AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crvenkapica94
    04. Lipanj 2024. 12:38

Srculence3

Verujem čestitam, divna beta🥰♥️♥️♥️♥️
    Leonaaaaaaa mila pa to nije beta to je beturinaaa,čestitaaaaam pre preee, trudnicw naša😍😍😍 Ako dobro brojim to bi bio 13 dpt i to je stvarno wooow rezultat🥰🥰💗💗💗💗
    Žene diiivnoooo, stižu nove bebice💕💕💕💕
    Crvenkapice vezano za prolaktin, moj gin kaže bit će mlijeka i da se ne brinem i ne kontroliram ga do ne prestanem dojit. Eto ako ništa drugo nebi trebale brinuti za količinu mlijeka🥰 Kako si ti, jesi pripremila sve?

Ajde onda se bar ne moramo brinuti za dojenje 😂 
    Ja sam skoro sve pripremila, jer cu jos malo uci u Petrovu na lezanje do carskog, mislim pocetkom 7.mjeseca, a carski ce biti u 38.tjednu otprilike. Jedino me evo zadnjih tjedan dana uhvatio gadan isijas, pa sam sad jos usporenija i samo odmaram i lezim. Kako si ti? 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• donna9
    04. Lipanj 2024. 13:46

Prijavljujem da sam iz znatiželje napravila još jednom betu. Iznosi 4150, danas je 16dnt jedne blastociste 😃🎊 
    Čestitam svim curama na odličnim betama i želim da sve dalje prođe u najboljem redu🥰

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Leona89
    04. Lipanj 2024. 13:52

Lucy nemam neke posebne želje, kako koji dan zapravo. Ne jedem slatko, inače sam ovisnik, ali sam čitala da nije dobro u trudnoći, pa sam prestala. Jučer mi se jeo burek i jogurt recimo, pa sam se izguštala☺️ meni sve zasad paše🤣kavu sam isto prestala piti. Možda jednom u tjednu popijem jednu. ☺️☺️♥️😘
    Verujem čestitam od ❤️, neka se lijepo podupla sutra🎉🥳🎉🥳🍀🤞🏻♥️☺️😘
    Lucy hvala ti♥️ vidjet ćemo što kaže UZV, nikad ne znaš🫣🤣13dpt je bio jučer☺️ progesteron je bio 121 nmol/l a ref.vrijednost za 1. trimestar 35-141🥳🥳🎉🎉🎉zablokirala forum kažeš 🤣🫣☺️♥️♥️
    Crvenkapice, Lola, Lotta, Blue, Srculence, Tratinčice, Bebolina hvala vam♥️♥️♥️😘
    Srculence dobro brojiš 🥰😍♥️🎉😘
    Tratinčice što god da je, samo da je živo i zdravo😍🥰♥️😘🎉
    Crvenkapice žao mi je zbog išijasa. Mene je dva tjedna držalo uklještenje živca u leđima, grozno nešto. Nadam se da će te brzo popustiti♥️😘🍀🤞🏻
    Donna beta ti je top, čestitam. Sad čekanje UZV☺️🎉♥️😘
    Jedino što me muči, da vam se malo pojadam. Jučer kad sam vadila betu sam vadila i hormone štitnjače da provjerim i TSH mi je 23,62 😏 bio mi je ispod referentnih vrijednosti početkom 5.mj. pa smo smanjili terapiju i sad je podivljao. Dr.opće prakse mi je digla sad opet terapiju na 75mg tjedan dana, pa dalje 100mg. Čitala sam da progesteron može utjecati na štitnjaču😔 uspjela sam dobiti prekosutra termin kod endokrinologa. 
    Držite fige da sve bude u redu 🤞🏻🍀♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

momtobe2022
    04. Lipanj 2024. 14:41

Nisam čitala ni pisala par dana i pola foruma trudno. 😂🥰😍
    Verujem, Leona, Donna, veselite nas sa svojim brojkama ❤️🌷 Čestitam vam svakoj redom i nadam se da ćete svakim sljedećim nalazom i pregledom biti sve sretnije, mirnije, opuštenije i korak bliže svojoj bebici. Baš mi je iskreno drago. 
    Leona, zamisli moj šok kad sam 15 dpt ima betu skoro 5000 😂 zvala sam gin. i sestra mi je rekla da je kod fet ponekad veća beta ili da je do implantacije došlo jako, jako brzo ili da se blastica podijelila na dva ili čak tri dijela jer je taj broj odgovarao trojkama. Nakon 2 dana bila je blizu 10 000. 🤯 Strepila sam do prvog uzv 😅 i odahnula kad je dr. rekao da vidi/čuje jedno srce. Da me vidite kolika sam sitna pitale biste se kako sam uopće i jedno nosila. 
    Mojoj prijateljici su nakon karcinoma odstranili štitnjaču i bez problema je imala dvije uredne trudnoće i prooda. Isto se odmah kad je saznala javila dr. joj naština terapiju i nije bilo nikakvih problema. Čini mi se da u današnje vrijeme 70% ljudi ima problem s radom štitnjače. Stres nas uništi. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Lola1
    04. Lipanj 2024. 15:03

Bravo curke cestitam vam od srca svima 😻🙌🏻❣️❣️ neka se sve ovako lijepo nastavi i uskoroimatw svoje smotuljke 😍
    @Leona vjerojatno je sad od svih hormona se zbrckalo, uz terapiju ce sigurno biti sve u redu , ne brini🤗
    @bopsich kako si nam ti? Kako su deckici ? ❣️❣️
    Curke ja vas popratim tu i tamo ali mislim da cu se maknuti skroz sa foruma, nas je ovo bas dotuklo iako znam da spontani su cesti i sve to, ali ja imam osjecaj da mi nikad necemo biti roditelji 😔 prvo tako teska dijagnoza za m, a sad je ocito i sa mnom neki  problem, najgore sto nemam se kome obratiti da se vidi sto napraviti i kako dalje, u Prag sam pisala ma niti da su odgovorili. Vjerujem da su strucnjaci dok je sve ok sa zenom, al ovo ignoriranje je jako ruzno, ja ne mogu do doktora niti doci jer ne vodi online konzultacije ma mislim.. uopce nemamo pojma ni sto ni kako dalje.. uglavnom ne zelim vas bedirati, ovaj forum je predivnih mama i mama to be ❣️ 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• verujem
    04. Lipanj 2024. 21:25

Hvala svima ❤️
    Donna i Leona čestitam vam na divnim betama i želim vam da vam se nastavi cela trudnića u tako lepom smeru ❤️❤️
    Draga Lola, razumem tvoju tugu, ako smatraš da će to tebi prijati, odalji se sa foruma, ali nemoj misliti da nama smetaš i da nas bediraš. Ja sam baš juče nakon pozitivne bete svom suprugu rekla da sam srećna zbog bete, ali da je to tek početak, da to još uvek ne znači da smo uspeli. 
    Ja na ovaj forum gledao kao na zajednicu gde se podržavamo i podbrimo, ne samo kada je lepo, već i kada naidju teški trenuci. Ovaj forum nam je svima poslužio da nadjemo utehu, ali i da naučimo nešto iz primera drugih. Ja sam iz tvog primera na svoju ruku juče uz betu tražila da mi provere i progesteron. Tako da si ti meni pomogla deleći svoje iskustvo ❤️ Iskreno se nadam da ćete ti i tvoj suprug skupiti snage i ponovo pokušati i da ćete uspeti pronaći lekare koji ništa neće prepustiti slučaju.  Iskreno se molim za vas, kao i za sve koji imaju poteškoće postati roditelji 🫂🫂🫂

Lola1
    04. Lipanj 2024. 21:50

verujem

Hvala svima ❤️Donna i Leona čestitam vam na divnim betama i želim vam da vam se nastavi cela trudnića u tako lepom smeru ❤️❤️
    Draga Lola, razumem tvoju tugu, ako smatraš da će to tebi prijati, odalji se sa foruma, ali nemoj misliti da nama smetaš i da nas bediraš. Ja sam baš juče nakon pozitivne bete svom suprugu rekla da sam srećna zbog bete, ali da je to tek početak, da to još uvek ne znači da smo uspeli.
    Ja na ovaj forum gledao kao na zajednicu gde se podržavamo i podbrimo, ne samo kada je lepo, već i kada naidju teški trenuci. Ovaj forum nam je svima poslužio da nadjemo utehu, ali i da naučimo nešto iz primera drugih. Ja sam iz tvog primera na svoju ruku juče uz betu tražila da mi provere i progesteron. Tako da si ti meni pomogla deleći svoje iskustvo ❤️ Iskreno se nadam da ćete ti i tvoj suprug skupiti snage i ponovo pokušati i da ćete uspeti pronaći lekare koji ništa neće prepustiti slučaju. Iskreno se molim za vas, kao i za sve koji imaju poteškoće postati roditelji 🫂🫂🫂

Hvala draga na tako lijepim rijecijma, rasplakala sam se . Ma najveci je problem sto svi non stop govore kod mene je sve sve super sve izgleda prekrasno i to je to ono niko da se pozabavi, to mi je najgore. Po meni je foktor sam trebao odreagirat i bar eto da je mail poslao ili nesto sa planom za dalje sa bilo kakvim rijecima nade necega sto ce mijenjati iduci put, a ne ovako 😔 drago mi je za progesteron, mislim on je bas dosta bitan faktor i cuvar trudnoce ali opet mislim da nije on samo bio presudan u mom slucaju.. sve bi bilo drugacije uglavnom da nas netko ima popratiti, ono gore je sve po traci i nije individualizirano sto po meni nije ok jer platis taj jedan postupak bas dosta.. kako se ti osjecas? 🤗😻 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• blue33
    04. Lipanj 2024. 22:10

Cure, pokusavamo s doktorom Emreom razjasnit jedno pitanje al evo iz treceg pokusaja mislimo da ne shvaca sta zelimo pitat😅
    Mi bi ove godine otisli na micro tese i ako se nesto nade, smrznuli bi i kroz iducu godinu bi se vratili. Jel se transfer moze odradit toliko kasnije ili mora bit odmah? Koliko se smrzavanjem na duzi period gubi kvaliteta spermica? 

PixelPro
    05. Lipanj 2024. 00:56

Nisam bio danima na forumu i docekalo me puno sretnih vijesti  
    Bopsich cestitam od srca na prvim blizancima na forumu!! 
    Nadam se da je sve u redu i da ste se poceli snalazit i uživat 
    Leona Donna  i Verujem cestitam svima vama na dobrim brojkama i da vam trudnoca prodje što laganije
    Neznam jel mi jos koja trudnica promakla koliko vas je  
    Lola držim vam fige za dalje i da nađete snage, vjerujem da ce te i vi docekat najbolje vijesti!!

• verujem
    05. Lipanj 2024. 07:36

Draga Lola, to si u pravu, najgore je kada se osećaš kao da si na traci. Nekako sve ovo dosta košta i svi mi izdvojimo poslednji novac za to, mi smo se čak i prilično pozajmili da bismo uspeli da odradimo sve i prilično teško bude kada vidiš da plaćaš toliko i predješ toliki put da bi došao do najboljih lekara, a osećaš se kao da si na traci. Morate odtugovati ovo, verujem da vam je jako teško, ali moraš se isplakatiti, odbolovati i nemoj sada donositi odluke o odustajanju dok si još uvek ranjiva, dozvoli sebi da odboluješ 🫂🫂❤️❤️  Nadam se da će vremenom biti lakše, sigurno nikada ne preboliš to do kraja, ali morate mirne glave razmisliti o daljim postupcima. Kada smo mi saznali za dijagnozu azoo, posebno jer smo sve vreme mislili da je problem u meni, jer sam imala PCOS, bila na granici insulinske, bili smo prilično loše, posebno suprug. Neko vreme nisam imala volje ni istraživati, čitati šta dalje, mislila sam da je nemoguće i finansijski nama nedostižno otići bilo gde u inostranstvo na lečenje, ali nakon par meseci, kada smo "ohladili" glave i sabrali se, istražili smo i odlučili o daljim koracima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.