Ma baš su neodgovorni, sad tek traže od muža markere za hiv i hepatitis. I što onda da ne daj bože dođe pozitivan nalaz (ne znam jel se to može dogodit ako nikad prije nije imao nikakve simptome?) I onda ne možemo u postupak? A dosad sam čula sve najbolje i svi ih hvale, i mislim stvarno je super tamo, tisuću puta bolje nego u bolnici, ali očekuješ da će ti malo više pojasniti neke stvari. Tako da razumijem te skroz, još vi čekate 6 mjeseci 😤😤
Kako su meni objasnili da to rade kako bi odvojili spermije od drugih ukoliko se ustanovi neka bolest 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ mislim da to ne utjece na postupak
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Ma baš su neodgovorni, sad tek traže od muža markere za hiv i hepatitis. I što onda da ne daj bože dođe pozitivan nalaz (ne znam jel se to može dogodit ako nikad prije nije imao nikakve simptome?) I onda ne možemo u postupak? A dosad sam čula sve najbolje i svi ih hvale, i mislim stvarno je super tamo, tisuću puta bolje nego u bolnici, ali očekuješ da će ti malo više pojasniti neke stvari. Tako da razumijem te skroz, još vi čekate 6 mjeseci 😤😤
Kako su meni objasnili da to rade kako bi odvojili spermije od drugih ukoliko se ustanovi neka bolest 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ mislim da to ne utjece na postupak
Hmm a već su izvadili spermije 🤔 i što ih ne drže odvojeno ionako? Ma više me nervira to što nisu ništa objasnili 😮💨
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Ja sam se dogovorila sa šeficom za taj jedan dan kad smo išli na m-tese. A mislim se kad krenem u postupak otvoriti bolovanje od 1.dana menstruacije jer radim s malom djecom i strah me da ne pokupim neku virozu ili koronu pa da mi odgode cijeli postupak. Pročitala sam na jednom forumu da se to može. Ne znam jel vi imate iskustva s tim?
Draga Crvenkapice,
evo, ja sam bila na BO od prvog dana ciklusa iz istog razloga. Korona je tada bila u punom jeku i to je bio naš najveći strah jer radim u velikom kolektivu u ustanovi gdje kroz dan prođe voše od tisuću ljudi. Uz to, mi smo još mirali na put do Praga. Bilo kakva bolest, a da ne spominjem koronu, sabotirala bi nam postupak. Te dane nisam prelazila kućni prag i nitko nam nije dolazio.
Moja gin. je rekla da dosad nije imala takav slučaj s bolovanjem od 1. DC. 🤯 Žene su obično na bolovanju od transfera do bete. Zvala je HZZO i objasnila im situaciju, a oni su odobrili produženo bolovanje na način da prvi dio bude pod šifrom ‘komplikacije s potpomognutom oplodnjom’, a drugi klasičan ‘potpomognuta oplodnja’. Za ovaj drugi znam da je max 21 dan. Sve šifre, nazove i trajanja možeš lako naći online. Mislim da su ove pod Z.
Kad se nakon 4 dana od transfera počela svakim jutrom pojavljivati sve jača druga crtica na sve to dodala sam još malo godišnjeg i fino otišla na more 😅 Taman je bilo za kupanje oko prvog maja 🌊
Uspit, i nama je rečno da eventuano pozitivni HIV markeri ne utječu na postupak nego na pohranu materijala. Što god to značilo.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Tratinčice to su zaista super vijesti, baš mi je drago da se i vama napokon malo sreća osmjehnula da se pozitivnije osjecate, samo neka se tako i nastavi
Crvenkapica94 tvoj odgovor mi je nekako malo dao nadu. Tvom mužu želim brz oporavak. Meni je sad tako žao što mi nismo sacekali godinu dana do sad kada je dosla mTese na Rebro kod dr.Haputmana pa da je mm obavio to umjesto tese, jer radi svih komplikacija i boli sta je prošao rekao je da nebi više nikada ponovo išao ni na tese ni na mTese
Mene sad kopka ta mTese da li bi se što pronašlo ili nebi unatoč lošem nalazu tese, ne znam da li je to povezano...
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Ja sam se dogovorila sa šeficom za taj jedan dan kad smo išli na m-tese. A mislim se kad krenem u postupak otvoriti bolovanje od 1.dana menstruacije jer radim s malom djecom i strah me da ne pokupim neku virozu ili koronu pa da mi odgode cijeli postupak. Pročitala sam na jednom forumu da se to može. Ne znam jel vi imate iskustva s tim?
Draga Crvenkapice,
evo, ja sam bila na BO od prvog dana ciklusa iz istog razloga. Korona je tada bila u punom jeku i to je bio naš najveći strah jer radim u velikom kolektivu u ustanovi gdje kroz dan prođe voše od tisuću ljudi. Uz to, mi smo još mirali na put do Praga. Bilo kakva bolest, a da ne spominjem koronu, sabotirala bi nam postupak. Te dane nisam prelazila kućni prag i nitko nam nije dolazio.
Moja gin. je rekla da dosad nije imala takav slučaj s bolovanjem od 1. DC. 🤯 Žene su obično na bolovanju od transfera do bete. Zvala je HZZO i objasnila im situaciju, a oni su odobrili produženo bolovanje na način da prvi dio bude pod šifrom ‘komplikacije s potpomognutom oplodnjom’, a drugi klasičan ‘potpomognuta oplodnja’. Za ovaj drugi znam da je max 21 dan. Sve šifre, nazove i trajanja možeš lako naći online. Mislim da su ove pod Z.
Kad se nakon 4 dana od transfera počela svakim jutrom pojavljivati sve jača druga crtica na sve to dodala sam još malo godišnjeg i fino otišla na more😅Taman je bilo za kupanje oko prvog maja🌊
Uspit, i nama je rečno da eventuano pozitivni HIV markeri ne utječu na postupak nego na pohranu materijala. Što god to značilo.
Hvala puno na odgovoru, to me najviše zanimalo jer nisam bila sigurna jel se može od 1. DC. 😊😊 Tako ću i ja, samo se nadam da čemo uspjeti uhvatiti ovaj ciklus, u četvrtak će mi svi nalazi biti spremni pa se nadam da mi neće menstruacija još do tada doći i da svi nalazi budu okej 🤞🏻🤞🏻
Alice čim budemo išli tamo na dogovor ispitat ću sve o kvaliteti i količini spermija i zašto je npr kod mog muža očito Klomifen djelovao, a kod nekih ne. Nije mi jasno zašto to ne objasne malo bolje nego moramo kopati po forumima i internetu 🤷🏻♀️
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, zaboravih ti napisati: Od prvog dana ciklusa navali na sok od cikle i svježi ananas. Rade čuda za endometrij. Sok sam kupovala u DMu jer nisam imala živaca to cijediti i pila jedan mali tetrapak dnevno i jela pola ananasa. Kako sam išla na folikulometriju u siječnju kad nisam pila ciklu i jela ananas, pa onda opet u ožujku kad sam to radila mogla sam vidjeti značajnu razliku. Eto, ne mislim da je slučajno… Malo googlaj, iskustva su pozitivna. Između ostalog, štetiti ne može. Ananas sam jela do dana transfera, a ciklu sam nastavila još koji dan nakon. Kasnije mi je bila preodvratna i prestala sam. 🤯 Pretpostavljam da neke prenatale već uzimaš.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Crvenkapice, zaboravih ti napisati: Od prvog dana ciklusa navali na sok od cikle i svježi ananas. Rade čuda za endometrij. Sok sam kupovala u DMu jer nisam imala živaca to cijediti i pila jedan mali tetrapak dnevno i jela pola ananasa. Kako sam išla na folikulometriju u siječnju kad nisam pila ciklu i jela ananas, pa onda opet u ožujku kad sam to radila mogla sam vidjeti značajnu razliku. Eto, ne mislim da je slučajno… Malo googlaj, iskustva su pozitivna. Između ostalog, štetiti ne može. Ananas sam jela do dana transfera, a ciklu sam nastavila još koji dan nakon. Kasnije mi je bila preodvratna i prestala sam. 🤯 Pretpostavljam da neke prenatale već uzimaš.
Hvala na savjetu ❤️, već sam to i radila kad sam išla na folikulometrije (prije nego smo saznali za muževu dijagnozu) jer mi je endometrij ionako tanak jako. Tako da planiram i sada tako, cikla i ananas od prvog dana. Pijem Novalac, vitamin D, probiotike, magnezij malat i Bromocorn (zbog prolaktina). Danas mi došli nalazi briseva uredni, čekamo još markere i hormone i nadam se u petak da idemo na dogovor 🤞🏻
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Evo stigli su nam svi nalazi danas, hiv i hepatitis negativni, brisevi uredni, AMH 50.5, prolaktin 207, TSH 1.0, vitamin D 66 (malo nizak iako ga pijem pa će mi vjv dati veću dozu), krvna grupa B negativna.
Idemo u petak na dogovor i nadam se u postupak odmah idući tjedan 🤞🏻 pitat ću sve u vezi muževog zahvata pa javim.
Malo sam prehlađena, nadam se da to nema veze s postupkom. Čitala sam da je čak i bolje prije transfera da je malo narušen imunitet. 🤷🏻♀️
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice super za nalaze 💪 neka i dalje sve bude dobro,držim palčeve 🥰 i ja sam čula da je dobar pad imuniteta 🙈 mi idemo u srijedu vadit krv pa ćemo čim dobijemo nalaze kod dr,kako se to približava sve me više strah 😱
sanjass322@gmail.com
Hej cure, nadam se da ste dobro☺️
Crvenkapice, nalazi su super. Amh nam je isti 🙈
Vitamin D si obavezno podigni, za uspješnu implantaciju preporuča se D vitamin oko 100.
( uzmi onaj sprej- od 4000 i dva puta špricaj na dan). Meni se D vitamin sa 54 podignuo na 112 unutar 20-ak dana takvim načinom.
Sretno s ostalim nalazima, javljaj nam kada se što bude događalo. Mora biti uspjesno❤
.
Ugodan dan cure moje ☺️🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji