AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebolina29

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Draga Leona, zao mi je sto si tako dugo cekala za vađenje krvi 🥲 neka je muzic uskocio da brze dodes napokon na red 💪🏻😄❤️🥰
    Najbitnije je da je bebica dobro 🫶🏼 da je sve uredu, hvala Bogu ❤️🥰 kada bi mogli saznati spol? 🥳
    Pusaaa ❤️❤️🥰🥰

Tratinčica123☺

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

Heeeej heeeej 🤗
    Crvenkapice, od srca vam čestitam na rođenju vašeg dječaka. Nadam se da je situacija sada dobra i da ste već kod kuće možda? Ako ne, želim vam što brži oporavak. Ti se drži, nakon carskog boli kao ludo, ali svakim danom će biti bolje❤️
    Leona, ajme ajme koja slikicaa, predivnoo!! Bit će da se vaša bebica voli slikati, za razliku od naše🤣
    Jako mi je drago da je sve u redu 🥰😃
    Bebolina, naša koordinatorica je bila Andrijana, predivna žena, sve pohvale🥰 želim vam sreću!
    Lotta, sreeetnoo, vi krecete 🤩🤩 potvrdu je meni poslala dr opće prakse pa je anesteziolog tamo samo pogledao sve nalaze, ali može ti i internista i anesteziolog napisati potvrdu., 😁

Prednison je lijek koji sprječavaa odbacivanje stranog tijela, odnosno naših bebica. Tamo ga obavezno daju svima. 
    Samo ja mislim da sam ga pila od dana nakon transfera. 😬🙄
    Srculence, koliko ti još brojis, jel sve spremno 🤩
    Lucy, znam o kakvoj neopisivoj sreći govoriš🤗
    Donna, uživaj bez mučnina u svojoj trudnoći, mene su ubile i zbog njih neću po drugu bebicu nikada haha 🫢🫡 sve je super sigurno, dečki ne zadaju probleme u trudnoći kao curice, mene je naša izludila🤣
    Lola, Momtobe ❤️❤️❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Bebolina ništa bez mužića💪🏻♥️tako je, najbitnije da je sve ok. Nemam pojma, idem sutra kod svoje ginekologice pa ću vidjeti što ona predlaže za dalje i kad imam sljedeći pregled kod nje, vjerojatno u 16tt a mislim da je i tada još rano da se vidi🤷🏻‍♀️u 20tt mislim da ide anomaly scan, to ćemo ići privatno pa ako ne prije, tada ćemo sigurno znati🥰🥰jedva čekam♥️😘
    Tratinčice hvala ti♥️da, super je slikica, gladuš mamin ❤️kako ste vas dvije?🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Draga Leona, nek je muz sredio stvari! Pravi je ❤️❤️ 
    Slicica je pravi vrtlog emocija, mogu misliti :) neka se sve nastavi tako lijepo i uredno, i neka je ona dosadna trudnoca
    ...
    Meni je moja gospođa upravo došla i ja sam se piknula s Clexaneom, nije uopće strašno :)))) znači danas prvi dan! očekivala sam puno gore, kao vjerojatno i sve mi do prvog puta haha!
    ...
    Tratincice, hvala tii

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
    👶🏼 decko 🩵

Lotta33

Prijavi adminu

E pitanje za cure iz Praga - vidim da vam je vecinom Jelena/Andrijana rezervirala smjestaj od dana nakon prvog UZV-a, dakle od cca 7. dana ciklusa. Zasto tako rano ako je aspiracija izmedu 10-13 dana? Je li moguce da ja budem kuci i radim ultrazvuke od doma (btw koliko ste ih vi napravile prije odlaska, jedan ili vise?) i onda dan prije aspiracije krenemo za Prag?

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    👶🏼 decko 🩵

• bebolina29

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Tratinčice, da Andrija je stvarno divna zena, hvala ti puno 🍀🫶🏼❤️🥰 kako je tvoja curica? 
    Leona, jedva cekam da saznamo jel curica ili deckic hehe 😁❤️🥰  btw. slikica je top 🫶🏼😍
    Lotta, ohooo znaci danas taj dan 😄 nadam se da tako niti meni nece biti strasno 🤭 kada si se odlucila pikati, ujutro ili popodne?
    Sto se tice odlaska, nama je Andrijana rekla da je to stvar dogovora i kako mi zelimo, mozemo doci nakon 1. UZV-a, 2. Ili pred samo aspiraciju 😊 i da je aspiracija izmedju 11 i 15 dana ciklusa ovisno o tome kako tko izreagira na terapiju 🤷🏻‍♀️🤗
    Lottaa sretnooo drzim figee da sve prodje super 🤞🏻🫶🏼❤️🥰
    Btw. Cure jel imao tko stimulaciju od 3. dana ciklusa? Meni je protokol od 3. dan… 🤭 

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Leona drago mi je da je sve super sa bebicom ❤️
    Lotta i Bebolina 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤗

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• danny

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Pozz svima! Kad ste vadile mutacije trombofilije da li se samo vadi krv ili se potrebno naruciti i na pregled doktora? 

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

danny

Pozz svima! Kad ste vadile mutacije trombofilije da li se samo vadi krv ili se potrebno naruciti i na pregled doktora?

Kad dobijes nalaz krvi ako imas određene mutacije za trombofiliju   ides hematologu , ali to ces prvo komentirat sa svojim ginekologom koji te uputio na tu pretragu.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lotta33

Prijavi adminu

Bebolina, ja imam Clexane koje se moraju bockat na točno svaka 24h pa sam to odabrala da bude 14:00. Ne znam samo za ostale injekcije, mogu li ici u isto vrijeme jer danas ubacujem i Rekovelle pa cu pricekati sat vremena pa onda bocnuti i njega. tako da eto, u popodnevnim satima :) i hvala na odgovoru za kretanje u prag, ja cekam odgovor od Jelene, opet mi malo kasni, standardna nasa Jelka

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    👶🏼 decko 🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.