AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danny

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Lucy08

danny

Pozz svima! Kad ste vadile mutacije trombofilije da li se samo vadi krv ili se potrebno naruciti i na pregled doktora?
    Kad dobijes nalaz krvi ako imas određene mutacije za trombofiliju ides hematologu , ali to ces prvo komentirat sa svojim ginekologom koji te uputio na tu pretragu.

Ok hvala na info 🥰

• bebolina29

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Lotta, ahaa aha, kuzim… znaci popodnevni sati 😄😊 bitno da nije strasno 💪🏻😅  jel radis ili si uzela go ili bolovanje? Ja se jos uvijek razmisljam kako bi iskombinirala 🤭
    Nadam se da ce Jelka brzo odgovoriti 🍀🥰🫶🏼

• bebolina29

Prijavi adminu

Lotta i ostale cure koje se sjećaju 🤭😄 koliko su vas izasli lijekovi sve skupa? Mozemo li traziti ginekologicu da nam pusti recept za neke lijekove, da ne moramo sve placati? (naravno ako se to moze uopce) 🙈

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Bebolina, meni se igrom slucaja poklopio kolektivni godisnji s mojim bockanjem, tako da ne radim. sad iz ove perspektive mi se cini bolje da mozda nakon aspiracije se uzme bolovanje/godisnji ukoliko dode do hipera jer samo ovo bockanje nije uopce strasno i za sad nema simtpoma, drzim fige da tako i ostane, jer ipak tek je terci dan. ali evo cisto ako si razmisljala sebi uzimat...
    Sto se lijekova tice mene su dosli cca 850 eura. Isto sam pitanje i ja bila postavila i cure koje su isle preko hzzo-a su mi rekle da ne mozes parcijalno raditi tj. npr lijekove hzzo a postupak privatno, vec sve ili nista. 
    Moja Jelka je od petka na godisnjem i preuzima me Andrijana :)

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
    👶🏼 decko 🩵

• bebolina29

Prijavi adminu

Lotta, drzim fige da tako i ostane, bezbolno i bez simptoma 🥰💪🏻 hvala ti za savjet, vjerojatno cu onda uzeti go/bolovanje na dan kada krenemo za Prag, s obzirom da kazes da pikanje nije strasno 😅🙈 
    Oki doki, znaci nista od takve ideje 😅 sve placamo 🤭
    Andrijana 🫶🏼❤️ meni je ona predraga! Nadam se da ce i tebi biti i jednako tako kada ju upoznas 🤗 
    Jesu ti onda odgovorili za odlazak u Prag? Hocete ici pred samu aspiraciju ili prije? 😊

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Lotta❤️❤️❤️❤️hvala ti 🥰😘 drago mi je da je gospođa stigla i da si krenula s bockanjem 💪🏻prva je najteža, druge idu kao od šale💪🏻❤️mi smo se otprilike dogovorili da bi došli nakon drugog UZV, Jelena nam je rezervirala smještaj od srijede 15.05. a pon i uto 13. i 14.05. sam imala UZV, aspiracija je bila u četvrtak 16.05. na 12.dan ciklusa🥹što se Jelke tiče, opet sam se razočarala u nju i odlučila da joj se više neću uopće javljati. 5 dana čekam odgovor hoće li mi se išta dogoditi ako naglo prekinem sa Prolutex-om i još uvijek nema odgovora 😡😡😡
    Bebolina i ja istoo jedva čekam 🥰meni je krenula od 2.dana ciklusa stimulacija🤷🏻‍♀️ja sam kombinirala bolovanje pa godišnji🥰nažalost ginekolog ti može pustiti jedino Prednison i Utrogestan, lijekove za stimulaciju moraš sama financirati 🥹 sve ovisi koju stimulaciju imaš i koju količinu ćeš koristiti. Nas su cca 800-900 eura ispali, kupovali smo u ljekarni Filipović na Zagorskoj. Kad dobiješ protokol nazovi ih pa pitaj za cijene da se znaš pripremiti❤️
    Lucy hvala ti❤️🥰😘
    Danny ne znam od kuda si, ako si iz ZG trombofilije možeš vaditi krv bez naručivanja na Petrovoj 3, zavod za transfuzijsku medicinu, ukoliko nalaz ne bude dobar onda će te ginekolog uputiti dalje hematologu🥰
    Lotta super za kolektivni🥰 super,sad mi je jasno zašto ne odgovara 😡
    Sretno curke, pišite sve❤️❤️❤️😍🥰😘

Jučer je stigao nalaz kombiniranog probira i sve je low risk, stiže nam zdrava bebica, što je i anomaly scan potvrdio u petak ❤️bila sam jučer kod svoje ginekologice i nemam sliku jer je beba trčala po maternici pa ju nije mogla uslikati, ali mahala mi je😍🥰🙈Utrići još mjesec dana😱i apstinencija i dalje jer je hematom i dalje prisutan😵‍💫bitno da je s bebicom sve ok❤️❤️❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Bebolina, pa ici cemo dan prije punkcije, samo ne znamo jos naravno kad ce to biti. I planiramo odmah nazad...i onda na transfer ponovo tamo. Ima letova koji su ful kratki tako da nam se to cini bolja opcija nego da smo 5 dana u Pragu. Nadam se da ce se i meni Andrijana svidjeti, ma samo neka sve prode i dobro prode, sad postajem nestrpljiva 
    Leona, cestitke na zdravoj bebici, jako mi je drago to cuti :))) nema veze za slikicu, bit ce jos prilika, a poslije ce mobitel samo te slike i imati  inace, Jelena ide na GO od petka, kaze da joj je ogromna guzva jer ih pola nema, meni isto kasni s odgovorima. samo ti ja njoj odma iduci dan od maila sibnem whatapp poruku...pa sto je sigurno je sigurno. i onda ona odgovori u stilu vidjela sam mail, odgovorit cu tad i tad...preporucam tebi isto

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
    👶🏼 decko 🩵

• bebolina29

Prijavi adminu

Leona, bas je uzasno to kad ti ne odgovara, a trebas ju… ja bi poludila 🤯🤬😡 meni Andrijana isto ne odgovori odmah, nego tek kroz par dana, ali trenutno mi nije nista jako hitno, pa sam ok zasada 😂🙈 
    Jaaao super, hvala Bogu da je sve uredu s bebicom da je zdrava ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 to su divne vijesti i nadam se da ce hematom otici 💪🏻🤗 iduci put ce valjda biti i slikica 😄
    Pa mislila samo pitati ginekologicu za Aspirin i Prednison da mi pusti, ako moze naravno, a ostalo cu kupiti 😊😊 hvala ti za ljekarnu, zvat cu i pitati ih jel imaju na stanju 🤗
    Lotta, bitno da ste se dogovorili 💪🏻😄 ma tako je, kako god odlucite, bitno da sve prođe super, vjerujem da si nestrpljiva 😄 ja sam zasada uzbudjena i jedva cekam da sve krene, ali ima do toga jos… 🙈

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Lotta nadam se da planiraš ostati dan iza transfera, oni tako i preporučuju da se 24 h nakon transfera bude u Pragu. Šteta što nećete biti duže tamo, Prag je stvarno prekrasan 🥹☺️hvala ti♥️♥️sad mi više ne treba. Prestala sam se pikati i to je to, sad neću sigurno opet počinjati ako se i javi, ne pada mi na pamet. Po pitanju mail-ova mi se stvarno čine vrlo neorganizirani. Ja shvaćam da imaju puno posla i da je vrijeme godišnjih, ali i kad nije bilo to vrijeme isto joj je trebalo po 3-5 dana za odgovor. Nebitno, bilo pa prošlo. Svu sreću svijeta želim☺️kad imaš prvi UZV?🥰
    Bebolina je grozno je, ali eto, što se može🥴hvala ti ♥️♥️♥️☺️Aspirin koliko ja znam nejde na recept. Kad tebi M treba doći? Sretno 🍀♥️😘

Ja se danas sama zaputila po ostatak nalaza od petka, jer nikako nisu stizali kod doktora. I dalje je TSH ogroman 11,66 😔🥴sad me već malo strah, ali moram misliti pozitivno i nadati se da će na kraju ipak biti sve u redu🥹
    ♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• bebolina29

Prijavi adminu

Leona, da slažem se za mail-ove, mislim da bi to moglo biti puno bolje organizirano.. al ok, tako je kako je 😊🙈 
    Ajme bas je visok TSH 😥 nadam se da ces uspjeti to izregulirati, mozda pojacati jos dozu… 🙉 naravno misli pozitivno, bit ce sve uredu 🥰❤️ samo obavezno doktora pitaj za taj TSH 💪🏻
    Imas pravo za Aspirin, on ne ide na recept… totalno sam se zaboravila 😅 pa sad mi treba doci 10.8., ali necemo krenuti tada jer zelim u miru obaviti ove preglede koji su mi ostali, a i sada smo na moru 🥳🥳 da skupimo energiju za sve sto nas ceka 🙈🥰
    A onda mi stize pocetkom 9. i tada krecemo, ako Bog da 🙏🏻😊😊 taman se vrate i ovi iz Pronatala s godišnjega, nadam se 😅 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.