Baš sam ljubomorna! Mi se kupamo oko 14h jer navečer ima najjače grčeve pa nema šanse da ga time mučim. Na početku se bojao kad sam ga stavljala u kadicu, a sad uživa.
Posjetila nas je samo moja najbolja frendica sa suprugom i sinom. Ostalima govorim da nema smisla dok se grčevi malo ne prorijede. Nema šanse da im inače nešto pripremim ili porazgovaram s njima. Normalno, roditelji i sestre su ga puno puta vidjeli.
Pa probaj ga jednom na vecer bas to kad ima grceve kad mu vec pase topla voda, mozda ga to bas umiri.
.
Ja svog kupam ha hippovim samponom, kosu, tjelo, nema problema sa kozom i lijepo mirise. Na pocetku sam samo hippovo ulje u vodu stavljala.
Pozdrav žene!
Bili smo kod pedijatra i šalje nas na očni za svaki slučaj da oni pogledaju. I dalje masirati kanalić sa fiziološkom dva put dnevno. I nemamo soor, točke su na desnima veli da je to korijen zuba 🤷🏼♀️
I od 12.5 je dobila 600 grama! Sto je cca 30 grama dnevno, znaci da se ona za 10 minuta stvarno najede i valjda place jer ne želi vise, ja nemam drugo objašnjenje 🤷🏼♀️
Mi kupamo svaki dan, gola voda i na kosu Mustela, krećemo već oko 19 sati tako da do 20 sati zaspe. Čak nekad pomislim i da sam zakasnila jer bude premorena obzirom da iza 15 sati jaaako slabo spava.
Inače moja sestra je koristila neki program za spavanje i od svega ću iz njega izvuci periode budnosti - ali to tek iza 3 mjeseca. Jer je bitno da beba na vrijeme ide spavat, onda se lako nauci i sama zaspat.
Vaki da, probaj možda ga voda umiri malo, to je mojoj prvoj pomagalo.
Mammma ja ne koristim široki povoj, idemo za dva tjedna na kontrolu kukova pa ćemo vidjeti.
Puno ste pisale - bas me to veseli ☺️
A naša noc klasika za sada, od 20 do ponovi i onda oko 3 i oko 5 malo stenjanje i do 8 spavanje. Dojim ja mislim 3 puta - spavam sa njom da i ja odmorim pa ne brojim 😄
I danas je tri puta već kakala ali ono pelena punaaa, nije kakala dva dana pa sam danas bas sretna 😂
Momy ja svojoj dam sisu oko 11pol 12 navecer al spava tad pa ju samo prikopcam.ja sam kupila kupku za laku noc tu uvijek koristim od lavande i nama pase. Cure htjela sam vam reci nesto.Davno sam u lidlu kupila detrdent za ves merino ili nesto tako se zove i s tim sam joj oprala robicu kad sam bila trudna jer predivno mirise ne stavljam omeksivace ni nista i nastavila sam joj prat s tim.robica tako lijepo mirise ali nije jak miris nego lagani ali mirise bqs.danas sam kupila aspirator za nos i ocistila joj nos nije se ni pomakla imala je toga u noau jos od rodilista su mi rekli da joj kapam fiziolosku jer je imala sekreta.sads mo to ocistili kroz mazenje i bilq je ful mirna 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji