https://ibb.co/S06CkC8
Evo zgodno napisanoo😀
Sutra mogu pogledati što je dr. Hauptman sve tražio, pa napisati, ali čini mi se da ne na ovom linku uglavnom sve navedeno. Jedino se sjećam da je tražio i genetsko savjetovanje uz navedene genetske pretrage. To je kratko trajalo, 15-ak minuta i obavljeno je isti dan kad su mu uzimali krv za kriogram i mikrodelecije.
Doktor jako brzo odgovara i na mailove (svaki dan u svako doba), pa računajte i na taj način komunikacije pogotovo ako niste u ZG.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
https://ibb.co/S06CkC8
Evo zgodno napisanoo😀
Sutra mogu pogledati što je dr. Hauptman sve tražio, pa napisati, ali čini mi se da ne na ovom linku uglavnom sve navedeno. Jedino se sjećam da je tražio i genetsko savjetovanje uz navedene genetske pretrage. To je kratko trajalo, 15-ak minuta i obavljeno je isti dan kad su mu uzimali krv za kriogram i mikrodelecije.
Doktor jako brzo odgovara i na mailove (svaki dan u svako doba), pa računajte i na taj način komunikacije pogotovo ako niste u ZG.
Može, super, hvala ti puno!🥰
Odlično, dobro je to za znati.. nadam se da će biti fleksibilan jer nismo iz Zg da..
.
Kakvi su bili nalazi tvog muža?
Fsh, lh, prolaktin, testosteron? Koliko su iznosile te vrijednosti pa da nažalost ništa nije pronađeno?😶
Ako smijem pitati naravno...
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala puno :) imate mozda mail od Dr H?
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Evo, pronašla sam:
u intervalu testosteron 26.28 nmol/L (muškarci 20-49 godina 8.64-29.00)
povišen FSH 24.41 IU/L (muškarci 1.5-12.4)
u intervalu AMH 43.75pmol/L (muški 10.20-82.80)
prolaktin ne mogu pronaći
Suprug je prije pregleda kod dr. Hauptmana već imao pripremljene hormone, spermiogram, mikrobiološku analizu ejakulata i krvnu sliku.
Dr. je nakon prvih konzultacija tražio:
[ol]
[li]kariogram i genetsko savjetovanje[/li]
[li]mikrodelecije Y kromosoma[/li]
[li]UZV CD testisa[/li]
[/ol]
Prije TESE: markeri hepatitisa, HIV-a i sifilisa s napomenom da nalazi obavezno budu napravljeni u Petrovoj 3 (Zavod za transfuziju).
Nalazi iz Petrove 3 šalju se na: andrologija@kbc-zagreb.hr
Dr. je za komunikaciju koristio: dinko.hauptman@zg.t-com.hr
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Evo, pronašla sam:
u intervalu testosteron 26.28 nmol/L (muškarci 20-49 godina 8.64-29.00)
povišen FSH 24.41 IU/L (muškarci 1.5-12.4)
u intervalu AMH 43.75pmol/L (muški 10.20-82.80)
prolaktin ne mogu pronaći
Suprug je prije pregleda kod dr. Hauptmana već imao pripremljene hormone, spermiogram, mikrobiološku analizu ejakulata i krvnu sliku.
Dr. je nakon prvih konzultacija tražio:
[ol]
[li]kariogram i genetsko savjetovanje[/li]
[li]mikrodelecije Y kromosoma[/li]
[li]UZV CD testisa[/li]
[/ol]
Prije TESE: markeri hepatitisa, HIV-a i sifilisa s napomenom da nalazi obavezno budu napravljeni u Petrovoj 3 (Zavod za transfuziju).
Nalazi iz Petrove 3 šalju se na: andrologija@kbc-zagreb.hr
Dr. je za komunikaciju koristio: dinko.hauptman@zg.t-com.hr
Hvala puuuuuuno!❤🤗
Trudimo se od 9/21.
Pozdrav drage žene🤗
momtobe2022 vidim da ste i vi vadili AMH, ne mogu nigdje pronaći na što ukazuje taj hormon kod muškaraca. Kod MM je ta vrijednost 14,6 u intervalu ali dosta nizak... Još čekam doktoricu da mi se javi..
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav drage žene🤗
momtobe2022 vidim da ste i vi vadili AMH, ne mogu nigdje pronaći na što ukazuje taj hormon kod muškaraca. Kod MM je ta vrijednost 14,6 u intervalu ali dosta nizak… Još čekam doktoricu da mi se javi..
Dobro jutro 🤗
I mene zanima isto. Nisam upoznata s tim.
Ja sam danas obavila vađenje krvi, sve sto je potrebno za mpo... sutra će biti nalazi pa ćemo vidjet kako sad kod mene stvari stoje😁
Draga, kod vas nije pomoću TESE ništa nađeno? Što su vam rekli za dalje, jel ponavljaju TESE kroz neko vrijeme ili on kažu da je to to?
Trudimo se od 9/21.
Draga Tratinčice na Micro-TESE smo išli ovo ljeto doslovno 15 dana nakon konzultacija s doktoricom s tim da mu je na spermogramu taj dan bio pronađen 1 spermij (na nalazu čak pisala dijagnoza oligoasteno). Tako brzo smo se odlučili za zahvat jer je doktorica doslovno rekla, citirat ću je: "Ako izvedemo zahvat ubrzo pronaći ćemo ih sigurnom, ma evo reći ću 100%".
Bez ikakvih dodatnih nalaza, mikrodelencija kariotipa ništa ništa, samo ono nužno što je trebalo za anesteziju. Imali smo razgovor nakon operacije gdje se ona pravdala svim i svačim, bio je i embriolog na razgovoru. Još uvijek čekamo histopatološki nalaz. Rekla je da izvadi sad hormone pa da će mu dati terapiju ( prvo klomifen pa ako ne bude djelovalo onda brevactid). Nalaze sam poslala u pon ujutro, zvala polikliniku ali evo još mi se nije javila....
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Draga Tratinčice na Micro-TESE smo išli ovo ljeto doslovno 15 dana nakon konzultacija s doktoricom s tim da mu je na spermogramu taj dan bio pronađen 1 spermij (na nalazu čak pisala dijagnoza oligoasteno). Tako brzo smo se odlučili za zahvat jer je doktorica doslovno rekla, citirat ću je: "Ako izvedemo zahvat ubrzo pronaći ćemo ih sigurnom, ma evo reći ću 100%".
Bez ikakvih dodatnih nalaza, mikrodelencija kariotipa ništa ništa, samo ono nužno što je trebalo za anesteziju. Imali smo razgovor nakon operacije gdje se ona pravdala svim i svačim, bio je i embriolog na razgovoru. Još uvijek čekamo histopatološki nalaz. Rekla je da izvadi sad hormone pa da će mu dati terapiju ( prvo klomifen pa ako ne bude djelovalo onda brevactid). Nalaze sam poslala u pon ujutro, zvala polikliniku ali evo još mi se nije javila….
Aham, sad razumijem. Gdje ste vi to obavljali?
Ja sam razmišljala da ako dugo budemo morali čekati, da sve te nalaze riješimo privatno pa čak i TESE onda. Neda nam se gubiti vrijeme.
.
O Bože.. Koliko puta je radio spermiogram? Tako dobro su predviđali, da na kraju ništa.. užasno.. mogu misliti vaše osjećaje nakon toga.. 😶😓
Stvarno je ponekad preteško... kužim okej.. sad ćete probati malo stimulirati njegove plivače,ako ih ima da se pojave?
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice, od 4 spermiograma na dva su nule, na dva pronađeno nekoliko. Zahvat smo obavili u Poliklinici Cito (Split) .Smatram da su se trebale provesti određene pretrage prije zahvata i provesti određena terapija. Znam za slučajeve sa puno gorom situacijom od naše, gdje su zahvatom pronašli mnoštvo pravilnih spermija.
Krajem 10.mjeseca ćemo otići na spermogram, s mogućnošću zamrzavanja ukoliko se nešto pronađe, pošto je stvaarno nepredvidivo to sve tko zna možda se nešto i pronađe😁
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji