Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    12. Kolovoz 2020. 15:41

Mybaby sretna tri mjeseca! 
    Maloj se proširilo sve sa glave preko lica, ispod očiju, po leđima. Dala sam joj fenistil sada pa ćemo vidjeti. Jahanara i ja sam odmah pomislila da je od vrućine, ali ne smanjuje se ni nakon tuširanja 🤷🏼‍♀️

MickeyMouse
    12. Kolovoz 2020. 15:42

Skoljka i meni se nekad čini da kasni, ali onda na puni mjesec bude okej 🤷🏼‍♀️

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 15:46

Melorine i Sanja, koja je jos krenula sa kasicama? kako ste vi tempirale obroke u jutro? Ja nikako nemogu odrediti pravo vrijeme. Zamisljala sam da mu bude kad ja doruckujem oko 9 - 9:30, pa da odmah srice naviku da sa nama jede skupa 🙄 
    Jutros stavila da se kuha i on vec poceo urlat gladan i spava mu se, tako da sam kasicu odgodila i oko pol 12 dobio i onda dojio iza 12 i zaspao. Nekako mi to kasno, a ne stignem ranije, a i htjela bi u to vrijeme pa da mu taj podoj izbacim kad bude jeo puni obrok. 

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 15:49

MickeyMouse

Mybaby sretna tri mjeseca!
    Maloj se proširilo sve sa glave preko lica, ispod očiju, po leđima. Dala sam joj fenistil sada pa ćemo vidjeti. Jahanara i ja sam odmah pomislila da je od vrućine, ali ne smanjuje se ni nakon tuširanja 🤷🏼‍♀️

Bas zvuci kao alergija. Mozda si nesto pojela, ili od neke robe, jel je netko drzao? 

MickeyMouse
    12. Kolovoz 2020. 15:53

Skoljka nemam pojma, sve je isto, nisam jela ništa drugačije 🤷🏼‍♀️ Prasak je isti, nije nam nitko bio pa da ju je nosio. Jedino ak starija nije je poljubila a da nije dobro oprala lice i ruke, ali na to bas jako pazim ne vjerujem ni da je to 🤷🏼‍♀️

Enigma
    12. Kolovoz 2020. 16:44

skoljka

Melorine i Sanja, koja je jos krenula sa kasicama?kako ste vi tempirale obroke u jutro? Ja nikako nemogu odrediti pravo vrijeme. Zamisljala sam da mu bude kad ja doruckujem oko 9 - 9:30, pa da odmah srice naviku da sa nama jede skupa 🙄
    Jutros stavila da se kuha i on vec poceo urlat gladan i spava mu se, tako da sam kasicu odgodila i oko pol 12 dobio i onda dojio iza 12 i zaspao. Nekako mi to kasno, a ne stignem ranije, a i htjela bi u to vrijeme pa da mu taj podoj izbacim kad bude jeo puni obrok.

Ja kuham dok je on na prvom spavanju, ako ustanemo oko 7, on je oko 9 za spavanje pa za budenje taman dobije frisko. Vecinom je to izmedu 10-11h. Skuham za danas i sutra vecinom pa svaki drugi dan nema kuhanja. Spava 4x po danu po 30-40min svakih sat i pol-dva pa mi je bilo lako prilagoditi. 😊

Libica
    12. Kolovoz 2020. 16:55

Joj, koje cakane bebe!

Beba V. ❤

• Sancy3
    12. Kolovoz 2020. 17:27

skoljka

Melorine i Sanja, koja je jos krenula sa kasicama?kako ste vi tempirale obroke u jutro? Ja nikako nemogu odrediti pravo vrijeme. Zamisljala sam da mu bude kad ja doruckujem oko 9 - 9:30, pa da odmah srice naviku da sa nama jede skupa 🙄

Znaci nama je buđenje u 8 dam bocu, onda spava do 10 i oko 11 je kasica +boca

• Sancy3
    12. Kolovoz 2020. 17:30

Sanja89

skoljka

Znaci nama je buđenje u 8 dam bocu, onda spava do 10 i oko 11 je kasica +boca

Ja od 10 pripremam i pustim da se hladi tako da imam spremno i zasad smo dobro tempirani

My baby
    12. Kolovoz 2020. 17:48

Skoljka i meni pise na trakici tri mj plus dva dana a nama je danas punih tri😂,sto se tice kasica i ja sam svojima davala nakon budenja to je bilo izmedju deset i 11

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.