No-give-up hvala na informacijama, ali evo ja sam sad zvala Rebro i rekli su mi da može doći bilo koji ponedjeljak ili utorak u labaratorij ujutro i obaviti pretrage. Par puta sam ponovila i rekla je da je sigurna, da se nalazi čekaju oko 4 tjedna. Nitko nije spominjao nikakvo savjetovanje, samo me pitala tko ga šalje i ja sam rekla urolog. Da mi nisu nešto krivo rekli? I još je rekla samo da kopiramo povijest bolesti kad dođemo. 🤷🏻♀️
Moj muž isto nije morao proći gensko savjetovanje.. samo ga je nazvala doktorica neka nakon što su stigli nalazi i rekla da je sve u redu …🤷♀️
I sad kad smo bili kod urologa ja sam pitala za to gensko savjetovanje, on je rekao ne treba ništa i da se muž može pripremati za zahvat.. 🤷♀️🙈
Ajde dobro, već sam mislila da sam ja luda. Poslala sam ipak mail za svaki slučaj dr Radovniković pa ćemo vidit što ona kaže. Ali valjda bi napisala na nalaz i savjetovanje ako treba.
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Baš čudno, mene baš izvozalo i izmaltretiralo s tim. U 9.mjesecu dobila termin za 12.mjesec za kariogram 🤷♀️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Baš čudno, mene baš izvozalo i izmaltretiralo s tim. U 9.mjesecu dobila termin za 12.mjesec za kariogram 🤷♀️
Evo meni je odgovorila dr da ne treba savjetovanje. Ne znam, meni su na tri različita broja na Rebru rekli 3 različite stvari 🤷🏻♀️ ko je tu više lud
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Evo meni je odgovorila dr da ne treba savjetovanje. Ne znam, meni su na tri različita broja na Rebru rekli 3 različite stvari 🤷🏻♀️ ko je tu više lud
Meni su u Klaicevoj objasnili da ukoliko nalazi dodju uredni, savjetovanje nije potrebno.
Ukoliko nalazi nisu uredni, onda je potrebno savjetovanje / mi nismo odradili savjetovanje jer su nalazi uredni
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
hej curke, jos jedno pitanje jer mi to nije bas jasno.. da li se stimulacija i aspiracija radi paralelno sa micro tese pa ukoliko se ista nadje ide odmah postupak ili se prvo radi micro tese pa se zaledjuje i mi zenske tek naknadno idemo u sve to?
Hvala :)
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
hej curke, jos jedno pitanje jer mi to nije bas jasno.. da li se stimulacija i aspiracija radi paralelno sa micro tese pa ukoliko se ista nadje ide odmah postupak ili se prvo radi micro tese pa se zaledjuje i mi zenske tek naknadno idemo u sve to?
Hvala :)
Nama je u Cita receno prvo M-tese pa onda ako se pronađe postupak iako su nam šanse bile po riječima doktorice 100%. I osobno smatram bolje naknadno jer žena tu puno ispati tijelo sa pustim hormonima.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Jutro žene 🤗
Ništa, kad nisu tražili to gensko, nek se obavi ovo što jesu i dobro.. ali baš čudno nekom traže, nekom ne.. svašta, ne znaju ni oni sami 🙉😂😂
Lola, meni je doktor sad rekaoo da oni to prvo zalede, pa onda mi odlučimo kada će krenuti postupak..
Jer, stvar je u tome da oni kao ne žele ženu stimulirati (bezveze kao) u slučaju da se ništa ne nađe. U tom smislu, kao patiti ženu a na kraju ne mogu odraditi do kraja.. 🤷♀️ zato uvijek rade sa zamrznutim spermijima jer ono, da je sigurno da ih ima pa onda imaju opravdanje za stimuliranje žene.. tako je meni rečeno sada kod urologa.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Što se tiče kariograma, super da vam je tako jednostavno i brzo. Mislim da je kod nas bio problem doktor opće prakse koji blage veze nema ali doslovno.
Baš sam poslala mail u IVF polikliniku naruciti ga za spermiogram, ima li itko iskustva s njima? Lola vi ste bili, kakvi su vam dojmovi?
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Jutro curke, čitam vas redovito, žao mi je za sve loše vijesti, ali trebamo se boriti i vjerovati pozitivnom ishodu
Mm je desni testis bio gore kada je bio dijete i operativno su mu ga spustili, vjerojatno je i to imalo ulogu u azoospermiji, sigurno je neko oštecenje bilo tokom te operacije.
Ne mogu si prežaliti što nismo sad išli kod dr.Hauptmana na biopsiju kada se napokon M-tese radi, a prije 2 godine kada je mm radio biopsiju samo je mogao tese napraviti.
Zanima me vaše mišljenje cure, da li ima smisla i šanse nakon tese (unatoč lošim nalazima biopsije) napraviti M-tese?
Iako vrlo vjerojatno mm nebi to ponovio radi bolnog i traumatičnog iskustva nakon tese ali eto mene zanima da li je pametno upuštati se u to ili probati s ovim lošim zaleđenim uzorcima iako nam je rečeno da imamo jedva za 1 pokušaj moooožda ako bude srece za 2, pa šta bude bude
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Što se tiče tvoga pitanja definitivno bi probala u postupak s time što imate pa tek ako se to izjalovi razmišljala o drugim opcijama. Kakvi su mu hormoni, jel bio na kakvoj terapiji, jeste probali nekad dati spermiogram u međuvremenu?
Jesi sve pretrage za sebe napravila, gdje bi išli u postupak?
Ono što bi ja napravila definitivno bi probala s time što imate i nebi cekala, sve moguće pretrage bi napravila da eliminiram maksimalno neke moguće smetnje ( tromboza, inzulinska rezistencija, kariogram itd..) Sretno, i krenite samo jako🥰❤❤💪
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji