Pozdrav, da li je neko nakon neuspjelih biopsija (tese i mtese) uspio nekakvim drugim putem naći spolne stanice?Možda da je bio kod dr.Tureka ili neki pripravci kao npr. Prolistem, a vidjela sam i neke informacije na netu vezano za isoretinoin. Ako ima tko neka saznanja, bila bih zahvalna.
Cure koje ste bile u Pragu, jeste li imali kakvih problema s anestezijom tj anestezilogom.
Meni su poslali popis nalaza koje trebam dostaviti, sve sam poslala i pitala je li ok, al stalno napominju te nalaze, pa me zanima je li vama svima sve bilo ok?
Cure koje ste bile u Pragu, jeste li imali kakvih problema s anestezijom tj anestezilogom.
Meni su poslali popis nalaza koje trebam dostaviti, sve sam poslala i pitala je li ok, al stalno napominju te nalaze, pa me zanima je li vama svima sve bilo ok?
Da, sve je bilo u redu. Meni su samo uzeli sve nalaze, negdje odnijeli na 10 minuta, vratili i to je to. Nikakvih problema.
Obavila sam sve što su tražili, izvadila od dr opće prakse potvrdu da sam zdrava i to je to. 🥰

Trudimo se od 9/21.
👱♀️26- PCOS, 🙋♂️30- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Da, sve je bilo u redu. Meni su samo uzeli sve nalaze, negdje odnijeli na 10 minuta, vratili i to je to. Nikakvih problema.
Obavila sam sve što su tražili, izvadila od dr opće prakse potvrdu da sam zdrava i to je to. 🥰
Hvala na info! Mi putujemo u subotu i aspiracija je na Uskrsnji ponedjeljak, tako mi je ispalo pa smo malo zivčani, posto dolaze samo dežurni doktori, i nigdje nista ne radi 🙈
Hvala na info! Mi putujemo u subotu i aspiracija je na Uskrsnji ponedjeljak, tako mi je ispalo pa smo malo zivčani, posto dolaze samo dežurni doktori, i nigdje nista ne radi 🙈
Heeeeej, kako je prošla aspiracija, javi nam se 🤗

Trudimo se od 9/21.
👱♀️26- PCOS, 🙋♂️30- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Pozdrav, da li je neko nakon neuspjelih biopsija (tese i mtese) uspio nekakvim drugim putem naći spolne stanice?Možda da je bio kod dr.Tureka ili neki pripravci kao npr. Prolistem, a vidjela sam i neke informacije na netu vezano za isoretinoin. Ako ima tko neka saznanja, bila bih zahvalna.
Pozdrav Maka123, moj suprug ima dve neuspele mtese. Trenutno čekamo odgovor vezano za lečenje matičnim ćelijama u Albaniji i Dubaiju. Od njegovih operacija prošlo je dosta, ali do sad nismo naišli ni na jedan vid adekvatne terapije ili bilo čega drugog, a dosta istražujemo.
Da napomenem, otvoreni smo i za Sloveniju, Hrvatsku i BiH.
Pozdrav,
Mozda da kontaktirate polikliniku Cito u Splitu(dr.Radovniković),sigurno ce vam dati neki savjet.
Mužu mi je dijagnosticirana azoospermija ,odradio je Micro Tese (velika razlika od tese ) nakon 3 mjeseca uzimanja vitamina(proxeed).
To mu je bila jedina terapija,jer su mu hormoni manje vise bili u redu.
Dr je pronasla zdrave spermije u dzepicima testisa ,nakon ICSI imamo 8 zamrznutih embrija ,trodnevnih ,ali puno vise nego smo se nadali😅
I da napomenem , urolog kojeg smo podsjetili prije dr Radovnikovic ga je otpisao,kao nema tu pomoci.
Hvala puno na odgovoru. Dr Radovnikovic ima nekakve i online konzultacije ili bas moramo otici u ST?
Nisam sigurna za online konzultacije ,mi smo bili u Splitu.
Možete im poslati mail ,nama su dosta brzo odgovorili.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji