Mybaby sretna tri mjeseca!
Maloj se proširilo sve sa glave preko lica, ispod očiju, po leđima. Dala sam joj fenistil sada pa ćemo vidjeti. Jahanara i ja sam odmah pomislila da je od vrućine, ali ne smanjuje se ni nakon tuširanja 🤷🏼♀️
Skoljka i meni se nekad čini da kasni, ali onda na puni mjesec bude okej 🤷🏼♀️
Melorine i Sanja, koja je jos krenula sa kasicama? kako ste vi tempirale obroke u jutro? Ja nikako nemogu odrediti pravo vrijeme. Zamisljala sam da mu bude kad ja doruckujem oko 9 - 9:30, pa da odmah srice naviku da sa nama jede skupa 🙄
Jutros stavila da se kuha i on vec poceo urlat gladan i spava mu se, tako da sam kasicu odgodila i oko pol 12 dobio i onda dojio iza 12 i zaspao. Nekako mi to kasno, a ne stignem ranije, a i htjela bi u to vrijeme pa da mu taj podoj izbacim kad bude jeo puni obrok.
Mybaby sretna tri mjeseca!
Maloj se proširilo sve sa glave preko lica, ispod očiju, po leđima. Dala sam joj fenistil sada pa ćemo vidjeti. Jahanara i ja sam odmah pomislila da je od vrućine, ali ne smanjuje se ni nakon tuširanja 🤷🏼♀️
Bas zvuci kao alergija. Mozda si nesto pojela, ili od neke robe, jel je netko drzao?
Skoljka nemam pojma, sve je isto, nisam jela ništa drugačije 🤷🏼♀️ Prasak je isti, nije nam nitko bio pa da ju je nosio. Jedino ak starija nije je poljubila a da nije dobro oprala lice i ruke, ali na to bas jako pazim ne vjerujem ni da je to 🤷🏼♀️
Melorine i Sanja, koja je jos krenula sa kasicama?kako ste vi tempirale obroke u jutro? Ja nikako nemogu odrediti pravo vrijeme. Zamisljala sam da mu bude kad ja doruckujem oko 9 - 9:30, pa da odmah srice naviku da sa nama jede skupa 🙄
Jutros stavila da se kuha i on vec poceo urlat gladan i spava mu se, tako da sam kasicu odgodila i oko pol 12 dobio i onda dojio iza 12 i zaspao. Nekako mi to kasno, a ne stignem ranije, a i htjela bi u to vrijeme pa da mu taj podoj izbacim kad bude jeo puni obrok.
Ja kuham dok je on na prvom spavanju, ako ustanemo oko 7, on je oko 9 za spavanje pa za budenje taman dobije frisko. Vecinom je to izmedu 10-11h. Skuham za danas i sutra vecinom pa svaki drugi dan nema kuhanja. Spava 4x po danu po 30-40min svakih sat i pol-dva pa mi je bilo lako prilagoditi. 😊
Melorine i Sanja, koja je jos krenula sa kasicama?kako ste vi tempirale obroke u jutro? Ja nikako nemogu odrediti pravo vrijeme. Zamisljala sam da mu bude kad ja doruckujem oko 9 - 9:30, pa da odmah srice naviku da sa nama jede skupa 🙄
Znaci nama je buđenje u 8 dam bocu, onda spava do 10 i oko 11 je kasica +boca
Znaci nama je buđenje u 8 dam bocu, onda spava do 10 i oko 11 je kasica +boca
Ja od 10 pripremam i pustim da se hladi tako da imam spremno i zasad smo dobro tempirani
Skoljka i meni pise na trakici tri mj plus dva dana a nama je danas punih tri😂,sto se tice kasica i ja sam svojima davala nakon budenja to je bilo izmedju deset i 11
Sortiraj odgovore
Najstariji