Moze i meni palacinke ako je koja ostala 😋.
.
Jahanara trazila sam preko airbnb i bilo mi je ili skupo ili nije bilo kuhinje kak treba ili je uz bracni krevet stao samo nocni ormaric bez da ima mjesta za njezin krevetic pa sam na kraju zvala ove jedne u Tribunj gdje smo vec bili i srecom da su im dan prije gosti otkazali pa smo si odmah rezervirali 😊.kako tebi ide potraga?
.
Malina tako i moja radi ali samo dok je na tom boku i uvijek mi je izgledalo kao da ju nosic svrbi i da se tak zeli pocesat 🤷♀️😂
Curke citam vas ali nisam bas aktivna...saljem vam pozdrave s mora i jednu slikicu...
.
https://ibb.co/x2WX8Xk
Curke citam vas ali nisam bas aktivna…saljem vam pozdrave s mora i jednu slikicu…
.
https://ibb.co/x2WX8Xk
Bas ste slatki 😚😍
Školjka stižeem i ja na palačinke!! Poduplaj smjesu 😆
Mi papamo kašicu nakon prvog spavanja ujutro..to bude između 10-11 ..a ako ne spava skuham ja s njom..nije mi problem s njom nešto raditi..stavim je u hranilicu i sa sobom u kuhinju..tak i ručak radimo zajedno 🤗
.
Vi koje se pakirate za more.. papir i penkalo i popis napraviti..ja svoj radila tjedan dana..svako malo se nešto sjetim i dodam na popis.. a stvari njene stale sve u jedan koferčić..malo je sve pa ne zauzme puno prostora..više su nam zauzele igračke koje smo nosili u autu. 🙈
.
MickeyMouse joj baš joj je grozno..to je sigurno od neke hrane ili prašak ako si promijenila.. nadam se da će vam brzo proći 😔
.
Mi smo i danas na kupanju bili, vratili se oko 8 sati i od tad vriska i plač.. neće cicu, a gladna je, jer je jela u 5 popodne..plakala je dva sata, jedino su je crtići mogli malo umiriti.. na kraju sam se išla izdojiti i popila je 60ml iz boce???!!!! Od mjesec dana ne želi prismrditi boci, sad je jela iz nje, a cicu nije htjela?! 🥴🥴🥴 Popizdila sam.. nakon tog se malo smirila i na kraju na cici zaspala..al se opet za 20min probudila s užasnim plačem..no brzo je zaspala.. uopće ne znam kaj joj je..nije kakala 5dana..to nam je prvi put..sutra ću pedijatricu zvat kak da joj pomognemo..pa je vjerojatno i to muči..a tko zna možda i zubići..
Ona tebi vec sjedi u hranilici?
Imamo peg perego hranilicu koja ide od 0mj.. tak da je od početka stavljam u hranilicu..sve na taj način uz nju napravim, a voli biti u njoj.
Ne sjedi sama, samo kad jede kašicu je stavim u sjedeći položaj.
.
Školjka a vidjet ću sutra kaj mi pedijatrica kaže..dal da prekinem kašice dok ne kaka ili što..mada mislim da joj nije od toga, kad smo krenuli s batatom ona nije već dva dana kakala..
Ma pitam jer se ja ful mucim s hranjenjem, nekad nece da bude na meni, ni na muzu, i onda mi se izvija zavisi kako je raspolozen, bas treba potrefit a to s njim nije jednostavno, bas cu ic vidjet za tu hranilicu ionako ce nam trebat a ovakoo si olaksam muke😂😂
Školjka stižeem i ja na palačinke!! Poduplaj smjesu 😆
Mi papamo kašicu nakon prvog spavanja ujutro..to bude između 10-11 ..a ako ne spava skuham ja s njom..nije mi problem s njom nešto raditi..stavim je u hranilicu i sa sobom u kuhinju..tak i ručak radimo zajedno 🤗
.
Vi koje se pakirate za more.. papir i penkalo i popis napraviti..ja svoj radila tjedan dana..svako malo se nešto sjetim i dodam na popis.. a stvari njene stale sve u jedan koferčić..malo je sve pa ne zauzme puno prostora..više su nam zauzele igračke koje smo nosili u autu. 🙈
.
MickeyMouse joj baš joj je grozno..to je sigurno od neke hrane ili prašak ako si promijenila.. nadam se da će vam brzo proći 😔
.
