Evo bili smo danas na dogovoru. Krećemo od idućeg ciklusa (kroz par dana nadam se). Dobila sam Letrozol tablete od 2.dana. 5.dan idem na ultrazvuk i dalje terapiju. Dr Poljak mi je objasnio da je to malo blaža stimulacija jer kod muža nema puno materijala (opet mi nisu rekli koliko je nađeno) pa nema smisla da mi vade 15 jajnih stanica. I nakon aspiracije ćemo vidjeti na čemu smo. Ugl koliko sam shvatila, oni su zaledili sve što su našli kod muža i zaključak je da je to dovoljno i da su spermiji zdravi. Sad kad krenu u oplodnju će to odlediti i tražiti najzdravije spermije. Mislim da oni ne žele reći koliko ima jer nikad ne znaju koliko će uspjeti oploditi jajnih stanica itd. Muža su pregledali opet, sve u redu, šavovi su ispali i ne boli ga više, kreće raditi od ponedjeljka.
Za vitamin D mi je rekao da uzmem ampule D vital i pijem prva tri dana ciklusa svaki dan po jednu, da ću tako najbrže dignuti. Otvaram bolovanje od 1.dana i krećemo pa što bude bude 🤞🏻
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Evo bili smo danas na dogovoru. Krećemo od idućeg ciklusa (kroz par dana nadam se). Dobila sam Letrozol tablete od 2.dana. 5.dan idem na ultrazvuk i dalje terapiju. Dr Poljak mi je objasnio da je to malo blaža stimulacija jer kod muža nema puno materijala (opet mi nisu rekli koliko je nađeno) pa nema smisla da mi vade 15 jajnih stanica. I nakon aspiracije ćemo vidjeti na čemu smo. Ugl koliko sam shvatila, oni su zaledili sve što su našli kod muža i zaključak je da je to dovoljno i da su spermiji zdravi. Sad kad krenu u oplodnju će to odlediti i tražiti najzdravije spermije. Mislim da oni ne žele reći koliko ima jer nikad ne znaju koliko će uspjeti oploditi jajnih stanica itd. Muža su pregledali opet, sve u redu, šavovi su ispali i ne boli ga više, kreće raditi od ponedjeljka.
Za vitamin D mi je rekao da uzmem ampule D vital i pijem prva tri dana ciklusa svaki dan po jednu, da ću tako najbrže dignuti. Otvaram bolovanje od 1.dana i krećemo pa što bude bude 🤞🏻
Ja sam imala sasvim dovoljno folikula sa Letrozolom i nikakve nuspojave. Želim vam sreću! Javljaj se dalje. Nek bude uspješno iz prve!🥳🥳❤❤❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Crvenkapica želim vam svu sreću i kako kaže Tratinčica neka bude uspješno iz prve! Javljaj nam svakako novosti
Ja jučer poslala u Prag ispunjeni upitnik sa svim nalazim i sad čekam mišljenje
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Alice, odlično. Kad dobiješ odgovor, podijeli ga s nama.🤗
Ostale cure, kako ste?
Trudimo se od 9/21.
Hej cure, evo mene s novostima. U ponedjeljak mi je došla menstruacija i krenula sam s Letrozolom. Pijem svaki dan i sok od cikle (odvratno nešto meni osobno, al začepim nos 😂) i jedem ananas. Sutra mi je prva folikulometrija pa se javim nakon toga. Otvorila sam bolovanje od utorka, ali imam još nekog posla od doma pa se s tim zaokupim jedan dio dana. Kako na folikulometrije idem u Split bit ću kod prijateljice da ne moram svaka dva dana putovati tamo i nazad u Zadar.
Kako ste vi? Ima li novosti?
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Evo još malo info, danas bio prvi ultrazvuk, sve okej, dobila Gonal i Orgalutran inekcije, u utorak idem opet na ultrazvuk i punkcija vjv četvrtak ili petak. 🤞🏻
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Evo još malo info, danas bio prvi ultrazvuk, sve okej, dobila Gonal i Orgalutran inekcije, u utorak idem opet na ultrazvuk i punkcija vjv četvrtak ili petak. 🤞🏻
Odlično, neka sve ide kako bi i trebalo po planu.
Kako podnosis inekcije? Jel strašno?
Jeste spremni da si uskoro možda trudna??🤩🤩
Sretno!!
...
Alice, jesi li dobila kakav odg?
Trudimo se od 9/21.
S inekcijama nemam problema jer sam na inzulinu inače, bodem se svaki dan pa mi je to najmanji problem 😂 (sreća u nesreći)
A za trudnoću se ne nadam previše prvi put, ne znam što bi mislila. Ušla sam na onu temu potpomognute pa kad vidim koliko tek tamo ima žena i koliko su puta išle na ivf muka mi dođe odmah. Naravno nitko to ne može znati i daj bože da uspije iz prve, ali koliko vidim i čujem od drugih većini uspije tek iz kasnijih pokušaja (jer prvi put je tu i vađenje jajnih stanica pa je tijelo već opterećeno). Ne znam imate li vi kakve priče, jel kome uspjelo odmah isti ciklus kad je bilo i vađenje? I jel znate može li se ukoliko ne uspije, ići odmah idući ciklus opet na transfer?
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
S inekcijama nemam problema jer sam na inzulinu inače, bodem se svaki dan pa mi je to najmanji problem 😂 (sreća u nesreći)
A za trudnoću se ne nadam previše prvi put, ne znam što bi mislila. Ušla sam na onu temu potpomognute pa kad vidim koliko tek tamo ima žena i koliko su puta išle na ivf muka mi dođe odmah. Naravno nitko to ne može znati i daj bože da uspije iz prve, ali koliko vidim i čujem od drugih većini uspije tek iz kasnijih pokušaja (jer prvi put je tu i vađenje jajnih stanica pa je tijelo već opterećeno). Ne znam imate li vi kakve priče, jel kome uspjelo odmah isti ciklus kad je bilo i vađenje? I jel znate može li se ukoliko ne uspije, ići odmah idući ciklus opet na transfer?
A onda dobro, baš sreća u nesreći. Mene nekako najviše to brine od svega. 🤣🤣
Vidi, sve smo mi zasebne osobe. Ja znam puno ljudi kojima je uspjelo iz prve. Samo hrabro i opušteno koliko god možeš, opusti tijelo i dopusti mu da prihvati plod.🤗
Ne znam, sve ovisi kakav bude ishod pa će ti prema tome odrediti novi fet.
Trudimo se od 9/21.
Hej dobila sam samo odgovor od Andrijane da čim doktor pogleda papire i napiše mišljenje javit će mi se povratno :)
Crvenkapice Sretnoo i držimo fige da to bude to iz prve
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto