Da napomenem, otvoreni smo i za Sloveniju, Hrvatsku i BiH.
Pozdrav,
Mozda da kontaktirate polikliniku Cito u Splitu(dr.Radovniković),sigurno ce vam dati neki savjet.
Mužu mi je dijagnosticirana azoospermija ,odradio je Micro Tese (velika razlika od tese ) nakon 3 mjeseca uzimanja vitamina(proxeed).
To mu je bila jedina terapija,jer su mu hormoni manje vise bili u redu.
Dr je pronasla zdrave spermije u dzepicima testisa ,nakon ICSI imamo 8 zamrznutih embrija ,trodnevnih ,ali puno vise nego smo se nadali😅
I da napomenem , urolog kojeg smo podsjetili prije dr Radovnikovic ga je otpisao,kao nema tu pomoci.
Hvala puno na odgovoru. Dr Radovnikovic ima nekakve i online konzultacije ili bas moramo otici u ST?
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Hvala puno na odgovoru. Dr Radovnikovic ima nekakve i online konzultacije ili bas moramo otici u ST?
Nisam sigurna za online konzultacije ,mi smo bili u Splitu.
Možete im poslati mail ,nama su dosta brzo odgovorili.
Pozdrav, da li je neko nakon neuspjelih biopsija (tese i mtese) uspio nekakvim drugim putem naći spolne stanice?Možda da je bio kod dr.Tureka ili neki pripravci kao npr. Prolistem, a vidjela sam i neke informacije na netu vezano za isoretinoin. Ako ima tko neka saznanja, bila bih zahvalna.
Pozdrav Maka123, moj suprug ima dve neuspele mtese. Trenutno čekamo odgovor vezano za lečenje matičnim ćelijama u Albaniji i Dubaiju. Od njegovih operacija prošlo je dosta, ali do sad nismo naišli ni na jedan vid adekvatne terapije ili bilo čega drugog, a dosta istražujemo.
Hvala na infu, ako što novo saznate, javite.
Mužu mi je dijagnosticirana azoospermija ,odradio je Micro Tese (velika razlika od tese ) nakon 3 mjeseca uzimanja vitamina(proxeed).
Dr je pronasla zdrave spermije u dzepicima testisa ,nakon ICSI imamo 8 zamrznutih embrija ,trodnevnih ,ali puno vise nego smo se nadali😅
I da napomenem , urolog kojeg smo podsjetili prije dr Radovnikovic ga je otpisao,kao nema tu pomoci.
Pozdrav, a kod kojeg urologa je rađena neuspješna m-tese i tko ga je otpisao, ako se smije znati? Hvala.
Drage cure, žene, majke, borilice....
Žao mi je što se u posljednje vrijeme ovaj forum dosta utihnuo, aktivna ekipa ima pune ruke posla sa svojim bebicama koje rastu iz dana u dan, a to je najljepši mogući razlog zbog kojega nekada ne stignete puno toga što bi možda željele pročitati, napisati....
Ja vam svima želim javiti, da smo u četvrtak 15.5. na međunarodni dan obitelji, izabrani da budemo roditelji jedne male djevojčice koja sada ima 5 mjeseci.
Poziv je došao pred mjesec dana, dok sam bila na poslu. Izašla san na kratko, i primila sve osnovne informacije (spol, dob, u koji Centar da dođemo itd). Ja sam hladne glave to sve zapisala na papir, onako automatski i ne razmišljajući previše, te da utvdrim na kraju razgovora datum, vrijeme i mjesto razgovora. Poklopila sam slušalicu i krenula nazvati supruga. U tom trenutku, toliko su me preplavile emocije, tresla sam se i plakala od šoka. Rekla sam suprugu, "dobila sam poziv iz *****, zovu nas na razgovor za bebicu od 4 mjeseca, ja ne mogu vjerovati da se ovo događa"....
E sad, sigurno se pitate zašto, ali možda i pretpostavljate ako ste pratile moj slučaj.
Od početka smo realni u cijelom ovom postupku, jednostavno nismo očekivali previše i bili smo vrlo realni, a neko jedino "ograničenje" koje smo postavili bilo je da je dijete mlađe od 6 godina, naravno voljeli bismo da je što mlađe. Po iskustvima koje smo pročitali i nakon svega što smo saznali, znali smo da je jaaaako mala vjerojatnost da dobijemo malo dijete, barem ono mlađe od 3 ili 4 godine.
..........
Otišli smo na razgovor, razmijenili informacije, postavili pitanja njima i oni nama (nešto najsličnije razgovoru za posao otprilike)...
Javili su nam 4 dana poslije, da dođemo opet jer smo u užem izboru s još jednim parom. Naravno, odmah javili da nećemo drugi dan doći na posao i uputili se opet u taj Centar.
A onda, onda smo vidjeli fotografije jedne preslatke bebe, i znali da smo na korak do najveće sreće. Završili razgovor i sa velikim nadanjem vozili se doma 2 sata, razmišljajući i vjerujući u pozitivan ishod, planirajući, ako bude tako, imat ćemo bebicu kojoj se nismo nadali ni u snu 🥹🥹
Kao što sam rekla, poziv je došao u četvrtak, na dan obitelji, a nakon tog poziva tresla sam se kojih sat vremena. Od olakšanja, sreće, uzbuđenja, sna koji je napokon postao stvarnost koju smo oduvijek sanjali ❤️
🤵34 god, neopstruktivna azoo
👰30 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
-srpanj 2024. upisani u registar potencijalnih posvojitelja
-poslali 57 molbi u Centre za socijalnu skrb
-do sada bili na 3 razgovora za posvajanje djece, nismo izabrani kao posvojitelji (rujan 2024., studeni 2024., ožujak 2025.) ⏳🫶
Svibanj 2025.,2 kruga razgovora u jednom Centru, odabrani za posvajanje bebe od 5.mj 🥹🩷👶
Ne moram niti spominjati da su bake i djedovi plakali od sreće na ove vijesti, jer smo i njih još davno pripremili da ćemo vjerojatno posvojiti veće dijete, teško da ćemo dobiti bebicu.
Još nemam nikakve detalje, javit će mi se kroz par dana dok oni dogovore kada ćemo upoznati dijete i kako će postupak teći dalje.
🤵34 god, neopstruktivna azoo
👰30 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
-srpanj 2024. upisani u registar potencijalnih posvojitelja
-poslali 57 molbi u Centre za socijalnu skrb
-do sada bili na 3 razgovora za posvajanje djece, nismo izabrani kao posvojitelji (rujan 2024., studeni 2024., ožujak 2025.) ⏳🫶
Svibanj 2025.,2 kruga razgovora u jednom Centru, odabrani za posvajanje bebe od 5.mj 🥹🩷👶
Drage cure, žene, majke, borilice….
Žao mi je što se u posljednje vrijeme ovaj forum dosta utihnuo, aktivna ekipa ima pune ruke posla sa svojim bebicama koje rastu iz dana u dan, a to je najljepši mogući razlog zbog kojega nekada ne stignete puno toga što bi možda željele pročitati, napisati….
Ja vam svima želim javiti, da imat ćemo bebicu kojoj se nismo nadali ni u snu 🥹🥹
Kao što sam rekla, poziv je došao u četvrtak, na dan obitelji, a nakon tog poziva tresla sam se kojih sat vremena. Od olakšanja, sreće, uzbuđenja, sna koji je napokon postao stvarnost koju smo oduvijek sanjali ❤️
Čestitam!♥️ Pratila sam vašu priču i ne mogu opisati koliko mi je drago pogotovo kad se zna kako je teško doći do posvojenja kod nas. Zasuzila sam🥹 Želim vama i bebici svu sreću svijeta!
Kad smo kod lijepih vijesti, nas je iznenadio plus iz kućne radinosti. Vidjet ćemo kako će se razvijati trudnoća, tek je sami početak, ali evo izgleda da su čuda moguća🥹
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji