Joj cure u skokovima, sretno! Izdržite, proći će.. ja se ne želim ni sjetiti našeg s 9tj 🙈
Melorine hvala za sliku..skoknut ću jedan dan pa uzet svega da imamo spremno.
Školjka mislim da je neku stranicu prije napisala da se preliju tekućinom samo..vjerujem da i piše na njima uputa kako treba.
Evo mi se danas kupali u moru..napokon da ne more iznad 24 i nije puhalo. Malo je reći da je M uživala..prvo sam ovako ušla s njom u more, a onda smo je stavili u f.kolut.. mahala je nogama i lizala prste ma rukama i kolut - novi okus je bio 😆😆😆
Mogu mislit srece 😁😁, mi odbrojavamo jos 2 tjedna do mora i tolko njenih stvari planiram ponjet da neznam di ce stat nase 😂.
Jel ju isperes odmah nakon kupanja s obicnom vodom ili ju ostavis tako? Jel ju mazes necim da ne zgori?
Mi idemo na plažu oko 19h, tak da sunca više nema a more je toplo. Ne mažem ju ničim.. dođemo, kupamo se 15-20min, izađemo van iz mora, obrišem je, promijenim pelenu, obućem bodi i idemo doma..doma je otuširam samo ..
Bejb sretnih 3mj.zelim, cure pomoc s cim skidate mrlje od mrkve, batata i sl? Koristimo becutan al nema efekta mrlje ostale…
Ja perem i njenu robicu persilom kao i našu..ovi dječji mi ništ ne operu..operu čistu robu, al čim je neka mrlja, nema šanse..
Bejb sretna vam trojka 🤗🤗
🥳 Wuuhuuu bit ce ovo placinka parti 🤪
I ja sam mislila sa jabukom iskombinirat bas zbog tog krumpra. Batat zaboravim kupiti, ovaj moj u vrtu nikako da naraste.
Mljaaaac palačinke, stizem ☺️
Malo joj se smirilo crvenilo, ali bas mi je ružno izgledalo, nadam se da će sutra biti bolje. Evo da viditehttps://ibb.co/k8DLMgzima samo tako po glavi 🤷🏼♀️
Moja je tri dana koma sa spavanjem po danu pa onda jedan dan okej (danas je okej dan 😂). Ali za sada je u krevetu za noc od 18:30/19 tak da sam okej s tim.
A joj meni to izgleda grozno, ja bi vjerojatno vec bila na hitnoj. Jesi jela neku cokoladicu, kostice iz voca.... 🤷🏻♀️
Školjka stižeem i ja na palačinke!! Poduplaj smjesu 😆
Mi papamo kašicu nakon prvog spavanja ujutro..to bude između 10-11 ..a ako ne spava skuham ja s njom..nije mi problem s njom nešto raditi..stavim je u hranilicu i sa sobom u kuhinju..tak i ručak radimo zajedno 🤗
.
Vi koje se pakirate za more.. papir i penkalo i popis napraviti..ja svoj radila tjedan dana..svako malo se nešto sjetim i dodam na popis.. a stvari njene stale sve u jedan koferčić..malo je sve pa ne zauzme puno prostora..više su nam zauzele igračke koje smo nosili u autu. 🙈
.
MickeyMouse joj baš joj je grozno..to je sigurno od neke hrane ili prašak ako si promijenila.. nadam se da će vam brzo proći 😔
.
Mi smo i danas na kupanju bili, vratili se oko 8 sati i od tad vriska i plač.. neće cicu, a gladna je, jer je jela u 5 popodne..plakala je dva sata, jedino su je crtići mogli malo umiriti.. na kraju sam se išla izdojiti i popila je 60ml iz boce???!!!! Od mjesec dana ne želi prismrditi boci, sad je jela iz nje, a cicu nije htjela?! 🥴🥴🥴 Popizdila sam.. nakon tog se malo smirila i na kraju na cici zaspala..al se opet za 20min probudila s užasnim plačem..no brzo je zaspala.. uopće ne znam kaj joj je..nije kakala 5dana..to nam je prvi put..sutra ću pedijatricu zvat kak da joj pomognemo..pa je vjerojatno i to muči..a tko zna možda i zubići..
Zaboravila sam vas pitati koliko vama klinci pojedu kašice? Moja pojede nekih 5 malih žličica..to je količina kao za jednu jušnu žlicu.. je li to ok?
Danas sam joj u batat stavila maslinovo ulje, pročitala sam da je dobro za probavu, al ipak nije kakala 😕
Sutra uvodimo tikvicu.
Karla mozda dobijes mengu pa potestira na sisi, moj je jedva dojio kad sam trebala dobiti.
Nije ni meni problem kad je budan, uvjek ima neku zanimaciju, nego mi je problem ako ga dojim i zaspe necu da ga spustim, bar 20ak min sa odspava jer se brzo probudi ili ako setamo i zaspi isto mi zao stat pa ga vozam i tako mi ode vrijeme.
Zaboravila sam vas pitati koliko vama klinci pojedu kašice? Moja pojede nekih 5 malih žličica..to je količina kao za jednu jušnu žlicu.. je li to ok?
Danas sam joj u batat stavila maslinovo ulje, pročitala sam da je dobro za probavu, al ipak nije kakala 😕
Sutra uvodimo tikvicu.
Imas li krusku ili jabuku, mozda bolje to zbog probave. Da maslinovo podmazuje crijeva 👍🏻
Moj je do 6 dana jeo tako par zlicica i jucer je pojeo ozbiljnu kolicinu, danas sam izvagala 80 i nesto grama smazao.
Mi papamo kašicu nakon prvog spavanja ujutro..to bude između 10-11 ..a ako ne spava skuham ja s njom..nije mi problem s njom nešto raditi..stavim je u hranilicu i sa sobom u kuhinju..tak i ručak radimo zajedno 🤗
.
Vi koje se pakirate za more.. papir i penkalo i popis napraviti..ja svoj radila tjedan dana..svako malo se nešto sjetim i dodam na popis.. a stvari njene stale sve u jedan koferčić..malo je sve pa ne zauzme puno prostora..više su nam zauzele igračke koje smo nosili u autu. 🙈
.
MickeyMouse joj baš joj je grozno..to je sigurno od neke hrane ili prašak ako si promijenila.. nadam se da će vam brzo proći 😔
.
Mi smo i danas na kupanju bili, vratili se oko 8 sati i od tad vriska i plač.. neće cicu, a gladna je, jer je jela u 5 popodne..plakala je dva sata, jedino su je crtići mogli malo umiriti.. na kraju sam se išla izdojiti i popila je 60ml iz boce???!!!! Od mjesec dana ne želi prismrditi boci, sad je jela iz nje, a cicu nije htjela?! 🥴🥴🥴 Popizdila sam.. nakon tog se malo smirila i na kraju na cici zaspala..al se opet za 20min probudila s užasnim plačem..no brzo je zaspala.. uopće ne znam kaj joj je..nije kakala 5dana..to nam je prvi put..sutra ću pedijatricu zvat kak da joj pomognemo..pa je vjerojatno i to muči..a tko zna možda i zubići..
Ona tebi vec sjedi u hranilici?
.
.
.
Ona tebi vec sjedi u hranilici?
Imamo peg perego hranilicu koja ide od 0mj.. tak da je od početka stavljam u hranilicu..sve na taj način uz nju napravim, a voli biti u njoj.
Ne sjedi sama, samo kad jede kašicu je stavim u sjedeći položaj.
.
Školjka a vidjet ću sutra kaj mi pedijatrica kaže..dal da prekinem kašice dok ne kaka ili što..mada mislim da joj nije od toga, kad smo krenuli s batatom ona nije već dva dana kakala..
Sortiraj odgovore
Najstariji