Pozdrav Lucy, kako si mi ?Alice koliko znam može se M-TESE iza TESE raditi i sigurno je veća šansa jer se sa metodom TESE uzimaju nasumično uzorci, ali sto se tiče nalaza to ti ne mogu reći kolika je šansa. Mada po meni je sve to varijabilno i ukoliko se pogodi terapija može značajno promijeniti situaciju na bolje.
Tratinčice, ima li kod vas novosti?
Hej, evo muž u petak ide na spermiogram, drugi po redu, nadamo se nekom čudu!🙏
To će biti 4-ti dan apstinencije, jel to u redu?
Prvi puta prije nekih 30-ak dana kada je radio također je bilo 4-ti dan..
5.10 je naručen kod dr.Hauptmana.
Izvadio je sve nalaze što je mogao, sad je ostalo da sve to urolog pregleda.. 😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozdrav Lucy, kako si mi ?Alice koliko znam može se M-TESE iza TESE raditi i sigurno je veća šansa jer se sa metodom TESE uzimaju nasumično uzorci, ali sto se tiče nalaza to ti ne mogu reći kolika je šansa. Mada po meni je sve to varijabilno i ukoliko se pogodi terapija može značajno promijeniti situaciju na bolje.
Što ima kod vas? Ako se dobro sjećam, čekali ste neke nalaze hormona? Kakav je plan?
Trudimo se od 9/21.
Pozdrav Tratinčice, danas idemo po nalaze pa ih šaljem doktorici da mu propiše terapiju. Plan je da plana zasad nema
Mjesec dana nakon prvog spermograma, ne znam da će vam neku razliku pokazati, jer spermatogenezi treba oko 72 dana, mi smo između 1.i 2. nalaza napravili pauzu 3 mjeseca. Mi smo uvijek računali apstinenciju neka 3 dana, al nešto mislim možda bi bilo bolje što duže. Jer nama nije bitna pokretljivost ( koja se smanjuje s brojem dana apstinencije) nego da se uopće išta pronađe. Možda pričam gluposti, ali čitala sam na forumu za slučaj gdje je muž forumašice s azoo nakon apstinencije od 14 dana išao na spermiogram i pronašli su mu preko 10 (ne sjećam se točno koliko).
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Tratinčica123 drzim fige da spermiogram bude bolji i svakako javi sta dr.Hauptman kaze🤞🏻❤️
No-give-up Ne kuzim zasto mu dr.Haputman odmah nije predlozio d anapravi M-TESE umjesto TESE, niti mu je spomenuo to sad d abi mogao napraviti 🤦🏼♀️
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Zato što su M-TESE uveli tek ove godine u 3.mjesecu, pogledaj na linku https://portalzdravlje.hr/tim-na-rebru-uveo-novi-postupak-lijecenja-teske-muske-neplodnosti/ Mi smo išli privatno u Cito, oni su godinama bili jedini koji su u Hrv radili M-TESE.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Dobar dan draga No 🤗 Dobro sam, radim, letam, gustam kad stignem... povremeno pocirim forum ...
Kako si ti? Javi nalaze kad budu gotovi i sto je dr komentirala 🙂
Meni se mota po glavi moze li se radit MR testisa ili neka druga pretraga koja bi mogla bit bolja u dijagnostici od UZV? Nisam nigdi procitala nesto takvo. Mene kopka kako moj ima u testisima masu spermija uredne morfologije a nece vanka?! Jel postoji kakvo zacepljenje a da na uzv nije se vidilo, ima varikokele al nisu mu debilni spermiji pa da one ometaju produkciju... iman puno pitanja za sljedece konzultacije al o tome cu kad dode vrime 😄 Nikako na pauzu od MPO da ne mislim o tome😅 Pozdrav svim curkama i neka nam je svima sa srecom da ostvarimo ono sta najvise zelimo ❤️
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Heej Lucy, drago mi je da si dobro i da si se zaokupirala poslom i guštanjem Ma ja koliko se trudila nekad ne mogu a da ne povirim na forum. Da, baš čudno da nisu pronašli opstrukcije kod vas a toliko spermija zahvatom našli.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Tratinčica123 drzim fige da spermiogram bude bolji i svakako javi sta dr.Hauptman kaze🤞🏻❤️
No-give-up Ne kuzim zasto mu dr.Haputman odmah nije predlozio d anapravi M-TESE umjesto TESE, niti mu je spomenuo to sad d abi mogao napraviti 🤦🏼♀️Zato što su M-TESE uveli tek ove godine u 3.mjesecu, pogledaj na linkuhttps://portalzdravlje.hr/tim-na-rebru-uveo-novi-postupak-lijecenja-teske-muske-neplodnosti/ Mi smo išli privatno u Cito, oni su godinama bili jedini koji su u Hrv radili M-TESE.
Aaa nisam to znala, hvala ti na info🤗🤗
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Mjesec dana nakon prvog spermograma, ne znam da će vam neku razliku pokazati, jer spermatogenezi treba oko 72 dana, mi smo između 1.i 2. nalaza napravili pauzu 3 mjeseca. Mi smo uvijek računali apstinenciju neka 3 dana, al nešto mislim možda bi bilo bolje što duže. Jer nama nije bitna pokretljivost ( koja se smanjuje s brojem dana apstinencije) nego da se uopće išta pronađe. Možda pričam gluposti, ali čitala sam na forumu za slučaj gdje je muž forumašice s azoo nakon apstinencije od 14 dana išao na spermiogram i pronašli su mu preko 10 (ne sjećam se točno koliko).
Jeste li dobili nalaze?😊
Da, o tome sam i čitala. Nema veze, moj doktor humane nas je uputio da prije urologa napravimo još jedan spermiogram, pa ono, kako bude bude. Da bude zasigurno da je ta dijagnoza.😓
A onda za dalje ćemo vidjeti što urolog kaže..
Da da, skroz mi je jasno što hoćeš reć i ima neke logike u tome svemu.. 🙈
Alice- javim rezultate spermia i javim vam sve nakon urologa, naravno😊
Trudimo se od 9/21.
Hej Tratincice, još nam nisu gotovi nalazi a tjedan dana je prošlo. Zadnji put smo privatno i bilo je odmah gotovo. Valjda će biti ubrzo.
Cure koristite li išta od suplemenata/vitamina/čajeva za vaše mužiće?
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji