Hej Tratincice, još nam nisu gotovi nalazi a tjedan dana je prošlo. Zadnji put smo privatno i bilo je odmah gotovo. Valjda će biti ubrzo.
Cure koristite li išta od suplemenata/vitamina/čajeva za vaše mužiće?
Bas sam neki dan o tome pricala ovdje s curama na potpomognutoj vol 8., ja sam isto pitala za savjet, pa su mi rekle da s neopstruktivna azoo nema nekog smisla uzimati suplemente i dodatke pogotovo ako im je hormonski status uredan, jer onda se može napraviti kontraefekt. Eventualno možda kod opstruktivne... Inace od tih suplemenata znam da su na dobrom glasu crna maca i tribestan koji kod muskaraca potice proizvodnju testosterona Naravno tu je i promjena nacina zivta, zdrava prehrana, tjelovjezba....
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Jutro cure, citam bas u novinama da ce Petrova u obnovu i da nece biti potpomognute duze od godinu dana? mi svakako ne bi isli u Petrovu ako se naravno ista materijala pronadje ali znam da Rebro suradjuje s Petrovom (kad radis m-tese) ali se nadam da se materijal moze transferirat u drugu kliniku 😐 moj m svasta nesto uzima ali cisto sumnjam da ista tu moze poboljsati stanje kad je azoo u pitanju
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Jutro cure, citam bas u novinama da ce Petrova u obnovu i da nece biti potpomognute duze od godinu dana? mi svakako ne bi isli u Petrovu ako se naravno ista materijala pronadje ali znam da Rebro suradjuje s Petrovom (kad radis m-tese) ali se nadam da se materijal moze transferirat u drugu kliniku 😐 moj m svasta nesto uzima ali cisto sumnjam da ista tu moze poboljsati stanje kad je azoo u pitanju
Jao, grozno..mi smo planirali početkom godine obaviti tese i ako se što nađe, krenuti tamo u postupak, baš zbog Rebra i dr Hauptmana...🤷♀️
Koje su nam onda još opcije u Zagrebu a da je preko hzzo?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro cure, citam bas u novinama da ce Petrova u obnovu i da nece biti potpomognute duze od godinu dana? mi svakako ne bi isli u Petrovu ako se naravno ista materijala pronadje ali znam da Rebro suradjuje s Petrovom (kad radis m-tese) ali se nadam da se materijal moze transferirat u drugu kliniku 😐 moj m svasta nesto uzima ali cisto sumnjam da ista tu moze poboljsati stanje kad je azoo u pitanjuJao, grozno..mi smo planirali početkom godine obaviti tese i ako se što nađe, krenuti tamo u postupak, baš zbog Rebra i dr Hauptmana…🤷♀️
Jučer sam baš išla na stranicu "Škvorc.. čitam tamo, da preko hzzo rade još samo do 31.12.2022.?
Da li je to istina? Jer čula sam pozitivne stvari pa smo čak mislili tamo...
Trudimo se od 9/21.
Jutro cure, citam bas u novinama da ce Petrova u obnovu i da nece biti potpomognute duze od godinu dana? mi svakako ne bi isli u Petrovu ako se naravno ista materijala pronadje ali znam da Rebro suradjuje s Petrovom (kad radis m-tese) ali se nadam da se materijal moze transferirat u drugu kliniku 😐 moj m svasta nesto uzima ali cisto sumnjam da ista tu moze poboljsati stanje kad je azoo u pitanjuJao, grozno..mi smo planirali početkom godine obaviti tese i ako se što nađe, krenuti tamo u postupak, baš zbog Rebra i dr Hauptmana…🤷♀️
Da da baš sam i ja to za petrovu pročitala pošto je i nama materijal na rebru U Zagrebu privatne poliklinike koje rade preko hzzo-a su IVF,Beta Plus i Škvorc, e sad ne znam koji su rokovi.... Iako znam da u pol.IVF se jako dugo čeka do nekih 6 mjeseci ako se ne varam
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
Koje su nam onda još opcije u Zagrebu a da je preko hzzo?Da da baš sam i ja to za petrovu pročitala pošto je i nama materijal na rebruU Zagrebu privatne poliklinike koje rade preko hzzo-a su IVF,Beta Plus i Škvorc, e sad ne znam koji su rokovi…. Iako znam da u pol.IVF se jako dugo čeka do nekih 6 mjeseci ako se ne varam
Grozno.. srušio mi se svijet danas.. baš kažem mužu, što nas ne ide.. 😓
A koliko se čeka u Beta Plus ako netko zna?
Možda glupo ali zaista mi je sve novo.
Ako nešto nađu na Rebru kod muža, oni to odmah tamo zamrznu?
Da li onda plaćamo transfer npr u Beta Plus ili ne?
Kako to onda ide..? Zaista ne znam.
Trudimo se od 9/21.
Hej Tratincice, još nam nisu gotovi nalazi a tjedan dana je prošlo. Zadnji put smo privatno i bilo je odmah gotovo. Valjda će biti ubrzo.
Cure koristite li išta od suplemenata/vitamina/čajeva za vaše mužiće?Bas sam neki dan o tome pricala ovdje s curama na potpomognutoj vol 8., ja sam isto pitala za savjet, pa su mi rekle da s neopstruktivna azoo nema nekog smisla uzimati suplemente i dodatke pogotovo ako im je hormonski status uredan, jer onda se može napraviti kontraefekt. Eventualno možda kod opstruktivne… Inace od tih suplemenata znam da su na dobrom glasu crna maca i tribestan koji kod muskaraca potice proizvodnju testosteronaNaravno tu je i promjena nacina zivta, zdrava prehrana, tjelovjezba….
Kod MM je povišen FSH i naš prvi spermiogram prije godinu dana je bila ekstremna oligoastenozoospermija. On je koristio 3 zadnja mjeseca PROXEED 2x1 po preporuci doktora Grubušića, pio je matičnu mliječ 3 mjeseca i sad pije Man formula+ od Almagee, sastavom mi se čak čini bolji od proxeeda ( ima l-arganin i l.karnitin) a puno jeftinije. Vidjeti ćemo na sljedećem s-gramu ima li ikakvog utjecaja ( kroz mjesec dana). Čitala sam i ja da rijetko kad nešto pomogne, ali opet računam neka pije nikad se ne zna
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Transfer se placa tako sam procitala i da se moze transferirati bilo gdje ali eto ne preostaje ili duge liste cekanja ili provatno… mi smo prve konzultacije obavili u ivf kod dr Maricica i toliko me se dojmio da bi i kredit digli samo ako se sto nadje na rebru 🙌🏻 Bar prvi postupak uz placanje da se ne ceka dugo (kazem to su moja mastanja, daleko smo jos od toga) ali nije u redu da samo tako zatvore Petrovu i da ne omoguce onda nekubdr bolnicu gdje se sve moze obavljati 🤷🏻♀️
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Koje su nam onda još opcije u Zagrebu a da je preko hzzo?Da da baš sam i ja to za petrovu pročitala pošto je i nama materijal na rebruU Zagrebu privatne poliklinike koje rade preko hzzo-a su IVF,Beta Plus i Škvorc, e sad ne znam koji su rokovi…. Iako znam da u pol.IVF se jako dugo čeka do nekih 6 mjeseci ako se ne varamGrozno.. srušio mi se svijet danas.. baš kažem mužu, što nas ne ide.. 😓
A koliko se čeka u Beta Plus ako netko zna?
Možda glupo ali zaista mi je sve novo.
Ako nešto nađu na Rebru kod muža, oni to odmah tamo zamrznu?
Da li onda plaćamo transfer npr u Beta Plus ili ne?
Kako to onda ide..? Zaista ne znam.
Vjerujem ti kako se osjecas, djelimo isti osjecaj Najbolje ti je nazvati svaku od tih poliklinika i pitati ako ce htjeti reci telefonski... Nisi jedina i meni je sve jos to novo i ne znam gdje najbolje otici....Da da oni odmah zamrznu te komadice i na nalazu ti piše gdje se to cuva te telefonski broj za najavau kada se odlucite u postupak...Jedino postupak u petrovoj se nista ne placa što se tiče transfera jer jer to ista bolnica sve ostalo u bilo koju drugu transfer sama placas mislim da su cure rekle cca 2000 kn ali nemoj me drzati za rijec
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
Lola1 Možeš mi molim te reci za to dr.Maricica kakav je, ako nije bed koliko si platila razgovor kod njega, jel isao i tvoj muz s tobom? Ja sam vise prpeoruka dobila za njega i dr.Grbavca umjesto za prof.Šimunica iako je on veliki specijalist ali pristup mu je dosta hladan i odbojan
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto