Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    12. Kolovoz 2020. 21:18

Nadam se da sam sad dobar link kopirala. 
    Mame nadam se da su bebaci zaspali a vi ajte na placinke 😉🤪

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 21:19

Beeeem ti link svaki put 😤

• Sancy3
    12. Kolovoz 2020. 21:42

skoljka

Nadam se da sam sad dobar link kopirala.
    Mame nadam se da su bebaci zaspali a vi ajte na placinke 😉🤪

Stizemmmmmmmmm!!! 

12. Kolovoz 2020. 21:43

Uh prvo da recem njamiii palacinkice 😀
    Pa uvela sam krusku,jabuku,tikvicu,ciklu,korabu,maslinovo ulje pa onda pirove pahuljice i one mi vise pasu u vocne kombinacije. A i ja gledam sa cim bih blitvu, meni najbolje sa krumpirom ide a on ide kasnije pa neznam bil da tikvicom i jabukom tek toliko samo da okus proba pa cu lako kasnije sa krumpirom. Bolje ti je prosene pahuljice prvo jer kao nisu rizine za pocetak.

• Sancy3
    12. Kolovoz 2020. 21:43

skoljka

Melorine nakon koliko isprobanih namirnica si uvela zitaricu?
    Nesto razmisljan da sutra pahiljice od prosa. Ili bi mozda rizine pahuljice 🤷🏻‍♀️
    Ne znam sa cim bi blitvu kombinorala, do sad sam mu pravila da i meni ima okusa.

Mi smo imali danas blitvu i batat i lijepo je pojeo, ja sam namjerno uvela batat prije zelenjave da mogu uvaljivat

MickeyMouse
    12. Kolovoz 2020. 21:55

Mljaaaac palačinke, stizem ☺️ 
    Malo joj se smirilo crvenilo, ali bas mi je ružno izgledalo, nadam se da će sutra biti bolje. Evo da vidite https://ibb.co/k8DLMgz ima samo tako po glavi 🤷🏼‍♀️
    Moja je tri dana koma sa spavanjem po danu pa onda jedan dan okej (danas je okej dan 😂). Ali za sada je u krevetu za noc od 18:30/19 tak da sam okej s tim. 

12. Kolovoz 2020. 21:57

Njaaaam cinke, i ja sam danas 😁
    .
    Moj zaspao slucajno u kinderbetu i sav se vec izokretao 😂 i sad mi cudno jer mi to nije bio plan 😁 

Jahanara
    12. Kolovoz 2020. 22:00

Skoljka nadam se da peces vecu kolicinu jer ocito sve stizemo🤣🤣
    .
    Mickey meni to izgleda kao reakcija na nesto, ne bi rekla da je od vrucine. 
    .
    Meni bila frizerka popodne. Laksa sam valjda za kilu koliko mi je kose odrezala😀

MickeyMouse
    12. Kolovoz 2020. 22:08

Jahanara da i meni, dala sam fenistil 🤷🏼‍♀️ Ne znam, ništa mi nije drugačije ne pada mi napamet sto bi bilo. 
    Super za frizuru! Eeee i ja sutra idem frizeru 😄 isto režem sve do ispod uha, al da mogu zavezat rep. Strašno mi opada pa bar da padaju kraće dlake 

bejb2
    12. Kolovoz 2020. 22:12

Palacinkeee moze! Donosim linoladu!🥳☕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.