rucak 😉
Malina, ma nemoze biti da nema sto, mozda ga jos potjera 🤷🏻♀️
.
Ovaj moj zaspao u 12:30 sat vremena,, i nema sanse nazad, sad nije htio ni dojiti, valjda je to sve od vrucine, izdojila se, pa mu opet ponudila sisu, prihvatoi, i dalje mlijeko ide🙄, pa sam mu dala i izdojeno i evo u rukama spava, nesmijem se pomjeriti
Bome..zadnjih dva dana glavna tema doma nam ne kakanje 🙈🙈🙈
Joj Školjka to je sigurno od vrućine, da.. M isto bojkotira svako malo.. a i danas je baš slabo spavala..ujutro 15min, oko podne 20min i evo sad napokon sat i pol.. i to pol h u krevetiću, pa sam je stavila na cicu i sad spava u našem krevetu već sat vremena i to na trbuhu 😆 nikad nije na trbuhu spavala.. ja ležim pored nje jer me strah ak se maknem da se ne probudi 🙈😁
Libica a baš su bezobrazni jer vam nisu rekli..užas . Sljedeći put pitaj zašto ti nisu rekli..i nemoj plaćati ništa!
E ja dala cepic nakon 10 dana, izaslo nest slabo. Valjda stvarno nema nista za kakat 🤷
Možda će još tokom dana kakat malo..
Probaj mu masirat trbuščić i nosit ga u položaju da je leđima naslonjen tebi na trbuhu i noge u položaju kao da sjedi..ne znam kak drugačije objasniti..
A i ti probaj popit sok od marelice..evo nama je ta kombinacija pomogla..sad što točno, da li sok koji sam ja popila ili ovo što sam njoj dala ili kombinacija svega, ne znam..al je pomoglo, to je najbitnije 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji