AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    09. Travanj 2025. 20:03

Ssanjas

MaricaZnami smo u pon putovali za Prag i navecer sam dobila stopericu,sve mi se izmiksalo u glavi 🙈 u utorak smo bili turisti a u srijedu bila na punkciji za 5 dana od punkcije na transferu i odmah iza transfera putovali za Zg.
    Lucybolje ne pitaj 🤣 izludili me testovi,prvo sam imala super sjenice,onda sam ostala bez testova i isla u ljekarnu i kupila neki žnj test koji je bio negativan i vec sam se pripremala za fet 🙈🙈 i na kraju isla u dm i kupila sve testove koje su tamo imali i njihov test je odmah bio pozitivan 🥰 Sad pratim svaki dan i crtica je samo tamnija,evo 9dnt sam konacno odahnula i napravila samo dva testa,inace ko luda svaki dan po 3 testa 😆😆😫😫
    https://ibb.co/wN3wTjHg
    Evo ovo je danjasnji test 🥰

Rekla sam ti da su ti testovi ludi, lipo ti sutra i u subotu vadi betu pa ces bit malo manje luda 😅
    Trudnice čestitam! 🥳😘

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.