Crvenkapice, ja ne znam napamet, imam negdje zapisano, mogu potražiti?🤔😊
Ivona, ništa- standard: ne jest, ne pit prije..
I spolni hormoni se vade 2-4 dan ciklusa, najbolje 3 dan..😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Taman ce mi bit sutra 3. dan,jucer dobila,danas odmor malo,a za papicu pitam jer me muz puz vodi na veceru oko 20h pa neka lagana piletina nece skodit valjda? 😁
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Taman ce mi bit sutra 3. dan,jucer dobila,danas odmor malo,a za papicu pitam jer me muz puz vodi na veceru oko 20h pa neka lagana piletina nece skodit valjda? 😁
E super , bitno da je od 2-4 dana ciklusa.
Ma smijes sve jesti normalno cijelu večer, uzivajte😊
Trudimo se od 9/21.
Hvala Tratinčice,uspjela,sad čekanje nalaza,prije vađenja krvi sam morala još 30min mirovati,a ja došla u stilu:''Aj riješim to za 5min i kući ''
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Drage sve,
žao mi je što se nisam prije javila, trebala sam par dana da nam se sve slegne i koliko toliko uhoda. Stigla je naša bebica, najdivnija na svijetu. 🤍 Sve je prošlo u najboljem mogućem redu od poroda do oporavka.
Ti se osjećaji ne mogu opisati ni zamisliti. Zato svakoj od vas iskreno držim fige da ih što prije doživi. ❤️
Pročitala sam večeras par zadnjih stranica. Dobrodošla, Ivona! Nadam se da ćeš izvući najbolje iz ovog foruma i što prije s njega otići. 🍀
Komplikacije s hematomom kod TESE se, očito, mogu dogoditi nenadano i bez prethodnih naznaka da bi nešto moglo poći krivo. Tako je, nažalost, bilo kod mog supruga. Prvi dan sve super, hoda, ne boli ga… Iduće jutro hitna 🙄 Ali ipak mislim da su to vrlo rijetki slučajevi.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Drage sve,
žao mi je što se nisam prije javila, trebala sam par dana da nam se sve slegne i koliko toliko uhoda. Stigla je naša bebica, najdivnija na svijetu. 🤍 Sve je prošlo u najboljem mogućem redu od poroda do oporavka.
Ti se osjećaji ne mogu opisati ni zamisliti. Zato svakoj od vas iskreno držim fige da ih što prije doživi. ❤️
Pročitala sam večeras par zadnjih stranica. Dobrodošla, Ivona! Nadam se da ćeš izvući najbolje iz ovog foruma i što prije s njega otići. 🍀
Komplikacije s hematomom kod TESE se, očito, mogu dogoditi nenadano i bez prethodnih naznaka da bi nešto moglo poći krivo. Tako je, nažalost, bilo kod mog supruga. Prvi dan sve super, hoda, ne boli ga… Iduće jutro hitna 🙄 Ali ipak mislim da su to vrlo rijetki slučajevi.
Draga naša, stalno smo mislili na tebe❤❤🙈
Jako mi je drago da ste dobro i da je curica stigla uljepšavati vaš život... mogu samo zamisliti osjećaj sreće, ljubavi i radosti koji je unijela za tako kratko vremena.. Zaista vam želim sreću na daljnjem putu i od srca čestitam mami i tati i želim ti brz oporavak!
Uživajte i veselite se i puno pusica maloj princezi. 😘
Trudimo se od 9/21.
Bok cure. Evo ja tek sad skužila da ima posebna tema za azoospermiju, inače komentiram na onoj drugoj temi za potpomognutu oplodnju.
Pa reko da pozdravim svoje suborke 🥰
Momtobe čestitke velike i od mene
Tratinčica izgleda da ništa od našeg microTese ove godine, ništa Hauptman ne zove iako je već trebao prema onom što nam je rekao prije već sad 2 mjeseca
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Bok cure. Evo ja tek sad skužila da ima posebna tema za azoospermiju, inače komentiram na onoj drugoj temi za potpomognutu oplodnju.
Pa reko da pozdravim svoje suborke 🥰
Momtobe čestitke velike i od mene
Tratinčica izgleda da ništa od našeg microTese ove godine, ništa Hauptman ne zove iako je već trebao prema onom što nam je rekao prije već sad 2 mjeseca
Nećeš vjerovati.. baš mi se danas od jutra motaš po glavi.. I mislim se " Možda su ih zvali"..
Znači bome je lista ipak duža od 2 mjeseca.. 😔😔 neću se ničemu nadati onda prije 3mj/23..
Joj za izludit.. baš sam s mužem komentirala, kada bi barem znali da se pomoću zahvata sigurno nešto nađe, pa ti lakše i cekat.. ono, znaš da će tad biti gotovo.. a ovako, čekaš po par mjeseci i onda se ništa ne nađe, doslovno u mojoj glavi potrošeno vrijeme.. znam da nije.. borimo se.. ali stvarno pretesko😔
Trudimo se od 9/21.
Momtobe čestitam, jako lijepo od tebe da si se javila💕💕💕
Žene markeri na HPV, HIV sve negativno, Anti HBs total pozitivan ? Muka mi je više od tih nalaza svih
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Momtobe čestitam, jako lijepo od tebe da si se javila💕💕💕
Žene markeri na HPV, HIV sve negativno,Anti HBs total pozitivan ? Muka mi je više od tih nalaza svih
To je sve uredno, bez brige 👍😎
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji