Nadam se da sam sad dobar link kopirala.
Mame nadam se da su bebaci zaspali a vi ajte na placinke 😉🤪
Nadam se da sam sad dobar link kopirala.
Mame nadam se da su bebaci zaspali a vi ajte na placinke 😉🤪
Stizemmmmmmmmm!!!
Uh prvo da recem njamiii palacinkice 😀
Pa uvela sam krusku,jabuku,tikvicu,ciklu,korabu,maslinovo ulje pa onda pirove pahuljice i one mi vise pasu u vocne kombinacije. A i ja gledam sa cim bih blitvu, meni najbolje sa krumpirom ide a on ide kasnije pa neznam bil da tikvicom i jabukom tek toliko samo da okus proba pa cu lako kasnije sa krumpirom. Bolje ti je prosene pahuljice prvo jer kao nisu rizine za pocetak.
Melorine nakon koliko isprobanih namirnica si uvela zitaricu?
Nesto razmisljan da sutra pahiljice od prosa. Ili bi mozda rizine pahuljice 🤷🏻♀️
Ne znam sa cim bi blitvu kombinorala, do sad sam mu pravila da i meni ima okusa.
Mi smo imali danas blitvu i batat i lijepo je pojeo, ja sam namjerno uvela batat prije zelenjave da mogu uvaljivat
Mljaaaac palačinke, stizem ☺️
Malo joj se smirilo crvenilo, ali bas mi je ružno izgledalo, nadam se da će sutra biti bolje. Evo da vidite https://ibb.co/k8DLMgz ima samo tako po glavi 🤷🏼♀️
Moja je tri dana koma sa spavanjem po danu pa onda jedan dan okej (danas je okej dan 😂). Ali za sada je u krevetu za noc od 18:30/19 tak da sam okej s tim.
Njaaaam cinke, i ja sam danas 😁
.
Moj zaspao slucajno u kinderbetu i sav se vec izokretao 😂 i sad mi cudno jer mi to nije bio plan 😁
Skoljka nadam se da peces vecu kolicinu jer ocito sve stizemo🤣🤣
.
Mickey meni to izgleda kao reakcija na nesto, ne bi rekla da je od vrucine.
.
Meni bila frizerka popodne. Laksa sam valjda za kilu koliko mi je kose odrezala😀
Jahanara da i meni, dala sam fenistil 🤷🏼♀️ Ne znam, ništa mi nije drugačije ne pada mi napamet sto bi bilo.
Super za frizuru! Eeee i ja sutra idem frizeru 😄 isto režem sve do ispod uha, al da mogu zavezat rep. Strašno mi opada pa bar da padaju kraće dlake
Sortiraj odgovore
Najstariji