Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    12. Kolovoz 2020. 17:49

A ne pise pise dobro sad vidim😂

12. Kolovoz 2020. 17:50

Nama je kašica u rasponu od pola 10 do pola 11 jer nikad ne spava jednako pa se njoj prilagođavam, ali vecinu puta je u 10 s tim da nekad je dojim odmah u 9 kad se probudi pa da na miru joj skuham, a nekad taman potrefi da se budi oko 10 kad joj taman skuham pa bude onda cica pola sata/sat poslije.

12. Kolovoz 2020. 18:12

Mi smo jos 3mj daleko od kasica i mozak mi nista jos ne prima u vezi toga 😁

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 18:16

E da vama spavaju ujutro, a ovaj moj ne, on je u 7 najbudniji na svjetu i ako zaspi to je oko 10 ili na sisi ili u kolicima ako setamo tad, znaci dok spava u oba slucaju nenogu pripremiti jer sam s njim zauzeta.
    . Bas minse ovo dnevno spavanje poremetilo, nezna. Kako ga opet vratiti na staru naviku, ili je bila za regresija lagana pa se vise ni nemoze vratiti da mi spava 3 puta. Bas je imao super raspored ovo sad je ave nesto na iglama. Evo sad smo u autu i zaspao je, a da smo doma ne bi zaspao. 

Maja 3
    12. Kolovoz 2020. 18:29

Sretnih 3 svima koji slave!
    My baby preslatka je cura
    Libica,dobrodosla!

Libica
    12. Kolovoz 2020. 19:15

Hvala svima! 
    Mi smo jako losi sa spavanjem po danu. Po noci je super, zna bit po 7h u komadu zadnje vrijeme, ali ako mu po danu imitiram iste uvjete, nema sanse ni  na 10 min sam u sobi, na nama potegne po 20ak min maksimum

Beba V. ❤

brankica09
    12. Kolovoz 2020. 20:02

Ovo spavanje po danu ce me unistit 🙈 i idemo van, i vjezbamo doma i sve radim da ju izmorim ali ona zaspe na eventualno 20 minuta i evo je kao sova 🤷‍♀️ta mala mene definitivno zajebava 😂😂 sutra idemo na pikicu, nadam se da nece biti vristanja  🙊🤞💪 

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 20:38

Rita bi se mogla sa Aaronom druziti 😎

brankica09
    12. Kolovoz 2020. 20:57

skoljka

Rita bi se mogla sa Aaronom druziti 😎

🤭👫➖😴❌

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 21:13

Melorine nakon koliko isprobanih namirnica si uvela zitaricu? 
    Nesto razmisljan da sutra pahiljice od prosa. Ili bi mozda rizine pahuljice 🤷🏻‍♀️
    Ne znam sa cim bi blitvu kombinorala, do sad sam mu pravila da i meni ima okusa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.