Tratinčice super a jednostavno napisano za kariogram i mikrodelencije.🥰
Ivona kao da sebe cujem. "ali u ovoj dijagnozi on je pao,ja sam ta koja ga podiže,kad muž vidi da žena propada a zna da zbog njega ne mogu imati djece,to je najgore" - sve znam ❤
Možda će malo zvučati No-give-up malo vama curama sebično,ali nakon svega što mi se desilo u životu jedva čekam da krenemo s ovim,kako god bude znat ću se nosit i sa sobom i sa mužem ♥️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Jooj cure moje, skroz vas razumijem..
Meni muž često kaže" nije meni teško ni žao zbog mene što sve ovo moram proći, nego zbog tebe i što tebi ne mogu ostvariti najveću želju".. 😔
Meni se srce slomi 💔 ali ga zaista za ništa na svijetu ne bih mijenjala.. tek sam nakon svega ovoga shvatila koliko ja njega volim... e ovo se cure moje zove i u dobru i u zlu 😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jooj cure moje, skroz vas razumijem..
Meni muž često kaže" nije meni teško ni žao zbog mene što sve ovo moram proći, nego zbog tebe i što tebi ne mogu ostvariti najveću želju".. 😔
Meni se srce slomi 💔 ali ga zaista za ništa na svijetu ne bih mijenjala.. tek sam nakon svega ovoga shvatila koliko ja njega volim… e ovo se cure moje zove i u dobru i u zlu 😁
Znam sve,kod nas isto ima i svađa i svega,ali na kraju dana kad legnemo zajedno,gledamo film,onda se zezamo,sve se to zaboravi ☺️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
IvonaSi2509 na isti datum smo se udale 😁😍 dobrodošla na forum i želim ti svu sreću 🤞🏻❤️
Tratinčice i No-give-up slažem se sa svime što ste rekle za svoje muževe, najbitnija smo im podrška mi i bitno da pričamo o svemu skupa i otvoreni smo za sve opcije. I kroz sve što prolazimo samo se više povezujemo. Mi smo isto prvi za koje znamo s ovom dijagnozom, ali sad smo se povezali s dosta ljudi koji su prošli mpo i dobili smo dosta informacija (iako najviše ih je od vas i ovog foruma ❤️). Jedino je meni tužno i žalosno što npr moj muž nema podršku svoje obitelji i nije do sad morao ići po doktorima zbog sebe (što je i bolje, ali nekad sve izgleda strašnije nego što je). Tako da sam ja organizator pregleda, istraživač i podrška kao i vi. I mi smo isto odlučili ako M tese bude neuspješna da idemo na donaciju. Nemamo što čekati.
To je isto jedan od razloga zašto želimo probati savjetovanje pa makar i jednom. Što se tiče te psihologinje, cijena je 500kn za partnersko savjetovanje 90min i trenutno je lista čekanja oko mjesec dana. Ja sam se zapisala pa ćemo vidjet kad dođemo na red. Možete i pročitati njen blog (budibura.hr), ima jako dobre članke.
Mi jutros bili na Rebru, muž vadio krv za kariogram i Y mikrodelecije pa čekamo nalaz. Izvadit će opet hormone za 3 tjedna pa ako se situacija popravila onda nakon 3 mjeseca ide na M tese 🤞🏻
Nadam se da je 2023 godina u kojoj ćemo sve dobiti sretne vijesti 🥰
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, drzim fige za dobre nalaze 🤞🥰🥰 čim to bude dobro, to su jedne lijepe vijesti...
Ne znam cure, ovo sve nas može samo ojačati, ja se nadam da ćemo svi ostati jaki do kraja- do naših smotuljaka sreće heheh 🤗
Da, mi isto nakon mTESE ako ne bude ništa, idemo na donaciju, a kako smo i pokrenuli postupak za posvajanje nadamo se da će i tu biti dijete za nas.. mi bi svakako i uz donaciju ili naše biološko, posvojili. Pa se nadam da će nam se u 2023 barem nešto od toga ostvariti...🤞😋
Trudimo se od 9/21.
IvonaSi2509 na isti datum smo se udale 😁😍 dobrodošla na forum i želim ti svu sreću 🤞🏻❤️
Tratinčice i No-give-up slažem se sa svime što ste rekle za svoje muževe, najbitnija smo im podrška mi i bitno da pričamo o svemu skupa i otvoreni smo za sve opcije. I kroz sve što prolazimo samo se više povezujemo. Mi smo isto prvi za koje znamo s ovom dijagnozom, ali sad smo se povezali s dosta ljudi koji su prošli mpo i dobili smo dosta informacija (iako najviše ih je od vas i ovog foruma ❤️). Jedino je meni tužno i žalosno što npr moj muž nema podršku svoje obitelji i nije do sad morao ići po doktorima zbog sebe (što je i bolje, ali nekad sve izgleda strašnije nego što je). Tako da sam ja organizator pregleda, istraživač i podrška kao i vi. I mi smo isto odlučili ako M tese bude neuspješna da idemo na donaciju. Nemamo što čekati.
To je isto jedan od razloga zašto želimo probati savjetovanje pa makar i jednom. Što se tiče te psihologinje, cijena je 500kn za partnersko savjetovanje 90min i trenutno je lista čekanja oko mjesec dana. Ja sam se zapisala pa ćemo vidjet kad dođemo na red. Možete i pročitati njen blog (budibura.hr), ima jako dobre članke.
Mi jutros bili na Rebru, muž vadio krv za kariogram i Y mikrodelecije pa čekamo nalaz. Izvadit će opet hormone za 3 tjedna pa ako se situacija popravila onda nakon 3 mjeseca ide na M tese 🤞🏻
Nadam se da je 2023 godina u kojoj ćemo sve dobiti sretne vijesti 🥰
Hvalaaa Crvenkapica94 ❤️❤️
Ja sam danas malo sa svojim dragim pričala,pristaje na sve,hvala Tratinčica za one pojmove danas,pomoglo je i dragom nakon pitanja:"a zašto baš u Osijek moramo ići jel nema bliže?" 😂
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Cure ja bi vas molila da mi objasnite tko daje uputnicu za Kariogram i mikrodelecije,tko naručuje,kak to funkcionira i ostalo,išla bi zvala za uputnice ak doktor opće medicine ili ginekolog to daju? Prosvjetlite me
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Cure ja bi vas molila da mi objasnite tko daje uputnicu za Kariogram i mikrodelecije,tko naručuje,kak to funkcionira i ostalo,išla bi zvala za uputnice ak doktor opće medicine ili ginekolog to daju? Prosvjetlite me
Išla bi sutra* za uputnice...Brzopleta sam malo 😂
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Jutro cure🤗
Prvo, Crvenkapice, hvala ti do neba što si podijelila s nama za psihoterapiju i gosp.Helenu.. Ja sam sinoć onako u miru pregledala sve njene blogove, između ostalog i ove sve vezano za neplodnosti... oduševila sam se.. toliko su me smirili tih par njenih članaka, baš sam onako ostala ugodno iznenađena.😋🤗
.
Ivona, sve uputnice vezano za muža daje mu njegov dr opće prakse. Tvoj muž nema niti jednu vezu s ginekologom.
Mi smo za kariogram i mikrodelecije morali muževoj doktorici poslati e mail u kojem je dr.Hauptman napisao da su mu još te dvije pretage potrebne za konačnu dijagnozu. I na temelju toga e maila je doktorica dala uputnice, iako smo na kraju mi otišli riješiti privatno. Nije nam se dalo čekati🙉🤷♀️
Ali npr doktorica je i sama prošla postupak potpomognute, pa se žena kuži u sve.. tako da ne znam da li ćete moći dobiti uputnice samo na temelju poziva, hoćete- ako je neki super doktor! Ako ne, prvo urologa, urolog će dat preporuku pa ćete na temelju toga onda dobit uputnice. Sretno!
.
Ugodan dan cure!
MOMTOBE MISLIMO NA TEBE!❤❤❤
Trudimo se od 9/21.
Jutro cure🤗
Prvo, Crvenkapice, hvala ti do neba što si podijelila s nama za psihoterapiju i gosp.Helenu.. Ja sam sinoć onako u miru pregledala sve njene blogove, između ostalog i ove sve vezano za neplodnosti… oduševila sam se.. toliko su me smirili tih par njenih članaka, baš sam onako ostala ugodno iznenađena.😋🤗
.
Ivona, sve uputnice vezano za muža daje mu njegov dr opće prakse. Tvoj muž nema niti jednu vezu s ginekologom.
Mi smo za kariogram i mikrodelecije morali muževoj doktorici poslati e mail u kojem je dr.Hauptman napisao da su mu još te dvije pretage potrebne za konačnu dijagnozu. I na temelju toga e maila je doktorica dala uputnice, iako smo na kraju mi otišli riješiti privatno. Nije nam se dalo čekati🙉🤷♀️
Ali npr doktorica je i sama prošla postupak potpomognute, pa se žena kuži u sve.. tako da ne znam da li ćete moći dobiti uputnice samo na temelju poziva, hoćete- ako je neki super doktor! Ako ne, prvo urologa, urolog će dat preporuku pa ćete na temelju toga onda dobit uputnice. Sretno!
.
Ugodan dan cure!
MOMTOBE MISLIMO NA TEBE!❤❤❤
Rijeseno ♥️♥️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Sortiraj odgovore