AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    01. Prosinac 2022. 12:40

Tratinčice super da imate nekog u socijalnom da ne čekate dugo💖
    Evo prosljedi mi sve što imaš na odustajanjanema@gmail.com , hvala ti ❤❤❤  

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    01. Prosinac 2022. 13:15

No-give-up

Tratinčice super da imate nekog u socijalnom da ne čekate dugo💖
    Evo prosljedi mi sve što imaš naodustajanjanema@gmail.com , hvala ti ❤❤❤

Poslano.. molim te provjeri da li je stiglo! 🤗❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Srculence3
    01. Prosinac 2022. 13:38

Sve je stiglo, hvala ti puno Tratinčice, divna si💖💖
    Sad me bune ovi markeri za spolno prenosive, poslala sam mail doktrou od muža da pošalje uputnicu za Test na hepatitis B,C i HIV 1,2, jel to dovoljno? Buni me svuda piše drugačije, neznam treba li briseve za spolno prenosive? Imamo briseve ali im je malo više od 6 mj. Tratinčice koliko ste markere čekali?

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Tratinčica123
    01. Prosinac 2022. 13:41

No-give-up

Sve je stiglo, hvala ti puno Tratinčice, divna si💖💖
    Sad me bune ovi markeri za spolno prenosive, poslala sam mail doktrou od muža da pošalje uputnicu zaTest na hepatitis B,C i HIV 1,2, jel to dovoljno? Buni me svuda piše drugačije, neznam treba li briseve za spolno prenosive? Imamo briseve ali im je malo više od 6 mj. Tratinčice koliko ste markere čekali?

Fali ti još Sifilis.. to svagdje traže isto.. ☺️
    Muž i ja smo i to obavljali. 
    U Zg smo čekali od petka do srijede. Za sve.😋

Trudimo se od 9/21.

Srculence3
    01. Prosinac 2022. 13:47

Da tako je, zvala sam ih sad, fali mi sifilis i ne trebaju brisevi. Hvala ti svakako ❤ Jeste išli privatno ili?

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Tratinčica123
    01. Prosinac 2022. 13:57

No-give-up

Da tako je, zvala sam ih sad, fali mi sifilis i ne trebaju brisevi. Hvala ti svakako ❤ Jeste išli privatno ili?

Super, provjereno onda!🤗
    To nismo, kod nas u Brodu smo čekali samo jedan dan za te nalaze, a u Zg smo bili u petak, nalazi došli u srijedu. Zavod za transfuzijsku medicinu- Petrova3.

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    01. Prosinac 2022. 16:46

Drage sve,

vjerovale ili ne, danas sam tek ponovo ušla na forum. Kao da sam osjetila da me spominjete. 😊 Zaredale su se neke obveze, obiteljska događanja, radovi u stanu… Pročitala sam zadnjih par stranica. Više i ne znam gdje sam stala. 🤦🏼‍♀️
    Jako mi je drago da sve idete prema naprijed, prikupljate nalaze i pozitivne misli. S tom dijagnozom i nema nekog izbora. Ili hrabro krenuti dok ne dođeš do cilja ili odmah odustati. 💪🏻 Među ekipom ovdje nema predaje. ❤️

Više o financiranju HZZO-a pisala sam na stranicama 6, 29 i 30, ali svakako mislim da je dobro provjeriti svježe info. 
    Kad sam ovdje tražila kliniku u koja će surađivati s Pragom kad krene stimulacija, IVF mi je prvi otpao bez obzira što su sestrinjske klinike. Bili su vrlo šturi s informacijama koje sam tražila, uvjeravali me da nema potrebe da dođem prije na neke konzultacije/uvid u nalaze ili pregled, sve se svelo na ‘lako ćemo, javite se kad vam počne ciklus’. Kao da sam tražila da mi nešto poklone, a sve se dobro plaća. Kako sam i prije odlazila na redovne kontrole u Podobnik javila sam se njima i to se pokazalo kao najbolja moguća odluka. Njihov IVF tim je ODLIČAN i pristali su na taj način surađivati s Pragom. Ako koja od vas bude u potrebi za tim, možete im poslati upit. Jedino što se od 1.9. cijeli tim promijenio (stara ekipa je otišla i otvorila svoju kliniku 🥰), ali vjerujem da su došli jednako dobri liječnici. Zbog savršeno detaljnih redovnih pregleda godinama prije trudnoće i tijekom postupka, tamo sam odlučila voditi cijelu trudnoću, a za koji dan me kod njih čeka i porod. Nitko nije zadobio takvo povjerenje s moje strane kao oni. 
    Da, još nisam rodila… 💣 Bebici se unutra baš sviđa. Dajemo joj još koji dan, pa htjela ili ne, izlazi. 🥰

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    01. Prosinac 2022. 20:17

momtobe2022

Drage sve,

vjerovale ili ne, danas sam tek ponovo ušla na forum. Kao da sam osjetila da me spominjete.😊Zaredale su se neke obveze, obiteljska događanja, radovi u stanu… Pročitala sam zadnjih par stranica. Više i ne znam gdje sam stala.🤦🏼‍♀️
    Jako mi je drago da sve idete prema naprijed, prikupljate nalaze i pozitivne misli. S tom dijagnozom i nema nekog izbora. Ili hrabro krenuti dok ne dođeš do cilja ili odmah odustati.💪🏻Među ekipom ovdje nema predaje.❤️

Više o financiranju HZZO-a pisala sam na stranicama 6, 29 i 30, ali svakako mislim da je dobro provjeriti svježe info.
    Kad sam ovdje tražila kliniku u koja će surađivati s Pragom kad krene stimulacija, IVF mi je prvi otpao bez obzira što su sestrinjske klinike. Bili su vrlo šturi s informacijama koje sam tražila, uvjeravali me da nema potrebe da dođem prije na neke konzultacije/uvid u nalaze ili pregled, sve se svelo na ‘lako ćemo, javite se kad vam počne ciklus’. Kao da sam tražila da mi nešto poklone, a sve se dobro plaća. Kako sam i prije odlazila na redovne kontrole u Podobnik javila sam se njima i to se pokazalo kao najbolja moguća odluka. Njihov IVF tim je ODLIČAN i pristali su na taj način surađivati s Pragom. Ako koja od vas bude u potrebi za tim, možete im poslati upit. Jedino što se od 1.9. cijeli tim promijenio (stara ekipa je otišla i otvorila svoju kliniku🥰), ali vjerujem da su došli jednako dobri liječnici. Zbog savršeno detaljnih redovnih pregleda godinama prije trudnoće i tijekom postupka, tamo sam odlučila voditi cijelu trudnoću, a za koji dan me kod njih čeka i porod. Nitko nije zadobio takvo povjerenje s moje strane kao oni.
    Da, još nisam rodila…💣Bebici se unutra baš sviđa. Dajemo joj još koji dan, pa htjela ili ne, izlazi.🥰

Draga naša trudnice🤭🤗 
    Ja ti se prvo zahvaljujem što si opet s nama podijelila korisnih informacija... a onda, želim ti najsretniji i najbezbolnijii porod, želim ti svu sreću i da sve prođe kako treba!❤❤❤
    Grlimo te i javi nam kad stigne dugo iščekivana bebica 😋
    .
    Drage moje žene, evo mi smo se službeno i uspješno upisali za mTESE. 
    Doktor je javio da je sve zaprimio i da je suprug upisan 🙏🤞

Trudimo se od 9/21.

Srculence3
    02. Prosinac 2022. 08:14

Draga Momtobe, vidiš kako smo te prizvale❤❤
    Drago mi je da si dobro, i hvala ti ponovo na svakoj informaciji, motivaciji i lijepoj riječi💕💕 Skupa s tobom se i mi veselimo tvojoj curici, a njoj se baš ne žuri😜🥰🥰
    Tratinčice, superrrrr zakotrljalo se💪💕💕 Sad strpljivo čekati🥰

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Lola1
    02. Prosinac 2022. 09:03

momtobe2022

Drage sve,

vjerovale ili ne, danas sam tek ponovo ušla na forum. Kao da sam osjetila da me spominjete.😊Zaredale su se neke obveze, obiteljska događanja, radovi u stanu… Pročitala sam zadnjih par stranica. Više i ne znam gdje sam stala.🤦🏼‍♀️
    Jako mi je drago da sve idete prema naprijed, prikupljate nalaze i pozitivne misli. S tom dijagnozom i nema nekog izbora. Ili hrabro krenuti dok ne dođeš do cilja ili odmah odustati.💪🏻Među ekipom ovdje nema predaje.❤️

Kad sam ovdje tražila kliniku u koja će surađivati s Pragom kad krene stimulacija, IVF mi je prvi otpao bez obzira što su sestrinjske klinike. Bili su vrlo šturi s informacijama koje sam tražila, uvjeravali me da nema potrebe da dođem prije na neke konzultacije/uvid u nalaze ili pregled, sve se svelo na ‘lako ćemo, javite se kad vam počne ciklus’. Kao da sam tražila da mi nešto poklone, a sve se dobro plaća. Kako sam i prije odlazila na redovne kontrole u Podobnik javila sam se njima i to se pokazalo kao najbolja moguća odluka. Njihov IVF tim je ODLIČAN i pristali su na taj način surađivati s Pragom. Ako koja od vas bude u potrebi za tim, možete im poslati upit. Jedino što se od 1.9. cijeli tim promijenio (stara ekipa je otišla i otvorila svoju kliniku🥰), ali vjerujem da su došli jednako dobri liječnici. Zbog savršeno detaljnih redovnih pregleda godinama prije trudnoće i tijekom postupka, tamo sam odlučila voditi cijelu trudnoću, a za koji dan me kod njih čeka i porod. Nitko nije zadobio takvo povjerenje s moje strane kao oni.
    Da, još nisam rodila…💣Bebici se unutra baš sviđa. Dajemo joj još koji dan, pa htjela ili ne, izlazi.🥰

Hvala na podijeljenim informacijama :) tko Vas jw dopao u ivf klinici? Meni su se stvarno bili posvetili ne mogu reci dok npr u podobniku nemam neku iskustvo pozitivno ali eto valjda kako kome kako sjedne . Ajojjj brzo ce mala curka 🥰🥳🥳🥳🥳 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.