Leona89hvala ti! Javit ću sve dojmove i detaljno opisati iskustvo, kao i prošli put. Vidim da ima novih cura koje zanima Turska, pa možda nekome moje iskustvo isto pomogne, kao što su meni pomogla sva dosadašnja iskustva s ovog foruma. Čuvaj se 💕💕💕💕
IvonaSi2509hvala ti na info, proslijedila sam! Lijepo je čuti da ste se posložili i imate planove za dalje, želim vam sreću i mir da sve bude kako treba 🍀💝
Svima ovdje veliki pozdrav, čuvajte se i ostanite jaki!🍀❤️🍀
Mimi jel to Aleksandra možda pitala?Aktivna sam na ringeraja pa sam vidjela pitanje 🥰
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
IvonaSi2509 da. Uspjela je stupiti u kontakt s nekim ljudima koji su voljni pomoći, nadam se da će uspjeti.
IvonaSi2509da. Uspjela je stupiti u kontakt s nekim ljudima koji su voljni pomoći, nadam se da će uspjeti.
Nju sam ja uživo upoznala pred klinikom u Istanbulu kad smo išli s pregleda od Suleymana,ostavila mi je broj,i znamo se čuti,međutim,nije mi na zadnju poruku odgovorila.Daj reci mi kako su njih dvoje?Dokle su stigli? ❤️❤️❤️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
IvonaSi2509 mi smo se isto upoznale kod njih u klinici u Istanbulu ☺️ Znam da su bili na transferu, a sad me samo zamolila da proslijedim upit na naš forum jer ona nije član.
Mimi naravno, samo piši ❤️❤️hoću, hvala ti😘
Ivona uživajte i sretno 🍀🤞🏻😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ekipice moja, meni toliko nedostaje tipkanje na ovom forumu😭
Svaki dan se potrudim ući u forum, ali naša curica je tolika plačljivica da zahtjeva pažnju i više minuta nego što ih jedan dan ima.. Muž radi do 5, sama sam s njom i onda kad dođe, nastojim obaviti posla po stanu.. 🙄🙃
Malo sam pročitala koliko sam stigla.
Donna i Leona, čekamo vaš 1 uzv i od srca vam želim da sve ostane dobro do kraja. ❤️
Crvenkapice i Srculence, vaše bebice uskoro stižu🤩 vrijeme leti... Spavajte što više mozete🤣🤣
Bopsich i Lucy, maamice.. Nadam se da ste zdrave i da uživate sa svojim bebicama☺️🥰
Lola 💋❤️❤️❤️
Šaljem vam ogromnu pusu svima, svaki dan mislim na svoju hrabru vojsku ❤️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Pozdrav,
Svi koji ste išli u Tursku, kako ste plaćali? Gotovinom ili karticama? Pitam jer su to sve velike sume novca i zanima me kako to logistički izvesti. Trebali bi za gotovinu sve podići u HR i onda s nekoliko tisuća eura hodati po Istanbulu? Nije mi to baš najugodniji osjećaj. Može li se išta plaćati karticama?I svima koji su općenito išli van na MPO, Prag ili Turska ili bilo gdje, može li se za to dobiti bolovanje, ili ste uzimali godisnji? Kako je s muževima? Imaju li oni pravo na što?
Bi li ja mogla kod svog ginića dobiti bolovanje ako mu kažem da idem na MPO u Tursku?Hvala i svima držim fige za bete💝
Pozdrav,
Svi koji ste išli u Tursku, kako ste plaćali? Gotovinom ili karticama? Pitam jer su to sve velike sume novca i zanima me kako to logistički izvesti. Trebali bi za gotovinu sve podići u HR i onda s nekoliko tisuća eura hodati po Istanbulu? Nije mi to baš najugodniji osjećaj. Može li se išta plaćati karticama?I svima koji su općenito išli van na MPO, Prag ili Turska ili bilo gdje, može li se za to dobiti bolovanje, ili ste uzimali godisnji? Kako je s muževima? Imaju li oni pravo na što?
Bi li ja mogla kod svog ginića dobiti bolovanje ako mu kažem da idem na MPO u Tursku?Hvala i svima držim fige za bete💝
Mi smo uglavnom plaćali kešom, tipa za MicroTese smo 500e mogli platiti karticom, ostalo je moralo u kešu. Ali uglavnom preferiraju keš.
MaricaZna mi smo isto plaćali kešom, jer nisu htjeli karticu. Mogli smo samo 500€ karticom, ostalo keš. Ali lijekove u ljekarni može na karticu, spermiogram u toj klinici u kojoj se odvijaju zahvati isto može karticom. Emre i Suleyman, tj. njihova klinika prima uglavnom samo keš, iako imaju pos aparate. Nije nam bilo ugodno nositi toliki novac okolo, ali nije bilo drugog načina. Provizije na bankomatima su stravične, minimalno 10% vam uzme. Na te cifre to je ogroman novac.
Drage žene, ako netko želi Gonal F pen 900UI u kojem je ostalo 225UI, poklanjam. Kupljen u Ljekarne Filipović u Zg u petak, cijelo vrijeme skladišten u hladnjaku. Meni je ostalo, žao mi je baciti bez da prvo provjerim jel nekome može poslužiti. Ako netko želi, javite. Preuzimanje u Buzinu od ponedjeljka.
Sortiraj odgovore
Najstariji