Mi smo i danas na kupanju bili, vratili se oko 8 sati i od tad vriska i plač.. neće cicu, a gladna je, jer je jela u 5 popodne..plakala je dva sata, jedino su je crtići mogli malo umiriti.. na kraju sam se išla izdojiti i popila je 60ml iz boce???!!!! Od mjesec dana ne želi prismrditi boci, sad je jela iz nje, a cicu nije htjela?! 🥴🥴🥴 Popizdila sam.. nakon tog se malo smirila i na kraju na cici zaspala..al se opet za 20min probudila s užasnim plačem..no brzo je zaspala.. uopće ne znam kaj joj je..nije kakala 5dana..to nam je prvi put..sutra ću pedijatricu zvat kak da joj pomognemo..pa je vjerojatno i to muči..a tko zna možda i zubići..
Ona tebi vec sjedi u hranilici?
Imamo peg perego hranilicu koja ide od 0mj.. tak da je od početka stavljam u hranilicu..sve na taj način uz nju napravim, a voli biti u njoj.
Ne sjedi sama, samo kad jede kašicu je stavim u sjedeći položaj.
.
Školjka a vidjet ću sutra kaj mi pedijatrica kaže..dal da prekinem kašice dok ne kaka ili što..mada mislim da joj nije od toga, kad smo krenuli s batatom ona nije već dva dana kakala..
Ma pitam jer se ja ful mucim s hranjenjem, nekad nece da bude na meni, ni na muzu, i onda mi se izvija zavisi kako je raspolozen, bas treba potrefit a to s njim nije jednostavno, bas cu ic vidjet za tu hranilicu ionako ce nam trebat a ovakoo si olaksam muke😂😂
Peg perego prima pappa. Tu mi imamo.
Jutro zene!
Nase novonormalno ocito je da smo budni prije zore 🤦♀️ ima jos ranoranioca?
.
Vaki javi nam se da znamo da si dobro!
.
Mickey kako je malena?
.
Pupi divni ste🥰
Jahanara evo me! Ranoranioc ili ne spavač, sve sam! Odgadala sam kupnju tog putnog krevetica iz lijenosti, al bome idemo u shopping danas poslje prve jutarnje kave! Ovaj mali se cijelu noc baca, ja nis ne spavam, i k tome jede sto puta tijekom noci. Dok smo bili doma, jeo je oko 1 i 5 ujutro, ostatak je mirno spavao, sad ja ne skupum ni dva sata u komadu. Dode mi da legnem na pod.
Wow Pupi ova plaza izgleda bas predivno! Di ste to? Mi svake godine ljetujemo u Zadru zbog familije, super je jer ne trosimo novac na smjestaj, ali bas bi promijenila malo lokaciju, ima toliko lijepih mjesta na obali!
Moze i meni palacinke ako je koja ostala 😋.
.
Jahanaratrazila sam preko airbnb i bilo mi je ili skupo ili nije bilo kuhinje kak treba ili je uz bracni krevet stao samo nocni ormaric bez da ima mjesta za njezin krevetic pa sam na kraju zvala ove jedne u Tribunj gdje smo vec bili i srecom da su im dan prije gosti otkazali pa smo si odmah rezervirali 😊.kako tebi ide potraga?
.
Malina tako i moja radi ali samo dok je na tom boku i uvijek mi je izgledalo kao da ju nosic svrbi i da se tak zeli pocesat 🤷♀️😂
Predomisljamo se da li uopce ici, vidjet cemo. Muz hoce bar na par dana, a meni se iskreno ne da. Nasla sam jedan iz kojeg imam 2 koraka do mora. Nije nista ekstra sredjen al nije ni jeftin. Ako budemo isli, pristajem samo na takvu varijantu da imam max 20m do mora.
.
Corinne uf ti jos ni ne spavas. Pij kavu i u potragu za kreveticem.
.
Nisam se pohvalila- starija spava u svojoj sobi🥳 2 noci skroz prespavala, 3 je dosla do nas u neko doba. To je za nas veliki napredak😀
Jutro!
Pupi super je slika ☺️ Uživajte na moru!
Jahanara i mi smo ranoranioci 🤦🏼♀️😂 povuklo joj se sve, nema ništa vise na glavi hvala Bogu!
Super za spavanje u svojoj sobi! ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji