AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    06. Travanj 2025. 15:53

https://ibb.co/dw6nWk9n

Nadam se da je ok 🙈

sanjass322@gmail.com

Lucy08
    06. Travanj 2025. 21:40

Ssanjas

Lucy hvala ti,nema vise krvarenja,bilo je jutros samo nesto malo smeđe i sad vise nema,pojacala sam sama progesteron jer ovo mi je vec 10+ transfer tako da znam da mi od viska progesterona nece bit nista 🙈
    Sutra cu kupit trakice pa cemo vidit dalje ❤️

Bome imas ti iskustva 🤦 Jesi histeroskopiju radila prije između tih transfera? Ne sjecam se tvoje price sta ste sve prošli ako si nam prije pisala. 
    Crtica se lipo vidi i drzim fige da je napokon to to! Nemoj se puno dalje zamarat koje je nijanse i jacine u usporedbi s drugima, glavno da se beta bude duplala pa kolka god je da je nebitno i da dalje sve bude super na pregledima🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Ssanjas
    06. Travanj 2025. 22:27

Lucy odradila sam sve,i NK celije,histeroskopiju u Ivf poliklinici i oni su dodatno slali nalaze u Rim,sve je bilo savrseno uredno,stitnjacu redovito drzim pod kontrolom. 
    Vidit cemo sve dalje sta ce se dogadat ❤️

sanjass322@gmail.com

• donna9
    07. Travanj 2025. 08:37

Srculence i Lucy, hvala puno na čestitkama! Bebač već tri mjeseca, vrijeme leti!
    Nina, MM su otkrili azoo s 27-28 godina i to slučajno kad ga je dr poslala napraviti spermiogram zbog boli u testisima. Bitno da sam ja dotad pila kontracepciju 🤣 Zapravo je dobro ispalo da smo saznali rano dijagnozu pa nismo gubili vrijeme kad smo odlučili imati dijete. Držite se, bit će to sve dobro!

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Ninanix
    08. Travanj 2025. 09:45

Napokon smo uspjeli dobiti nekog u rijeci 07.07 su dali termin za vađenje kariotipa i mikro delecije...ma ima li netko možda preporuke gdje to napraviti u Istri pa makar i privatno?

• MaricaZna
    08. Travanj 2025. 10:30

Pozdrav svima, mene dugo nije bilo.
    Nažalost nama u 10mj dr.Emre nije ništa našao, ja sam danas dobila mengu, krećemo sa stimulacijom i idemo u Prag probati. Imali smo nakon toga odmor mentalni i fizički , i muž i ja.
    Par pitanja vezano za Prag - je li tko od vas radio pripremu ovdje u RH u poliklinici IVF i kakvi su vam bili?
    Meni su malo 'digli živce' upravo, javila sam im se s protokolom i svim iz Praga i rekli su ok, samo se javite na prvi dan ciklusa, sve ćemo dogovoriti, danas ih zovem, oni kao, o pa ne možemo vam dati termin u tako kratkom roku, bla bla, na kraju me nagurala sutra ujutro. Mi mislimo tu biti još tjedan dana pa na aspiraciju u Prag, nadam se da će sve biti ok.

Nove cure - obavite sve nalaze gdje uspijete NAJBRŽE - zovite na 10 adresa ako treba, mužu su za kariotip npr na Sv duhu davali termin u 9mj, a zvali smo u 4om (prošle godine),a  u Klaićevoj je došao na red oko 1.06 za kariotip. Mikrodelecije je radio na Rebru i to je bilo relativno brzo, kroz mjesec dana termin. 

Također, odite u RH kod minimalno 2 urologa androloga. Mi smo bili kod Hauptmana i rekao je mužu da ima varikokelu, ali ništa bitno, nije tome uopće pridavao pažnju, dok je Emre rekao da je OGROMNA i da ju obavezno operira da ne bi imao problema kasnije u životu i da se apsolutno ne slaže s prvim mišljenjem da je srednje veličine. 

Svima želim sreću :*

• MaricaZna
    08. Travanj 2025. 10:39

Hela

Pozdrav cure,
    Saznali smo da suprug ima azoospermiju pred nekih godinu dana i sada vec 5 mjeseci cekamo poziv s Rebra na mTESE, ali smo u međuvremenu pročitali o dr. Emreu i nešto o poliklinici Cito. Ja sam pred 3 dana slala upit dr. Emreu koji je isti dan odgovorio da li bi se dogovorili za online sastanak, ali još nije odgovorio na moj mail kada bi bio slobodan.
    Bila bi jako zahvalna kada bi mi napisale svoja iskustva s obje klinike. Da li je normalno da se toliko čeka odgovor od dr. Emre? Kako ste zadovoljne i kako su muževi bili zadovoljni s poliklinikom Cito?
    Hvala puno!💗

Hela, pozdrav!
    Mi smo s dr.Emre isto imali iskustvo da nije redovit na mailu i whatsuppu. Moj savjet je da mu šaljete poruke i budete 'dosadni', a tako mi je dosta ljudi reklo koji su bili kod njega. Kako smo skužili kod njega u klinici, on je tamo cijele dane s pacijentima, i onda vjerojatno ako odmah ne odgovori, zaboravi, samo mu se nadoveži na prošli mail i reci da šaljete podsjetnik za sastanak.

• Ssanjas
    08. Travanj 2025. 14:03

MaricaZna

Pozdrav svima, mene dugo nije bilo.
    Nažalost nama u 10mj dr.Emre nije ništa našao, ja sam danas dobila mengu, krećemo sa stimulacijom i idemo u Prag probati. Imali smo nakon toga odmor mentalni i fizički , i muž i ja.
    Par pitanja vezano za Prag - je li tko od vas radio pripremu ovdje u RH u poliklinici IVF i kakvi su vam bili?
    Meni su malo 'digli živce' upravo, javila sam im se s protokolom i svim iz Praga i rekli su ok, samo se javite na prvi dan ciklusa, sve ćemo dogovoriti, danas ih zovem, oni kao, o pa ne možemo vam dati termin u tako kratkom roku, bla bla, na kraju me nagurala sutra ujutro. Mi mislimo tu biti još tjedan dana pa na aspiraciju u Prag, nadam se da će sve biti ok.

Nove cure - obavite sve nalaze gdje uspijete NAJBRŽE - zovite na 10 adresa ako treba, mužu su za kariotip npr na Sv duhu davali termin u 9mj, a zvali smo u 4om (prošle godine),a u Klaićevoj je došao na red oko 1.06 za kariotip. Mikrodelecije je radio na Rebru i to je bilo relativno brzo, kroz mjesec dana termin.

Također, odite u RH kod minimalno 2 urologa androloga. Mi smo bili kod Hauptmana i rekao je mužu da ima varikokelu, ali ništa bitno, nije tome uopće pridavao pažnju, dok je Emre rekao da je OGROMNA i da ju obavezno operira da ne bi imao problema kasnije u životu i da se apsolutno ne slaže s prvim mišljenjem da je srednje veličine.

Svima želim sreću :*

Evo meni su iz IVF poliklinike vodili folikulometrije sve do dva dana prije punkcije u Pragu,bili su jako susretljivi i zahvalna sam im na svemu ❤️
    Mozda im je samo bila guzva ili su se razlicite sestre javile na telefon? Koji dr ce vodit postupak u IVF-u?

sanjass322@gmail.com

• Ninanix
    08. Travanj 2025. 16:30

Pa baš gledam di da odredi dečko to a da ne moramo van Istre samo da mu izvade krv da naprave te pretrage.Da moram u Zagreb onda bi odradili i neke konzultacije i nešta usput ma da moramo nalaze prvo izvaditi pa dok dodemo na red opet kod androloga opet Ce morat i spermiogram i hormone vadit ma da je to isti dan gotovo pa ajde.Bio je dečko kod mamuntova u Rovinju i bili smo sada u Rijeci,ma da je bio u Rovinju u 9 mjesecu ali nije se povratno javio.

• Ninanix
    08. Travanj 2025. 16:33

Dečko se nije javio povratno jer nam je doktorica rekla nek idemo za rijeku i nikako ali će se javiti svakako sada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.