Nesto cemo morat iskombinirat.. ne ne, ici cemo na rebro ali tek negdje u 5om mjesecu ili i kasnije ovisno kad cemo dobiti termin
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Ja sam se dogovorila sa šeficom za taj jedan dan kad smo išli na m-tese. A mislim se kad krenem u postupak otvoriti bolovanje od 1.dana menstruacije jer radim s malom djecom i strah me da ne pokupim neku virozu ili koronu pa da mi odgode cijeli postupak. Pročitala sam na jednom forumu da se to može. Ne znam jel vi imate iskustva s tim?
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Hej cure😘
Što se tiče slobodnih dana, meni nije problem jer mi imamo obiteljski kozmetički salon, pa se mama i ja uvijek mijenjamo i dogovaramo.😁 pa tu ne mogu baš puno komentirati..
Evo upravo su nam otišli iz centra, oduševljeni.
Stan im se jako svidio, sve je odlično, napisali su i dodali brdo stvari, baš su super djelatnice.🤗🤗
Mi smo vam gotovi sa svime sada, 20.2 krećemo s radionicama za posvajanje, kad to riješimo ulazimo u registar.
Planirali ulazak u registar je početkom 5mj/23, što je nama sasvim ok.
Muž se šali da na more idemo s bebicom!🙈🤣
Doktor je rekao da smo uskoro na redu za mTese, pa se nadamo u 2 mj.. uglavnom, naša srca već sad postaju ispunjena 🤗
Pusa i ugodan radni dan
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ljuta sam kao pas😡
Dakle čekamo obećani histopatološki nalaz iz poliklinike Cito, i pošaljem na mail embriologu jer je prošlo preko 6 mjeseci a rekli su par mjeseci max 6. Naravno da mi je prebitan taj nalaz. Doktor ne odgovara. Proslijedim taj mail na glavni mail poliklinike i molim doktora da se očituje. Poziv od doktora prije par minuta da je on meni odgovorio da ne zna kako mi nije ništa došlo. Nije došlo jer nije poslao. Proslijedite mail možda je štekalo. Opet ništa. On je meni navodno odgovorio da je med.fakultet gdje se radi histopatološki nalaz nešto u renovaciji iskreno nisam od bijesa ni razumjela i da se ne zna kad će. Kao da je to njihova dobra volja i da nisu dužni.
Doktore prošlo je 6 mjeseci, i po onome što sam ja čitala prava m-tese mora obavezno imati histopatološki nalaz. Da sam znala da je to tako neobavezno hoću li dobiti dobro bih razmislila, jer nalaz dokt nakon zahvata je jedna jednina rečenica. Nije imao puno komentara, na kraju sam pitala hoću li ga ikad dobiti on je rekao da hoću. Nailazila sam na komentare forumašica koje su tamo radile m-tese da nisu dobile histopatološki.
Ako nešto mrzim onda mrzim kad me netko pravi blesavom, ovako je bilo i iza m-tese nisu se mogli usuglasiti on i doktorica jesu ili nisu našli onaj spermij na s-gramu par dana prije negativne m-tese. I neću šutjeti prozvati ću svakoga za ovakve stvari, jer oni očekuju da smo jadni da ćemo pognuti glavu i šutjeti. E pa neću.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Draga Tratinčice, jako mi je drago da vam sve ide kako treba💖💖
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
No give up, Hvala ti!☺️
Ja ne mogu vjerovati da se takav nalaz čeka duže od 6 mjeseci.. zaista ne znam zašto se takve stvari toliko odgađaju.. to je nešto što se mora pregledati po meni u najkraćem roku, a onda kad ih još zoves i pitaš, budu svakakvi. Stvarno strašno.
Možeš li tražiti kontakt embriologa ili nekog drugog da se vidi gdje je zapelo i kad misle obaviti posao do kraja?🙄😤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčice super vijesti za posvajanje, baš mi je drago zbog vas ❤️
No-give-up ne mogu vjerovati da se tako ponašaju. Ja evo isto od utorka pokušavam dobiti informaciju što je točno pronađeno na m-tese jer na nalazu piše dovoljno. A što to znači nitko ti ne želi reći. Doktorica bila presretna kad me zvala taj dan, njene riječi su bile: nije puno, ali dovoljno zdravih. Zovem sestru da mi pošalju popis pretraga (koje sam mogla obaviti sto puta prije, ali kao ne pripremaju nikad unaprijed jer se ne zna što će naći na m-tese). Sestra zove nakon mojih par poziva, šalje mi popis, a na moje pitanje o pronađenom materijalu govori da mi to nitko sigurno neće reći preko telefona (jer inače što? Valjda je to javna tajna ili će netko drugi zvati i pitati za spermije mog muža) i da će nam to sve objasniti na dogovoru za postupak. I onda mi govori da pošaljem sve svoje nalaze dr Poljaku na mail da pogleda. Dakle cijeli utorak smo bili tamo sa svim nalazima i mogli su nam sto puta sve objasniti i pogledati sve nalaze, ali ne. Užasno sam živčana i ljuta zadnja dva dana jer su mi uništili lijepe vijesti i rezultat zahvata s tim da mi nitko ništa i dalje ne govori!
Zovite tamo svaki dan dok ne dobijete odgovore. Na kraju krajeva, to ste platili i trebali bi dobiti taj nalaz.
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
No-give-up baš mi je žao radi svega,eto tako je i nama bilo u Zg,ništa ali baš ništa nam nije pretjerano objašnjeno.
Sad me samo još i gore strah šta nas čeka 😱😱
sanjass322@gmail.com
Tratinčice s embriologom sam i pričala. Oni navodno šalju uzorak na medicinski fakultet s kojima kako kažu čak nemaju sklopljen ugovor nego je to njihova dobra volja😏, ne kužim..
Crvenkapice nisam vama htjela kvariti dobre vijesti jer mi se učinilo da ste zadovoljni s njihovim načinom ali sam bila preljuta. Međutim vidim da zapravo ni vi niste zadovoljni. Ne sviđa mi se takav način rada, neozbiljno i neodgovorno. Kažem ja njemu ljuto pa doktore otvorena su mu oba testisa uzeto preko 50 uzoraka po riječima doktorice i mi od toga imamo jednu jedinu rečenicu. Zvat ću sigurno ponovo.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Ma baš su neodgovorni, sad tek traže od muža markere za hiv i hepatitis. I što onda da ne daj bože dođe pozitivan nalaz (ne znam jel se to može dogodit ako nikad prije nije imao nikakve simptome?) I onda ne možemo u postupak? A dosad sam čula sve najbolje i svi ih hvale, i mislim stvarno je super tamo, tisuću puta bolje nego u bolnici, ali očekuješ da će ti malo više pojasniti neke stvari. Tako da razumijem te skroz, još vi čekate 6 mjeseci 😤😤
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji