AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alice
    25. Siječanj 2023. 09:46

Crvenkapica čestitaaam od srca, baš mi je drago da je uspjelo kad ste se najmanje nadali, to daje nama nadu da šansa uvijek postoji  <3
    Sretno dalje

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Alice
    25. Siječanj 2023. 09:49

Tratinčice žao mi je za vaš spermiogram, u potpunosti te razumijem jer i mi smo oba spermiograma prošli sa samim 0 
    Baš sada pijem kavu, uzela muževe sve nalaze od prije TESE i krenula popunjavati upitnik za Prag koji su mi poslali, čim sam vidjela nalaze spermiograma od prije 2 godine samo mi je pao mrak na oči i krenula tuga iznutra.
    Ali ne smijemo odustati, trebamo se nadati i biti optimistični te pokušavati dokle god ide

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

Alice
    25. Siječanj 2023. 09:53

Crvenkapica94

Imamo spermijeeee 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Zvala me odmah doktorica čim su završili, pronađeno materijala, ne puno, ali dovoljno za postupak i zdravi su spermiji. Mene jutros dr Poljak nabrzinu pregledao na ultrazvuk i rekao da imam folikula kao da mi je 15 godina 😂 da neće biti problema. Sad čekam do 17h dok se muž ne razbudi pa će mi reći dalje plan.
    Hvala cure od srca ❤️❤️
    Iskreno nismo očekivali ništa tako da smo presretni! Javim se dalje kroz dan ❤️❤️❤️❤️

Zaboravila te pitati, oprosti vjerojatno si prije negdje napisala samo nisam bila u toku, vidim u opisu da tvoj muž ima neopstruktivnu azoo kao i moj, ova dva spermiograma kada je radio da li je što pokazalo ili je sve bilo 0? 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

Crvenkapica94
    25. Siječanj 2023. 20:34

Alice

Crvenkapica94

Imamo spermijeeee 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Zvala me odmah doktorica čim su završili, pronađeno materijala, ne puno, ali dovoljno za postupak i zdravi su spermiji. Mene jutros dr Poljak nabrzinu pregledao na ultrazvuk i rekao da imam folikula kao da mi je 15 godina 😂 da neće biti problema. Sad čekam do 17h dok se muž ne razbudi pa će mi reći dalje plan.
    Hvala cure od srca ❤️❤️
    Iskreno nismo očekivali ništa tako da smo presretni! Javim se dalje kroz dan ❤️❤️❤️❤️

Zaboravila te pitati, oprosti vjerojatno si prije negdje napisala samo nisam bila u toku, vidim u opisu da tvoj muž ima neopstruktivnu azoo kao i moj, ova dva spermiograma kada je radio da li je što pokazalo ili je sve bilo 0?

Je, oba su bila 0, i čak i prije operacije ujutro je radio još jednom i isto 0. Još nisam dobila informaciju koliko je točno pronađeno materijala, zvat će me sutra biolog, ali na nalazu piše dovoljno 🤷🏻‍♀️ meni su dali popis pretraga, pa od idućeg ciklusa idemo u postupak. 
    Danas ga dosta boli, ali pije tablete za bolove. Ima i malo temperature, ali rekla je doktorica da je to normalno. 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Srculence3
    26. Siječanj 2023. 09:13

Crvenkapice,ima li rez na oba ili samo jednom testisu? Kako ti je muž danas? Moj koliko se sjećam nije imao temp i nije se žalio ali znam da je prvih par dana dosta ležao, boljelo ga je sigurno (imao je rez na oba testisa).

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Crvenkapica94
    26. Siječanj 2023. 10:02

No-give-up

Crvenkapice,ima li rez na oba ili samo jednom testisu? Kako ti je muž danas? Moj koliko se sjećam nije imao temp i nije se žalio ali znam da je prvih par dana dosta ležao, boljelo ga je sigurno (imao je rez na oba testisa).

Samo na jednom (desnom) jer mu lijevi nije ni spušten pa njega nisu ni dirali. Danas je bolje, popije brufen i leži cijelo vrijeme. Ugl ide na bolje 😊

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Tratinčica123
    26. Siječanj 2023. 12:08

Crvenkapice, želim tvom mužu brz oporavak. 
    Budite sretni, to su prelijepe vijesti🤗❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Srculence3
    26. Siječanj 2023. 14:57

Tratinčice, kako si ti, jesu ti se javljali za išta dalje vezano za posvajanje?
    Bila sam u gužvi znam da ste me pitale koji nam je plan za dalje. Na sve što nas je snašlo realni smo i oboje smo prihvatili donaciju kao opciju. Ali, do te opcije isprobati ćemo još i sve moguće ostale opcije (terapija clom. i česta provjera spermiograma, provjera hormona, promjena životnih navika i prehrane, traženje drugih i trećih mišljenja, odlazak u Tursku na jesen ako uspijemo itd) ❤ Vjerujem da će nam tako i  lakše prihvatiti donaciju ukoliko do nje dođe, i lakše ćemo živjeti sa sobom znajući da smo baš sve probali. Ako i takav način oplodnje ne uspije, jer tko zna možda i ja kompletno zakažem🤣 onda idemo na posvajanje💖

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Lola1
    26. Siječanj 2023. 15:16

curke jedno pitanje.. kako vi kombinirate sve to s poslom? Evo razmisljam kad na m tese budemo isli, ne mogu ga pustit da sam ide a ja nemam vise toliko ni godisnjeg, ludnica sve to kombinirat 😞 Pretpostavljam da nama gin ne moze otvarat bolovanje ako radi muskog dijela idemo 🤷🏻‍♀️

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Srculence3
    26. Siječanj 2023. 15:31

Lola ne znam gdje radiš ,nekako sve to ovisi i o vrsti posla i o šefu kakav ti je. Godišnji za 2022 si iskoristila, ali možda možeš nešto od 2023. jer za svaki mjesec imaš pravo cca 2 dana. Ako ti je doktor opće prakse ok ili ginekolog da im objasniš situaciju da ti otvore koji dan BO. Ili ako su šefovi ok nešto u dogovoru s njima. Idete na m-tese privatno ili?

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.