Bebolina, jaoo pa skroz smo blizu s datumima cula sam i za Andrijanu, da, ne iskljucujem da me mozda ona nece docekati ako netko od ove moje ekipe bude na godisnjem, obzirom na period kad idemo. mozda mi je to malo nezgodno ali nema veze, samo da se oni dobro organiziraju 🙏🙏 ti pregledi su cas posla, jedino ako se mislis narucivati u bolnicu pa mozda nema termina. ako bas zelite osmi mj, uvijek mozes ekg odradit privatno, pa ste stigli sigurno. kako god, puno srece nam zelimmmmm ❤️❤️
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
👶🏼 decko 🩵
Cure iz Praga, kako vam je izgledao izvjestaj doktora da ste zdrave? U kojoj to formi mora ici? Htjela bi izbjeci svoju doktoricu opce medicine, moze li mi to netko drugi dati?
🍀✨IVF Prag ✨🍀
👶🏼 decko 🩵
Lotta, ma tko god da bude, samo da dobro sve prođe 😄🥰🙏🏻 bas iz razloga sto bi i ja htjela izbjeci dr. opce prakse, bi se narucila kod anesteziologa u bolnici, jer mislim da jedino on moze reci da smo zdrave, odnosno da nema zapreka da idemo u opcu anesteziju 😊 mozda moze i ginekologica napisati 🤷🏻♀️ ali ne znam, sto je sigurno je sigurno 🤭🙈
Bebolina, da, i ja tako razmisljam. S tim da mi je uputnicu za anesteziologa morao dati ginekolog, a ne doktor opce prakse
🍀✨IVF Prag ✨🍀
👶🏼 decko 🩵
Evo samo da se kratko javim da je jucer stigao nas decko, ujutro je bio carski, ima 3630 grama i 51 cm 😍 nazalost stavili su ga malo na kisik jer je dobio nekakvu infekciju iako pedijatrica kaze da je to normalno i da mu samo treba par dana za adaptaciju. Jucer smo ga kratko vidili na 5 minuta. Meni je zasad okej, bolovi su danas bili grozni, ali evo ide na bolje sa svakim dizanjem. Javim se kad stignem 😘😘
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Bebolina drago mi je da su konzultacije prošle super ☺️
Crvenkapice nadam se da je sve prošlo u redu i da se već na veliko maziš sa svojim princom, javi se kad ćeš moći💙🩵💙🩵💙🩵💙☺️😘
Lucy tako je, još samo malo❤️❤️❤️☺️😘jako je lijepo pročitati sve o tvojem malcu, baš mi je drago da ste tako sretni i ispunjeni, uživajte sa svojim dječakom♥️♥️♥️♥️😘
Donna drago mi je čuti da si super, što se tiče napetosti i pritiska, isto i ja osjećam još uvijek, mislim da je to sve normalno baš zbog širenja kako si navela☺️ čestitam na urednom nalazu i na dečkiću🎉🎉🎉🩵💙
Lotta drago mi je i tebe čuti☺️jedva čekam da krenete i da nam i ti uskoro budeš trudnica, javljaj sve, sretnooo ♥️♥️♥️♥️♥️🍀🤞🏻😘
Bebolina poslala sam svojoj ginekologici točno kako su mi napisali iz Praga što mi treba sve i pustila mi je uputnice, tražila sam ju da me naruči za anesteziologa i za tjedan dana sam već dobila termin na Sv.Duhu, traži ju da te naruči gdje ćeš najbrže doći na red. Kks sam išla raditi u dom zdravlja, a EKG bez naručivanja možeš obaviti na Sv.Duhu svaki radni dan od 08 do 13 ja mislim☺️sa svim tim nalazima ideš anesteziologu ako se dobro sjećam i onda ti on izdaje taj nalaz koji je ujedno i potvrda da si zdrava i da možeš pod opću anesteziju☺️stigneš sve obaviti do M, sretnoooo🍀🍀♥️😘
Lotta, Bebolina vjerujem da vas je strah, tako je i meni bilo, tu smo za podršku i pomoć. Proći će vas strah čim krenete sa svime, onda kreće pravo uzbuđenje. Navijam za vas💪🏻♥️♥️🍀🤞🏻😘
Lotta kao što sam napisala Bebolini, ja sam od anesteziologa dobila potvrdu da sam zdrava i da mogu u anesteziju ♥️😘
Crvenkapice drago mi je što si se javila i što je maleni sigurno stigao na svijet. Čestitam sretnim roditeljima od ♥️, a tebi želim što brži oporavak🥰🎉🎉🎉nadam se da ćete se brzo riješiti infekcije i ubrzo biti doma svi zajedno i maziti se i ljubiti♥️♥️♥️🍀🤞🏻🥰😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Crvenkapice, cestitaaaam od srcaa 🥳🥳🥰🥰❤️❤️ zelim brz oporavak bebici i tebi i da sto prije dodjete doma 😘❤️
Leonaa, hvala tiii, pitat cu svoju ginekologicu da mi pusti uputnice 🥰❤️
Nadam se da ce proci strah 😅💪🏻
Cure, Andrijana mi je napisala da od 1.dana ciklusa pijem aspirin i prednison, jeste i vi to pile od 1. dana ciklusa? 🙈
Leonaaa sretno na ultrazvuku 😁🥰 javiii nam sve 😘❤️
Draga Crvenkapice, cestitam tebi, dragome i bebacu 🩵💙🩵💙 nadam se da ce bolovi brzo proci pa da krenete svi zajedno uzivati
Leona, hvala na informacijama, javimo sve kako budeee
Bebolina, ja isto imam Prendison ali i Clexane, isto sve od prvog dana, Jedan od njih je sigurno zbog obiteljske trombofilije, a drugi iskreno nemam pojma
🍀✨IVF Prag ✨🍀
👶🏼 decko 🩵
Evo samo da se kratko javim da je jucer stigao nas decko, ujutro je bio carski, ima 3630 grama i 51 cm 😍 nazalost stavili su ga malo na kisik jer je dobio nekakvu infekciju iako pedijatrica kaze da je to normalno i da mu samo treba par dana za adaptaciju. Jucer smo ga kratko vidili na 5 minuta. Meni je zasad okej, bolovi su danas bili grozni, ali evo ide na bolje sa svakim dizanjem. Javim se kad stignem 😘😘
Draga, cestitam vam na rodenju vaseg djecaka 💙🤗
Zelim vam brz oporavak i da se sto prije idete mazit kuci 🥰😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji