Lucy hvala ti,nema vise krvarenja,bilo je jutros samo nesto malo smeđe i sad vise nema,pojacala sam sama progesteron jer ovo mi je vec 10+ transfer tako da znam da mi od viska progesterona nece bit nista 🙈
Sutra cu kupit trakice pa cemo vidit dalje ❤️
Bome imas ti iskustva 🤦 Jesi histeroskopiju radila prije između tih transfera? Ne sjecam se tvoje price sta ste sve prošli ako si nam prije pisala.
Crtica se lipo vidi i drzim fige da je napokon to to! Nemoj se puno dalje zamarat koje je nijanse i jacine u usporedbi s drugima, glavno da se beta bude duplala pa kolka god je da je nebitno i da dalje sve bude super na pregledima🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy odradila sam sve,i NK celije,histeroskopiju u Ivf poliklinici i oni su dodatno slali nalaze u Rim,sve je bilo savrseno uredno,stitnjacu redovito drzim pod kontrolom.
Vidit cemo sve dalje sta ce se dogadat ❤️
sanjass322@gmail.com
Srculence i Lucy, hvala puno na čestitkama! Bebač već tri mjeseca, vrijeme leti!
Nina, MM su otkrili azoo s 27-28 godina i to slučajno kad ga je dr poslala napraviti spermiogram zbog boli u testisima. Bitno da sam ja dotad pila kontracepciju 🤣 Zapravo je dobro ispalo da smo saznali rano dijagnozu pa nismo gubili vrijeme kad smo odlučili imati dijete. Držite se, bit će to sve dobro!
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji