Smiley preplavile su i mene emocije kad sam procitala ovakve vase prelipe vijesti! ❤️ Čestitam! Kad idete po bebu, jel sve spremno kuci? 🥰
Donna wow! Cestitam! Kako, šta? Blago vam se! 😄 Bas cudo i bas ste ogromni sretnici! 😍
Kolika vam je sad bebica?
Ja cirnem povremeno, a ne pisem jer nemam sta. Mi smo zavrsili svoju pricu sa azo, sve sam ovdje ispricala sta sam imala ispricat na ovu temu... Nadam se i drzim 🤞 za sve koji jos nisu da postanu roditelji i pozdravljam sve nase mamasite i njihove slatke bebace ❤️😘😘😘😘😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Smiley preplavile su i mene emocije kad sam procitala ovakve vase prelipe vijesti! ❤️ Čestitam! Kad idete po bebu, jel sve spremno kuci? 🥰
Donna wow! Cestitam! Kako, šta? Blago vam se! 😄 Bas cudo i bas ste ogromni sretnici! 😍
Kolika vam je sad bebica
Hvala ti 🥰 Ne znam što se poklopilo da je došlo do trudnoće, ali došlo je, sad ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati, nema još ni otkucaja. Kako god završilo, šalimo se da ćemo poslije morat koristiti kontracepciju🤣
Nisam znala da ste vi završili azo priču. U glavi mi je da si rekla da ćete možda pokušati još jedno dijete, očito sam onda krivo zapamtila🤔
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Kolika vam je sad bebica
Hvala ti 🥰 Ne znam što se poklopilo da je došlo do trudnoće, ali došlo je, sad ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati, nema još ni otkucaja. Kako god završilo, šalimo se da ćemo poslije morat koristiti kontracepciju🤣
Nisam znala da ste vi završili azo priču. U glavi mi je da si rekla da ćete možda pokušati još jedno dijete, očito sam onda krivo zapamtila🤔
Zavrsili smo azo pricu jer imamo pohranjeno spermija dovoljno, ali nismo zavrsili MPO pricu 😄 Planiramo ovu zimu opet u postupak. Imamo jos 3 smrznuta embrija.
Vi ste bas sretnici da ste uspili ostvarit trudnocu prirodno. Zelim vam da sve bude super s bebicom na sljedecem pregledu 🙏 ❤️
Daj nam vise informacija o muzevoj azospermiji, ne sjecam se koji je njemu bija uzrok pa da mu se uspija popravit spermiogram?
Sad cu se i ja nadat čudu 😅 Moj uvik kaze i prazna puska zna ispalit metak 🤣
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Zavrsili smo azo pricu jer imamo pohranjeno spermija dovoljno, ali nismo zavrsili MPO pricu 😄 Planiramo ovu zimu opet u postupak. Imamo jos 3 smrznuta embrija.
Vi ste bas sretnici da ste uspili ostvarit trudnocu prirodno. Zelim vam da sve bude super s bebicom na sljedecem pregledu 🙏 ❤️
Daj nam vise informacija o muzevoj azospermiji, ne sjecam se koji je njemu bija uzrok pa da mu se uspija popravit spermiogram?
Aha, krivo sam te onda razumila. Dobro sam zapamtila😂 Puno sreće u postupku, doć će još jedna bebica, uopće ne sumnjam🥰
Mm su najprije rekli da je vjerojatni uzrok jako kasna operacija spuštanja testisa u djetinjstvu. Poslije je operirao varikokelu pa moguće da je ipak ona bila uzrok ili kombinacija oboje. Godinu-dvije nakon te operacije, ne mogu se točno sjetiti, spermiogram više nije bio azoo nego teška oligoasteno, a ako je sad došlo do trudnoće ima bit da se dodatno popravio. Nemam neki pametan komentar jer ne znamo kako s obzirom da ne uzima nikakve dodatke prehrani, a ne mogu reć ni da se nešto posebno zdravo hrani😅
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Mužu mi je dijagnosticirana azoospermija ,odradio je Micro Tese (velika razlika od tese ) nakon 3 mjeseca uzimanja vitamina(proxeed).
To mu je bila jedina terapija,jer su mu hormoni manje vise bili u redu.
Dr je pronasla zdrave spermije u dzepicima testisa ,nakon ICSI imamo 8 zamrznutih embrija ,trodnevnih ,ali puno vise nego smo se nadali😅
I da napomenem , urolog kojeg smo podsjetili prije dr Radovnikovic ga je otpisao,kao nema tu pomoci.
Pozdrav, a kod kojeg urologa je rađena neuspješna m-tese i tko ga je otpisao, ako se smije znati? Hvala.
Krivo ste me shvatili 😊,otpisali su ga prije m-tese ,da uopce ne treba ici jer su sanse male ,unatoc dobrim nalazima hormona🤷♀️
Aha, krivo sam te onda razumila. Dobro sam zapamtila😂 Puno sreće u postupku, doć će još jedna bebica, uopće ne sumnjam🥰
Mm su najprije rekli da je vjerojatni uzrok jako kasna operacija spuštanja testisa u djetinjstvu. Poslije je operirao varikokelu pa moguće da je ipak ona bila uzrok ili kombinacija oboje. Godinu-dvije nakon te operacije, ne mogu se točno sjetiti, spermiogram više nije bio azoo nego teška oligoasteno, a ako je sad došlo do trudnoće ima bit da se dodatno popravio. Nemam neki pametan komentar jer ne znamo kako s obzirom da ne uzima nikakve dodatke prehrani, a ne mogu reć ni da se nešto posebno zdravo hrani😅
Hvala ti 🤗
Mom je isto kasno izvrsena operacija spustanja 1 testisa, a za te varikokele je dr rekla da ih nebi operirala jer nije garancija da ce se popravit stanje, a sad mi je malo za da to nije uradio jer eto nikad se ne zna, cuda postoje i vi ste svjedoci tome. Bas mi je drago da ste bar vi imali ovakvu srecu, lipo je za procitat 🤗 Jedva cekam da nam se javis nakon sljedeceg pregleda s lijepim vijestima kako bebica lipo napreduje 🤞😊
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Hvala ti 🤗
Mom je isto kasno izvrsena operacija spustanja 1 testisa, a za te varikokele je dr rekla da ih nebi operirala jer nije garancija da ce se popravit stanje, a sad mi je malo za da to nije uradio jer eto nikad se ne zna, cuda postoje i vi ste svjedoci tome. Bas mi je drago da ste bar vi imali ovakvu srecu, lipo je za procitat 🤗 Jedva cekam da nam se javis nakon sljedeceg pregleda s lijepim vijestima kako bebica lipo napreduje 🤞😊
Ma ne zamaraj se, šta bi bilo kad bi bilo. Glavno da je stigla bebica, a stić će i još jedna🥰 Ne bi ni moj operirao varikokelu da ga nije bolilo, proširene žile su radile nekakav pritisak pa ga je smetalo.
I ja jedva čekam pregled, makar da znam na čemu smo. Moram priznati da nisam optimistična kao ti😅
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Smiley cestitkeee!! Predivne vijesti. Jel bi ti bio problem poslati mi svoj mail kada stignes da te zagnjavim o pitanjima oko usvojenja, posto nam je to jedna od opcija.
Ja nisam nikako aktivna nakon neuspjesne mtese ali skoknem jednom tjedno procitat sve postove, pratim sve iz tisine:)
Hvala svima što se veseliti sa mnom, meni je isto tako bilo lijepo pročitati sve lijepe vijesti na ovom forumu....
Zasada nemam još nikakve detalje, ali mislim da je ipak bilo najteže ono iščekivanje, sada smo odahnuli i spremni smo da će sve ovo dalje dosta potrajati, čak i do mjesec i pol, ali to su nam odmah rekli i ne zavlače nas nego je jednostavno to sad proces koji ima svoj tijek.... Kad budem imala detalje, javim se...
Eh, Blue, moj mail sadrži moje ime i prezime, pa ti dajem "rezervni" mail koji je moj muž napravio još nekada davno da ne sadrži njegovo ime:
doom_206@hotmail.co.uk
Javi se, pa razmijenimo brojeve ili nešto.. 👍
A imam tablicu gdje smo bilježili svaki korak i sve što smo radili do sad u vezi posvajanja, pa ti mogu poslati 👍
🤵34 god, neopstruktivna azoo
👰30 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
-srpanj 2024. upisani u registar potencijalnih posvojitelja
-poslali 57 molbi u Centre za socijalnu skrb
-do sada bili na 3 razgovora za posvajanje djece, nismo izabrani kao posvojitelji (rujan 2024., studeni 2024., ožujak 2025.) ⏳🫶
Svibanj 2025.,2 kruga razgovora u jednom Centru, odabrani za posvajanje bebe od 5.mj 🥹🩷👶
Smiley kakve vijesti! 😍😍 čestitam od srca ❤️ želim da sto prije stigne bebica i da uzivate! Predivno 🥰
Donna čestitke, kako je lijepo procitati da se dogodilo sponatno, drzim fige da sve bude u redu 🥰🤗
Lucy bilo bi lijepo kada bi za drugo dijete sve islo glatko i od prve, a ja ti drzim fige da bas tako bude 🥰💪🏻
Kako ste ostale cure? Bas smo zapustili forum… 🤭 Leona, kako je bebica? Lotta, ako se ne varam jos sitno brojis? Jel sve spremno? 😄 Tratincice, Srculence, Momtobe, kako su vaše cure? 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji